43

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Чухте ли какво посъветва Путин руските петролни магнати... - да добиват шистов газ... - и американците го правели...

42

tosh

преди 12 години

до 82 дай доказателсва снимки нещо

41

@

преди 12 години

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!единствено земята и природата ни останаха,изгониха и умориха читавите българи ОСТАВЕТЕ НИ ПОНЕ ЗЕМЯТА ,алчни гадове

40

Факт!

преди 12 години

Проучванията за шистов газ се осъществяват вече 2 години и никога не са прекъсвали!Сондажите се извършват и в момента!А по телевизора ви пълнят главите с глупости!

39

Патриот

преди 12 години

смърт за герб и ворлик

38

tosh

преди 12 години

явно комисионната е била добра щом си дават толкова зор

37

Анонимен

преди 12 години

БРАВО ГЕРБ.БЪЛГАРИЯ Е С ВАС.

36

до минуса

преди 12 години

наври си палчето в трътката гадино,продажна гейберска

35

68

преди 12 години

То се вижда кой е палячото. Ти знаеш ли какъв е основният износ на България? Сега като си толкова умен и знаещ ще отговориш ли за колко години е изчислено, че ще стигнат залежите на шистов газ в най-добрия случай? Или само си чешеш езика?

34

Анонимен

преди 12 години

Аз пак питам кво ги траете тия, а и всички в парламента, защо миналата седмица Атака като предложи да се промени името на тази особено мнителнта комисия на комисиа за възобновяването на проучването и добив на шистов гас всички я отхвърлиха, за да не знаят хората с какво се занимава комисия и пак да се държи обещественото мнение във вакуум, отхъвлиха предложението, значи всички предатели национални се обединяват що се касае за съсипването на БГ сега всички ах-кат как можело, ми как да разберете

33

Гогата

преди 12 години

ВРЕМЕ Е ЗА ОСТАВКИ И ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ!!!!!

32

nrg

преди 12 години

шистовия гаэ се добива със сондажи всеки от тях вкарва 14 000 000 литра химикали във земята от въэможно най- ОТРОВНИТЕ господа американски слуги (управниц) ако въобще можете да смятате в което се съмнявам помислете ако имате с какво в което също се съмнявам

31

до 40

преди 12 години

Малиии, мноо си прос мойто момче. Какви милярди ще налеят шеврон, бе? Случайно да знаеш за колко години е изчислено, че ще стигнат залежите в най-добрия случай? А струва ли си да прецакаме добруджа и да не можем и жито да произвеждаме, а да го внасяме и него? Тогава какво става, умнико?

30

Анонимен

преди 12 години

господ да ви осъди..родоизменници,българоубийци

29

Анонимен

преди 12 години

СТРОИМ СТРОИМ БЪЛГАРИЯ - РУШИМ РУШИМ И ГРАБИМ БЪЛГАРИЯ И ДОРИ ЩЕ Я ОТРОВИМ, ЩЕ Я СЪСИПЕМ, ЩЕ Я ПРОДАДЕМ, ЩЕ ИЗГОНИМ И БЪЛГАРИТЕ НАВЪН, ЩОТО СМЕ ГРОБ, ПАРДОН ГЕРБ, НАЙ-ВЕЛИКИТЕ /ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ..........New Europe: Връщат Мери и Джеймс Уорлик в САЩ

28

Анонимен

преди 12 години

Как не ги е срам тия нагли доларджии? Как изобщо живеят в мир със себе си? Съвест нямат ли, та се мъчат да агитират в полза на шевронските бандюги? Какво ли се учудвам, такива продажници явно наистина нямат съвест и морал.

27

Анонимен

преди 12 години

нещата са ясни-ще се ликвидира БГ окончателно-то това е и задачата ...

26

до 49

преди 12 години

Застани с гръб към мен и се хвани за палците...

25

до 43

преди 12 години

Независимостта от руснаците не означава непременно зависимост от Шеврон и американците, гледай си работата!!! От трън, та на глог, че е по-висок!!!!

24

до 40 "и квооо?

преди 12 години

Има неща, който не се купуват, но когато разбереш тази простичка истина обикновено е късно! Те, Шеврон просто за тебе мислят и как да ти напълнят гушата насила с мнооого пари!!! Платен писач и откровен продажник!