40

до 37

преди 12 години

Ей *** ти за пари щом говориш означава,че си последният *** от казаните за смет,ти дали си виждал баничка на снимка бе,гладният говори за хляб,бедният за пари,а простият като теб обединява всичко това в едно и си ляга нервен. Ганчев е болшевишки бандит,Ицо е *** като пън,а ти си *** от Балканите.

39

от чужбина

преди 12 години

Присмял се хърбел на щърбел.Господ ти дал в левия крак....ама ти взел от главата.С коѝ акъл се застъпваш за ГГ?Във всяка нормална държава престъпниците ги преследват.Това показва какъв е твоят манталитет и възпитание.

38

123

преди 12 години

Христо Стоичков и Стойчо Младенов - нема като тия двамата, все некои друг им е виновен за всичко.

37

марти

преди 12 години

Бате Ицо,уважавам те и като човек,и като футболист,но те призовавам да не заставаш с името си зад...престъпници и измамници!!!Какво значат твоите думи,които призовават лицето Ганчев да не се разследва,понеже бил давал много за футбола???Означават ли те,че толерираш престъпниците и измамниците в тази държава за сметка на тези,които послушно си носят кръста???Значат ли те,че престъпниците и измамниците в тази държава са длъжни да имат индулгенции по право,понеже се пишат меценати???

36

Анонимен

преди 12 години

Стоичков е неповторим като футболист, но много слаб като треньор.

35

tuzarya

преди 12 години

Да че в БФФ всички са престъпници - това е факт! Че съдиите са поткупни - това също е факт, но са факт и далаверите на Стоичков далаверата със заменките на апартаментите на Стоичков, далаверата със строежа на нови стадиони, далаверата със синята лампа на личния автомобил на Стоичков и много другиии....! така че ако трябва да сме честни правораздавателните органи трябва да проверяват всички - дори и Стоичков!

34

123

преди 12 години

Нема краднене на ДДС от захар - нема футбол в Литекс.

33

Гошо

преди 12 години

Павлов, 35, приемам критиката. Но не мога да свикна с хулещи анонимци. Не съм идеален.

32

Анонимен

преди 12 години

Христо Стойчков ще остане в историята, а тея посраните мутри са кримита.Тъй че Ицо е прав, *** им м-ката Ицо, те са ***!

31

FSB

преди 12 години

Ех,Ицка,Ицка..все ти виновен някой.Погледни първо в твоята паница,ти закопа Литекс,никога не са били толкова слаби!Кой ти е виновен сега,че не можете да биете Миниоро в Ловеч?

30

Трайчо

преди 12 години

Грешката на Стоичков беше,че се захвана с треньорската професия!!? Това му костваше много от репутацията му,и разбирасе залитанията по силните на деня!Иначе псувните му са на място и по точните хора!

29

Павлов

преди 12 години

Гошо,23, и от мен имаш минусче. Но не е заради изказването ти вурху статията за Стоичков. Минусчето ти е за това, че вместо да се ограничиш с коментара си вурху темата, ти продължаваш и с обиди върху читателите. А това е доста грозничко. Не мисля, че някой се интересува от личните ти комплекси

28

Анонимен

преди 12 години

Стоичков като футболист доста над средното ниво с много и заслужени успехи.След това много под всякакви критерии за интелигентност-един изключително нагъл ***.Такова безочливо животно дори не заслужава внимание.Ако това е гордостта на България значи нямаме нищо общо с ЧОВЕЦИТЕ.

27

jojo

преди 12 години

беше голям в Барса-ви период.Оттам насетне кръгла 0.В Парма стана за смях.В Барса ри период май изобщо не игра, а като треньор , не си спомням да има успехи.И май забрави, че Боби си затвори очите и не му направи нищо след изостави националния отбор по никое време.Няма що, велико просташно *** от Пловдив.Въртолейшън!

26

БАЙ йонет

преди 12 години

Каква кама какви пет кинта ,тоя е ръждясала ***

25

СтоЪчкуф

преди 12 години

Стоичков е деградирал *** и *** ,моля не ме занимавайте с този плъх

24

фен

преди 12 години

Ицо, тая изцепка с невинността на Гришата ти дойде в повече. Коригирай се докато е навреме!А, може би има нещо, което знаеш но премълчаваш. Не ти е в стила!

23

Гарибалди

преди 12 години

Не знам до колко са основателни обвиненията на Стоичков към Михайлов .Не съм на Ти с игрите в българският футбол. Стоичков казва обаче и друго. То е крещящо и ми дава право да нареча Стоичков долен тип. Как може да подстрекаваш ЦЦ да разследва Михайлов.От кога "тъпата обувка " се вживява като прокурор. А в същото време ходатайства да не закачат Гриша Ганчев ...дал много пари.Димек се е откупил.Като тези които правиха дарения на МВР. Заради тези си изявления Стоичков трябва да бъде презиран

22

Майничка

преди 12 години

Ицето може да е ***, но е истински. Казва си всичко на всички и не му дреме. Такива хора са достойни за уважение сред ежедневните интриги, лицемерие и лъжи в които живеем. Ицо е дал изключително много на родния футбол и трябва да бъде уважаван винаги. Единственият български голмайстор на световно първенство, четвърти в света. Шампион на Европа с Барселона. Носител на Златната топка. Човекът си е постигнал всичко във футбола. Аз се гордея с него, гордейте се и вие. Перуката трябва да си иде!

21

кк

преди 12 години

до 23имаш плюс от мен много вярно