30

дзвер

преди 12 години

33-ти разбира що е децентрализация, колкото магаре от духова музика...

29

Анонимен

преди 12 години

Местенето на агенциите ще доведе до едно единствено нещо:"Самъскръчки бекинаф" или преведено "ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО" за народа.Но колко народна пара ще влезе в джобовете на определени хора и фирми(което май е целта на заниманието) покрай местенето на агенциите(ремонти на сгради,ново обурудване и т.н.) никой не казва.

28

до 33

преди 12 години

И какво общо имат глупостите които си написал с децентрализацията ??????Наясно ли си въобще с думата "децентрализация"

27

Анонимен

преди 12 години

Аве, син ***, вземи да млъкнеш! Европеец такъв, ако не ти е в главата да изкараш от антибойко дивиденти щеше да знаеш, че децентрализацията е едно от ная важните цели на ЕС. Случайно ли е, че Бразилия е новата столица на едноименната държава, или че Казахстан, който в момента прави огромни пари от петрол и газ, строи нова столица. Случайно ли е, че Канбера е столицана на Австралия и Отава на Канада, а не най-големите им градове. *** *** и син. А навремето скачах за вас. Пфу.

26

Анонимен

преди 12 години

Абе, тука само разбирачи и капацитети, браво

25

Анонимен

преди 12 години

Малтинчо, недей си блъска акъла

24

преди 12 години

Политиците и *** ---- 23г. ЦАКАТ народа *** ,че още ги търпи!

23

Анонимен

преди 12 години

МАРТИНЕ,МАРТИНЕ И ИВАНЕ,ИВАНЕ ЧУВАТЕ ЛИ СЕ КАКВИ ГИ ДРЪНКАТЕ?НАЛИ СТЕ ПАТНЬОРИ И СЕ КОАЛИРАТЕ С ГЕРБ!!!!СЪРБАЙТЕ ИМ ПОСТНАТА СУПА!ПАРЛАМЕНТА ДА СЕ ИЗМЕСТИ В ЦЕНТРАЛНА БЪЛГАРИЯ - ПЛЕВЕН ИЛИ ЛОВЕЧ Е ДОБРА ИДЕЯ,А?

22

Def

преди 12 години

Не съм чиновник и никога не съм бил, не съм комунист и никога не съм бил!!!! Чета примитивните изказвания на една камара хора, а на скоро чух и от устата на моя примитивна позната: Ми голяма работа че ще се местят чиновниците в провинцията и там живеели хора. Трафика в София щял да намалее. Абе празни кратуни, в тези ведомства работят хиляди хора, от къде на къде оня цайсатия *** Дянков и ББ и ЦЦ ще се разпореждат със съдбите на тези семейства бе? Разходи във време на криза е втората тъпоти

21

стара баба

преди 12 години

Министъра на земеделието е от Враца.Предлагам министерството да отиде във Враца и т.н.Откъдето е министъра там да се местят и така въртележка, а министерството на финансите във Вашинктон.., министерството на културата-димитровград и т.н.Ама, че весела държава ще станем

20

bvb

преди 12 години

Това е абсолютна предпоставка за по голяма корупция. Кой и какво ще ги контролира. Всички агенции и министерства трябва да са като скачени съдове за да се контролират едно друго, а не да се управляват като васални имении и накрая на мандата политиците да си мерят на кой му е по голяма банковата сметка.

19

до 11

преди 12 години

Ама защо пропускаш, че когато провинциалистите идват в София прескачат трамвайните линии, за да не ги хване ток, както и че който *** е пил софийска вода - не иска да се връща на село.

18

Л.Б

преди 12 години

Аз съм студент на 23 години. Не съм политически активен. Наблюдавам няколко години какво се случва в държавата. Не искам да пиша глупости като повечето хора тук. Засрамете се, българи! Искам да кажа само:БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

17

@

преди 12 години

Като ще местят, да местят всичко. Например, земеделското министерство, барабар с министъра, който както е известно не е софиянец, на едно място. А не редовите служители по места, но тартора в София. Логично е този, който е начело на дадена институция да е при подчинените си. Децентрализацията е добра идея, но за страни с работещо електронно правителство. Нашите май дори не знаят това какво означава. Жонглират с други думи като диверсификация, но това е друга тема.

16

Анонимен

преди 12 години

Подобни глупости и местения водят само до увеличение на разходите в бюджета, полза никаква и принципно човека е прав

15

Фирматор

преди 12 години

"Убедени сме, че идеята за преместване на част от администрацията се е появила при среднощна игра на карти". Много идеи идват при игра на карти, рисуване, мачлета и пр.Лошото е, че пари за едни има за други нема. Колко парички ще глътне преместването н-р на 20 агенции изчислено ли е ? Това са преоборудване на сгради, нови мебели, нови компютри,нови кабинети , нови коли и секретарки, разходи и разходи по време на чума.И на управляващите требе да се правят сериозни ревизии .

14

4efo

преди 12 години

Маутине, оуйгуфрен ти сложи надгробния кръст на СДС!

13

Анонимен

преди 12 години

Мутрата за пореден път използва примитивните настроения на хората за ПР

12

тома неверни

преди 12 години

абе ,нов бардак се прави,не като се преместят креватите,а като се сменят к..вите

11

селянин

преди 12 години

Абе тоя Малтинчо кво иска! Децентрализация трябва да има! Айде бактън от тая кирлива София.И съкращения трябва да има - ама големи! На министерства, на ведомства, на институти...абе много са! И оставете бат Бойко да си върши работата!