16

Лекар

преди 12 години

Да Ви светна че срещу заплащане всяко джипи подпечатва здравна книжка без да е видяло човека Докога МЗ ще се прави на ущипана мома

15

do 7

преди 12 години

Ne ot Kiustendil, a ot *** kato teb ni6to nqma da stane. I sy6tite selqnduri s izkliu4itelno tesen mirogled i re4nik systoq6t se ot kli6eta sa winowni za deredjeto na Bulgaria.

14

жоро

преди 12 години

Ако се вярва на дир.бг, заразата е причинена от златист стафилокок. 20% от човешката популация е носител на тази бактерия, с обичайна локализация в .... носа ....

13

до 7 (местен)

преди 12 години

Бате и аз съм местен ,ама че тва 10-20 човека от града са *** не слагаи всички под обш знаменател !Кюстендил е може би 1 от наи-хубвите градове в БГ.Ако мислиш ,че само при нас е така *** в Варна,Сливен.... да видиш!!!

12

Анонимен

преди 12 години

В Библията пише да не се яде свинско! Но кой чете Библията, колко от тия които четат зпазват правилата?

11

Анонимен

преди 12 години

звездите на българските хотели са плод на фантазиите на собствениците им - в света са малко 5-звездните хотели, но в България под път и над път...а иначе - няма значение, дали здравните книжки са истински или фалшиви, но е достатъчно някой *** от кухнята да не си измие ръцете, след ходене до тоалетна и да започнат натравянията, а пък в комбинация с развалено месо, работата става страшна

10

Ръмпълстилскин

преди 12 години

Мале, мале...Живея в непосредствена близост до Спа хотела...Фрашкано е с коли и на двата паркинга...По какво разбрахте, че хотела е затворен?!?!?

9

???

преди 12 години

ЗАЩО НЕ ПРОВЕРЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ И ДОСТАВЧИЦИТЕ НА ТОВА МЕСО И КАЙМА?ПЕРСОНАЛА МОЖЕ ДА СЕ Е ЗАРАЗИЛ ОТ ЗАРАЗЕНИТЕ ПРОДУКТИ.

8

кара колю

преди 12 години

Вие що се връзвате,персонала бил виновен?много ясно е че нареждането за ползване на стари продукти идва отгоре!от ръководството на хотела,това е всеобща практика на деца или на групи да набутат *** си.типично бай-ганьовска история,келепирджийска.

7

И аз съм местен

преди 12 години

От Кюстендил нищо не става, защото е пълно със завистливи и тъпоглави хора, които не могат да приемат, че в града се случват и някои хубави неща.

6

Анонимен

преди 12 години

interesno kakvo 6te stane sas sobstvenika nai-veroiatno ni6to toi e niakoi 4esten i dobar 4ove4ec

5

По-голям оптимист

преди 12 години

А нима човек може да знае какво консумира, където и да се намира?

4

възможно е

преди 12 години

Ако каймата и месото са били заразени и персонала се е заразил от тях?

3

местен

преди 12 години

стримон - спа клуб. Уж е 5 звезди ама не отговаря и за 3. как ли не го увъртаха - вода били пили децата от гората, не знам какво си

2

anitt

преди 12 години

Ами така става без контрол, с фиктивни здравни книжки... Колко *** работят по кухните...А иначе 5 звезди.. нема що и с кви очи искат и по 200 лв. на нощувка на хората??!!

1

optimist

преди 12 години

Кажете кой е тоя хотел, за да не ходим там.