94

днес бг кухари

преди 12 години

Как ше "нареди", че желае" ?щхаха смешковци, земете дайте някой лев вече и си вземето поне един качествен редактор ... то при журналята нема оправия ясно.

93

Анонимен

преди 12 години

Хора не се заблуждавайте всичко това се получава, защото "всевишния" ББ реши да оправя волейбола както "ОПРАВЯ" и държавата. Решението да бъде уволнен Стойчев вероятно е взето от него и от другарите му по интелект Л. Ганев и Лазаров и когато видя, че хората ни ги подкрепят типично по негов стил се обърна на 180 градуса и се обяви за спасител. Същият принцип го прилага и в управлението на държавата и затова сме на този хал.

92

ентъртейнър

преди 12 години

Преди уволнението на Стойчев, лично председателя на Волейболната федерация каза, че решението за уволнение ще се вземе от най-високо ниво, лично последната дума ще има Премиерът. В какво качество един ламер като г-н. Мутрата ще взима подобно решение не стана ясно. Както не е ясно и в какво качество същата Мутра сега преговаря със Стойчев и праща инструкции до Волейболната федерация. Да не забравяме, че след като бе уволнен Стойчев, стана ясно, че държавата ще отпусне пари на федерацията за домакинство на квалификациите. Мутри назначават и уволняват.

91

Анонимен

преди 12 години

до 102само *** като теб, може да напише тея глупости

90

НЯКОЙ

преди 12 години

Не тиквата,ами някои самозабравили се величия решиха да осерат нещата в една от най-хубавите неща което се случвало на последък!

89

llj

преди 12 години

На снимката има един гнусен келнер и една гадна мутра третия е спортист познай кой кой е,

88

did

преди 12 години

Министър-председателят нареди федерацията да бъде помолена - е това направо кърти и е нов стил! Заповедна молба! И кой рече, че мутрата не е бащица на обитателите на България?

87

тити

преди 12 години

Боже, сега и волейбола, Върховния няма ли си друга работа. Пълен ***.

86

Анонимен

преди 12 години

Светиня МУ!!!Добре,че е ТОЙ-да се свети името МУ да оправи всяко положение.Но дори и сред спортистите има достойни хора,които не се хващат на подобни въдици.Радостин Стойчев не е за подигравка.Отборът ни е силен,въпреки тази загуба и уволнението на треньора беше грешка.Той няма нужда от милостиня.Достатъчно успял е.Ще постъпи правилно ако не приеме.

85

Говедарин

преди 12 години

Бойко бил махнал Стойчев...:D :D :DАбре ***, що си не гледате конресъ, ми се занимавате с глупости.Главите са ви по-кухи от доганови ибрици!!!:D :D :D

84

до 95

преди 12 години

Не разбираш нито от политика,нито от волейбол,но лошото е,че не се и интересуваш.На *** като теб,ако им се даде власт,могат да осерат всичко,само заради лични пристрастия.

83

Анонимен

преди 12 години

Пълна гротеска. Борисов се държи точно като диктатор. Той искал обяснение!!! Аз на мястото на Стойчев дори нямаше да отида на т.нар. среща с тази тиква. Материалът в статията обаче силно ми напомня на случилото се след 7-мото място на световното и отпадането от руснаците на европейското. И тогава се говореше за скоростна смяна на треньора.А писмото на Пранди показва, че някой се опитва да играе собствена игра за сметка на отбора и зад гърба на треньора.Така изгониха и Пранди...

82

Костов

преди 12 години

Аз мисля, че тази стара лисица Данчо Лазаров докато не бъде изгонен нещата няма да се оправят!!!

81

СССРейчо

преди 12 години

От тримата на СНИМКАТА само Кубрат Пулев е достоен !!!!Другите двама са: мутрата комунист ББ и неговия слуга РП ......

80

Анонимен

преди 12 години

Ако,това което в момента съобщават,че Радо се завръща,ще ме накара и него и волейбола да намразя!

79

смешници

преди 12 години

Тиквата реши всички проблеми и сега и волейбола оправя. Нема толкова смешна и гротесна мутра, нема !!!

78

Анонимен

преди 12 години

Две майки разговарят:- Днес ме викаха в училище. Синът ми направил голяма поразия и ще го изключват - писал, че сме произлезли от маймуните!- Но в това няма нищо лошо. А е и вярно...- Да, ама темата била:"Бойко Борисов - баща на прогресивното човечество"

77

bob

преди 12 години

Радо се връща с екипа си (официално е), но въпроса е какви щети наносоха тия *** на момчетата и тяхното самочувствие!Ще ви подкрепим момчета, защото сме българи!

76

Анонимен

преди 12 години

Изчетох всички коментари,но нито един не спомена,че преди месец два в Италия,да в ИТАЛИЯ,Данчо Лазаров е обсъждал премахването на Радо Стойчев! Сбирката се е провела без участието на Радо!А тоз папуняк ББ, как може да допусне ,че един световно известен треньо,след като се изгавриха по-най гаден начин, ще се съгласи да се върне!"Наредил с молба"!ПРОСТАКА СИ ОСТАВА ***!Мъчно ми е,че в отбора Радо нама да се върне и българския волейбол ще загине като последния мохикан и ще бъде погребан като

75

Анонимен

преди 12 години

Бащицата каза и отряза.сега всички него слушат.