108

ано

преди 12 години

Преди години това беше новина, пишеха се книги, правеха се филми, един случай на 10 години. Сега това е ежедневие, това не са крадци. Днешните обири са с участието на държавата. Пътя за Ловеч не е в неизвестна посока, нито неизвестни джипове и незвестни лица.

107

ЗОРО

преди 12 години

*** казват,че глада е по-силен от тока.......ЕСТЕСТВЕНО младежите като нямат работа и доходи да се оправят някак...))))....няма да гладуват я...!!!

106

Анонимен

преди 12 години

Куртевци, как сте? Хахаха

105

еееееееейййййй

преди 12 години

Обирате собствената си държава и после *** и турците ви били виновни за мизерията ! *** и турците общо представляват 6% от населението и се водят две от най-големите етн. малцинства ,та ако сложим и др. малцинства арменци и разни др. 2% ,всички малцинства са около 8% ! Е кой е виновен за разрухата на държавата ,малцинството или мнозинството ???!!!

104

yasenkartel

преди 12 години

...................................на печелившите честито, а на останалите успех

103

Анонимен

преди 12 години

Пред такъв празник! Лошо!

102

Анонимен

преди 12 години

Ей, ама то съвсем намаляла престъпността!!!!

101

Дани

преди 12 години

до 98Как да ти каже по простичко човек, че това го има навсякъде по света. Но когато сложиш комунистическата пропаганда, опитите за промиване на мозъците, пуснатите престъпници от Марин и Гоце, като знаеш идеологията на *** и всичко се връзва. А хората, а най-вече младежта, не са обременени от комунистическото минало с всичките му негативи, и затова ще има пак "разочаровани" на изборите догодина.

100

ВЕЛИКДЕН

преди 12 години

460 12 Тия сега ще имат пари за агнешко и за боя за яйца-Христос воскресе за тия по-рано

99

Анонимен

преди 12 години

Щото си мислят, че като и те са хора на някой и джипа е брониран, те са велики охранители никой няма да ги пипне, ама то и кръстникът си има кръстник.

98

луд

преди 12 години

абе тоя Дянков обештава да вдигне пенсиите догодина да не би тия пари да са за това.Ей мислят хората за народа.1 година на лихва в някоя банака и ей ти пачка.А иначе престъпност няма :))))

97

Анонимен

преди 12 години

максимално се кефя да се види тези инкасатори все едни дядковци от милицийта и военните с много опит вземат си пенсийките и са готови за 250 лв. да работят и заемат на тренирани млади хора работата сега от спестените заплати ще ги дадат накуп за 20 години напред на собствениците на парите пожелавам да се пооспокоят да пият студена водица и като се стопли времето да ходят боси по пясъка за релаксация времето ще ги излекува а взелите парите да си ги харчат с кеф по *** и барове

96

Анонимен

преди 12 години

А със златото от летището какво стана?! А, Цвъки?

95

Ха-ха-ха !!!

преди 12 години

бсп пълнят партийните каси с обири ! ...

94

БЪЛГАРИН 1

преди 12 години

Мисле,че вече става смешно да се оправдаваме за некъдърността с други в края на краищата 3г. сме на власт време достатъчно ! Интересно защо е написано,че нападателите били облечени като полицаи- защо "КАТО" да си зададе човек въпроса.Аз лично не вярвам това да е станало защото ката ден един министър ми обяснява,че е прекършил престйпния гръбнак, а баш МИНИСТЪРА пък ме успокой,че такива работи,че и по-страшни ставали и в скандинавските страни,така че това било нормално.Шменди капели по герберски.

93

анонимен

преди 12 години

СТАРИЯ ПЪТ МЕЖДУ СЕВЛИЕВО И ЛОВЕЧ Е УДОБЕН ,ЗА ТАЗИ ЦЕЛ НЯМА ДВИЖЕНИЕ ЧАТ ПАТ МИНАВАТ КОЛИ .ПОЛЗВАМ ГО ЧЕСТО ЗАЩТОТО ,Е ПО СПОКОЕН И НЯМА ПОЛИЦИЯ .ДАЛИ И ИНКАСО АВТОМОБИЛА ГО Е ПОЛЗВАЛ ПО СЪЩТАТА ПРИЧИНА ?

92

Анонимен

преди 12 години

До 85Много си прав мой човек. И затова пак ще има много болка догодина на изборите. От сега им знам репертоара на Позитано 20. Но защо ли вече никой не им се връзва.

91

Анонимен

преди 12 години

червените кхмери са активирали платените драскачи да плюят, щото парите са от ония куфарчета на Лукавия дето ги раздаваше... Не може да се краде от МАФИЯТА!

90

Анонимен

преди 12 години

Бог да пази България от ГЕРБ и от *** *** които още им вярват.

89

Анонимен

преди 12 години

Има ли застраховка ?