194

Анонимен

преди 12 години

Страшно успешно правителство!!! Профука парите!!!Срина икономиката!!! Ще тегли заем ,който ние ще връщаме!!!!Да живее мизерията!!! Благодарим ти Слънце!!!!!

193

Анонимен

преди 12 години

''Алтернативата е да бъдем благоразумни през 2013 и 2014 г. и вместо да трупаме дефицити, да започнем да възстановяваме изхарченото от фискалния резерв.''Хубава мисъл,но как ще се осъществи?Нали трябва да дойдат от някъде тези пари?Обикновено е от износ,но какво изнася държавата и колко пари идват от това?Ток изнасяме,но къде са парите и защо не се трупат в резерва?

192

12$21

преди 12 години

Човекът хубаво ви казваше да си садите картови,да си гледате агънца ,ама кой да го послуша. Сега ревнали всички пари няма, ами откъде да има ,като изплюскахте всичко,някои хора преживяват и без заплата/ всичко на стиф /, те какво да кажат, да не им е лесно всеки ден да ползват служебни амтомобили, телефони,резиденции,костюми и вечери,не мислете,че само на вас ви е трудно и тежко.

191

Анонимен

преди 12 години

В момента връзката Бойко- Цветелина е замразена, защото тя му е уязвимото място. Иначе би се чуло за друга жена, все пак той е здрав мъж, едва ли рискува с ***.

190

Анонимен

преди 12 години

Ние няма да гласуваме за ГЕРБ, но те пак ще спечелят, знаем как. И как няма да спечелят като за три години милионерите в страната се удвоиха. Парите за тях, дълговете за нас !

189

Анонимен

преди 12 години

Всички пенсионери са с честно и почтено внесени осигуровки-здравни и пенсионни. Техните пенсии са изработени. Това, че някой е окрал парите от пенсионния фонд, не се дължи на пенсионерите.

188

Данчо

преди 12 години

Чаушеско го очистиха защото и цент Румъния не дължеше!Дядо Тошо оцеля,защото се наведе само с 7милиарда$!Октопода МВФ не изпуска никого!Разни мекерета от "великдечетата" та и до сегашните петоколонници изпратени от там ще ни го зачукат!Ще духаме таратора!

187

74067

преди 12 години

Крадливите безхаберници от ГЕРБ похарчиха парите и съсипаха малкото останали работещи фирми!Всички бягат от Герберистан.Тук остават само *** , гербери и успелите да се пенсионират, преди да дойде диктатурата на Тиквата.

186

Анонимен

преди 12 години

На фона на другите проблеми, *** в страната и техните проблеми са мноого незначителни.Ако се намали безработицата, подобри се стандарта на живот, подобри се съдебната система и т.н. автоматично ще се решат каквито проблеми виждате с ***.Те са българи и са граждани на Република България. Това означава че имат същите права НО и задължения както всички.Ако някои хора се третират различно от закона, то има проблем в системата. Дали са мутри, ***, партиини другари ... няма разлика

185

хитър петър

преди 12 години

към министър ДЯНКОВ++++ Всеки знае силата на парата, но не всеки й знае цената. Скъперникът два пъти плаща.Aнарода цялата цена,Парата върти света, а правдата небето.

184

Анонимен

преди 12 години

A сега някой да каже коя част от асвалта става за ядене ?

183

Българин

преди 12 години

Ха-ха - познавал бил... и аз познавам такива *** - от всеки 20 има един свестен... но не виждам как това опровергава или извинява факта, че другите 90-95% са ***, по-нисши от животните.Щом да казваш истината без заобикалки, е расизъм, ок - расист съм.А аз да ти кажа ли какво е това твоето - да отричаш фактите, само и само да се изкараш толерантен? - Колебая се между родоотстъпничество и шизофрения, но вероятно е нещо между двете.

182

Българин

преди 12 години

Да, така си и помислих.Щом някой ви каже истината в очите на вас, *** ***, значи непременно е расист, фашист (друг въпрос, че ние не знаете какво е фашизъм), националсоциалист, Воленсидеровист, популист и не знам какъв още "-ист".Тия помощи съм ги взел от съответните нормативни актове - има ги в Интернет, всеки може да ги намери и прочете.Или според тебе ***, на които се плащат детски са под 2 000 в цялата държава, нали говореше за някакви 30 милиона общо за помощи?

181

Българин

преди 12 години

Да не забравяме и другият проблем - КРАЖБИТЕ !!!Още първите месеци откак борисов дойде на власт, любовницата му по тайнствен начин стана милиардерка. Всички по висшите ешелони крадоха и крадат като за последно. Помня как на Дянков му зададоха въпроса в Народното събрание къде са изчезнали (ама БУКВАЛНО изчезнали) няколкостотин милиона от бюджета (преди година и нещо беше) и той въобще не можа да даде смислен отговор !!!СтаниШеф, "царя"... пред борисов те са като някакви дребни джебчии...

180

Българин

преди 12 години

Абе, 213 - еднократните помощи изрично съм ги упоменал като такива.И щом и след ПОВТОРНО (а може би 4-5) прочитане не си проумял че разграничавам случайте когато хъхрячката сама си "отглежда" чаавето (и получава за него 17 438 лв) и когато го захвърля, за да го отглежда някой друг срещу заплата (и този някой получава 110 162 лева), то значи, че ТИ самият имаш нужда или от нови очила или от мозъчна трансплантация !!! Надявам се да не е второто !!!

179

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

До 212 БългаринПрав си ,този проблем с хрантутниците *** не би го имало ако бяхме дали властта на истинските националисти,а не на родоотстъпника Борисов ! Водената от него и антибългарското му правителство политика е за затриване на Българския етнос ! С помоща разбира се на Американските му господари ! Помните преди няколко месеца привържениците на Зенит/С.Петербург/ на мача им с Порто бяха издигнали огромен транспарант "България за Българите а не за мръсотията".

178

Българин

преди 12 години

208 - следвай алгоритъмът:1. Прочети постът ми отново;2. Прочети го още 4 пъти, за да се ориентираш;3. Вземи калкулатор и изчисли;4. Драсни пк един пост, за да кажеш прав ли съм или не.206 - само че тоя план Ран-Ът САМИТЕ НИЕ си го провеждаме явно... щеше ли проблемът, който коментираме със Странджата да го има, ако простият народ бе дал властта в ръцете на триото Каракачанов-Расате-Сидеров, вместо в ръцете на криминалният престъпник и национален предател Борисов?

177

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до 205 Българин Много точна статистика ,няма какво да се добави повече ! Като теглим чертата излиза че половината от нашите данъци отиват за да храним този 1 милион полуживотни ,*** *** !

176

до 180

преди 12 години

кои пари били на пенсионерите казваш,я,малко се поинтересувай и виж статистиките,че на две трети от пенсионерите държават им доплаща,пари,които те не са заработили,защото осигурявайки се на 100 лв.тогавашна заплата сега би трябвало да взема 60-70 лв,а той получава двойно,е къде има такава държава пенсията повече от 100% от заплатата,така че е вярно,че истинските изедници в тази държава са именно пенсионерите,крадоха докато бяха млади и сега продължават да си живеят царски

175

Гошко

преди 12 години

До този виден ***, 193: Хей, нищожество, имай малко уважение, към възрастните!! Те, точно имат най-голямо право на спокойствие и респект, защото една не малка част част от тях са работели над 50 години и с техния труд и пари държавата се е издържала!