98

Анонимен

преди 12 години

Във всички северни народи, особено скандинавските, изначално в манталитета им цари студенина, особено и силно чувство за доминиране над останалите етноси, сериозна интертност и самодостатъчност. Каквото и да правят норвежците, проблемът няма да се реши. Всеки норвежец, малко или много споделя опасенията и страховете на Брайвик, макар и подсъзнателно. Има някаква колективна психоза, когато един народ се почувства нападнат от разни имигранти, и лудостта избива отвсякъде ....

97

до 94

преди 12 години

Умнико, защо *** от Африка са в Европа замислял ли се? Нали Европа беше векове по техните места и изрина богатства от там - защо Франция и Великобритания са това което са днес? Аман от ***.

96

Анонимен

преди 12 години

Тоя Брайвик е кьосе - вижда се. Очевидно има доста комплекси. Такива *** често стават серийни убийци - единствения начин за тях да изживеят опиянението на месианството, за което цял живот са бълнували, потиснати от собствената си непълноценност.

95

Анонимен

преди 12 години

Религията е оръжие, когато не се търсят други аргументи. Не познавам подробно религиите.Многото четене на Библията ме навежда на разни противоречиви мисли. Известно е, че е манипулирана многократно, както и разните евангелия, за да се закрепи нечия императорска власт и да се държи населението в подчинение. Това е много общото между всички религии. Внушение за виновност и подчинение. Изповед при доносника - поп. Вярата няма нужда от посредници.Мисля, че вярата е много лично чувство.Не показ.

94

Анонимен

преди 12 години

Няма да измисля наказание. Никаква идеология не оправдава убийството на 77 деца! За това не ми е идол Левски!Не в битка, а в капан-коварно, обмислено , хладнокръвно...към безпомощни млади хора.Не е ***, начетен е, вероятно върши *** работа по започваща интрига. Правилно пише в статията, че не трябва да се мълчи, а да се говори в обществото, може би е време за други правила. Към 2050, населението в Европа ще бъде 1:3 в полза на тези от мюсулмански произход.Ще се наложи и да управляват.

93

Анонимен

преди 12 години

Исляма в чист вид не е лоша религия, не по- лоша от християнството. Но страните в които е преобладаващ го използват за да държат народа в невежество и подчинение. Той е така видоизменен ,че в негово име терористи убиват невини с мечтата да отидат в рая. За мен хората които не желаят да живеят сред мюсулмани просто се предпазват. Не желаят да живеят сред хора за които религия и омраза е едно и също . Щом не могат да прогресират умственно независимо, че са израсли в Европа ,тогава да се махат!

92

Темерут

преди 12 години

Бил го направил при самоотбрана, така казал на процеса, мен ако ме питате, за тия 77 човешки живота, които е отнел, тоя трябва да го пуснат жив на прасетата!

91

Ivan Grozni

преди 12 години

Защо показва нацистки жестове?Защотот е евреин и масон... с този акт той унищожи много симпатии в Европа към нововъзникнали патриотични и националистически организации и партии, които са от нов ти и искат суверинитет и взаимно уважение между нациите и са за силно местно смаиоуправление до ниво община , не само на ниво държава, а не разградено световно село в които само кмета, полицая и попа са богати и овластени...

90

777

преди 12 години

ЕВРОПА ТЕПЪРВА,ЩЕ ЯДЕ ГОЛЯМО ДЪРВО ОТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА,ПОЛИТИКА НА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ МЮСЮЛМАНИТЕ!ВЕКОВНАТА ОМРАЗА МЕЖДУ МЮСЮЛМАНИ И ХРИСТИЯНИ,НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕОДОЛЯНА!ТОВА СА ДВЕ НЕСЪВМЕСТИМИ КУЛТУРИ!ПРИМЕР:БЪЛГАРИЯ ПОД 500Г.ТУРСКО РОБСТВО!НЕ МОЖЕШ ДА СМЕСИШ ОЛИО С ВОДА!ФАШИЗМА СЕ ВЪЗРАЖДА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ,,КАДЪРНИТЕ ПОЛИТИЦИ,,.

89

лай-лай кучка

преди 12 години

Каквито и да са мотивите ,няма оправдание за причинена смърт. Трябва ли да е аналог на Ал Кайда ?

88

предприемчив

преди 12 години

Сега е момента да изпреварим много страни в ЕВРОПА чието мнозинство от населението е започнало бавно да се усеща и да споделя мирогледа на Брайвик като издигнем на много места в страната и най вече в Столипиново и Факултето рекламни превантивни мега билбордове с огромни фотоси на Андерш , докато Норвегия все още не се е усетила за да потърси хонорар за авторските си права върху Брайвик !

87

Анонимен

преди 12 години

до 105По каква причина?Нещо много загрубя словесната ти култура?

86

Анонимен

преди 12 години

до 103Нямам намерение на никой да се обаждам,резултатите са видни в нета.Скрий ги,ако нещо ти пречат;)

85

Анонимен

преди 12 години

до МаркНяма "Разкарай се"!Резултатите от Столипино са публична информация и всеки може да ги намери в нета!Там човек може да види много,много интересни зависимости за кого са дали вота си от Столипиново:)Чао,***!

84

Чалгата е за Пумяри

преди 12 години

Когато *** от Европа си отидат в Африка,тогава може да започнем да говорим за МИР.Няма как едно нахално негро от Централна Африка да ми кисне в европа на мой гръб и да ми нахалства и да се прави на бандит.Смърт за такиваДа живее Хитлер

83

Анонимен

преди 12 години

до МаркМарко,че те не гласуват масирано само за ДПС!Виж изборните резултати в секциите на Столипиново последните избори.Ако гласуваха масирано за ДПС,трябваше да имат 12-13 общински съветника,а те имат 3.Други примери искаш ли?

82

Анонимен

преди 12 години

чалга му е майката на интегрирването

81

Ordo до 92

преди 12 години

Ако наистина си изчел и половината книги, които аз съм изчел щеше да ти е пределно ясно, че биографията на редица видни нацисти е щателно пренаписана от американците в годините след -та св. война. Така например един друг СС-овец като Вернер фон Браун беше напълно реабилитиран от US пропагандата и даже го изкараха едва ли не мъченик и борец против Хитлер. Смяташ ли, че на Шпайдел щеше да му се размине толкова лесно ако действително беше участвал в атентата с/у Хитлер? Само заради Сеп Дитрих?

80

до Марк

преди 12 години

За каква интеграция говориш, при положение, че тези хора са родени в България. Те са българи, които ходят в джамия, а не в църква. Иначе се кълчат на същата чалга, като нас. Смесени бракове има много, даже лично аз знам подобен случай - мои колеги от университета, момчето християнин, момичето българо-мохамеданка, се взеха и имат вече две деца. Ти не беше ли демократ, сега да не излезеш някакъв национл -социалист. Как хубаво звучи, а. Хем националист, хем социалист.

79

до 89

преди 12 години

Леле пич... преди да ползваш думи, като гаулайтер разбери, какво означават. Това е политическо назначение, а за да станеш шеф на НАТО трябва да си професионален военен, какъвто е ген. Шпайдел, който не е приближен на Химлер, а е щебен офицер на Ромел и участва в опита за атентат срещу Хитлер на 20 юли за което нещо лежи седем месеца в затвор докато не пристигат съюзниците. Айде, жив и здрав и да четеш повече.