48

Панталеев

преди 12 години

СДС се самопогуби ,няма как да минат 4%

47

anty

преди 12 години

ДС, комуноидите и протежетата им в СДС взаха връх,но това е пирова победа.Сега вече става ясно,че единствената истински дясна партия защитаваща християнските ценности е ДСБ.

46

преди 12 години

ДОВИЖДАНЕ на ДРАГАЛЕВСКИЯ КРАДЕЦ!!!На другите избори е ВЪН от Парламента!!!

45

Обективен

преди 12 години

Истината е, че Иван Костов е най-добрият икономист на прехода със статегическа визия на държавник. Истина е, обаче, също така, че не е добър народопсихолог и водач. Скаран е с тъй необходимия за българската действителност популизъм. Не може да реализираш каквато и да е политическа доктрина, ако в твое лице народът не припознава потенциален победител, ако не умееш да го ухажваш и да му внушаваш, че го водиш към видима перспектива и скорошна победа !

44

!

преди 12 години

Браво Ваньо, браво Костов!Пич си ти! Стегни редиците.. ти си единствената алтернатива на сегашното статукво!

43

До 52

преди 12 години

Какъв десен си ти,щом подкрепяш кунева,най-голямата комунистка.Тука е пълно с провокатори,които нижат ли нижат глупости с надеждата някой да се хване на плиткия им номер.

42

Безпартиен

преди 12 години

Това е краят на Костов!Електоратът му от излъгани, вече млади пенсионери измира по бързо от този на БСП!За да се построи нещо ново трябва всичко да се разруши до основи!Старите комунистически мутри и псевдодемократи или в канавките или извън България!

41

Анонимен

преди 12 години

Добре,че се отървахте от воденичния камък,който ви дърпаше надолу.Сега ще излезете по-силни от всякога.А СДС се самоубиха по най-тъпия начин.

40

PAMETLIV

преди 12 години

OT 2001 g. 'mrazim' Kostov! zasho? prosto e nad vsichki kompleksari, nezavisimo ot koya partiya sa! te sa posredstveni i ne ponasyat tozi, koyto gi prevazhozhda. chestito! sega da vidim, koy shte im prechi v kariernoto razvitie! bkp/bsp, ds - razbira se...

39

Десен

преди 12 години

Сега запомнете внимателно това което ще ви кажа. СДС и партията на Кунева ще станат най яростно оплюваните партии вкл. и от зомбираните костовисти. Тези две формации ще се превърнат в най голямата заплаха. Само следете форумите когата се появи статия за тях какво ще се излива.

38

Десен

преди 12 години

Браво на СДС крайно време беше Костов да се разкара от политическият спектър. Стига са го влачили. Сега трябва един добър и опитен председател и 4% бариера няма да е проблем. Навремето, ако Костов беше приел протегнатата ръка на царя сега Бг щеше да е друга, ДПС щеше да е история, а за ГЕРБ и ББ нямаше и да сме чували. Анализирайте някои факти и ще разберете че съм прав.

37

Анонимен

преди 12 години

Десните не сме сираци, Костов няма да ни предаде.

36

Анонимен

преди 12 години

Костов, Мавъре, Сезгиз Мюмюн те чака да тръгвате към Турция!

35

Анонимен

преди 12 години

тия двата пръста дето ги вирихте толкова години,нали знаете къде да си ги мушнете

34

Анонимен

преди 12 години

дойде времето тоя на снимката да бъде поосъден малко

33

?

преди 12 години

Радвате се :) На какво се радвате, червени тиквеници ?

32

ха,ха,КЛумее

преди 12 години

вие сте банда ,,Циментови глави,,нали сте бивши ***,....

31

позор

преди 12 години

костов,костов,костов,кажи си бе да ти олекне за бга балкан,за нефтохим,за кремиковци и други знайни и незнайни престъпни приватизации,и освободи мястото си на младите и необременени Демократи да изградят из пепелта новото СДС,инак няма да събереш и 0.5% на изборите...

30

до Бивш СИН

преди 12 години

Постът ти е култов, браво!

29

наглост

преди 12 години

Не разбраха ли,че нов бардак със стари ***,не ставаааа,лапачи гадни,марш от народната трапеза,***!