276

обективен

преди 12 години

ТЕ тия ваши "грамотни" руски подлизурки прекараха България да купува руска газ по 500 USD за 1000 куб. метра, а германците я взимат за 300 долара. Сега Пак същите сега реват срещу шистовия газ. Срамота!

275

до обективен

преди 12 години

прати много интимни поздрави на майка си от от мен газосондьор от шеврон.

274

Българин -до 328

преди 12 години

Не знам кой взема рубли ,кой долари ,но на теб не бих ти дал и стотинка ,защото си пълен ***.Сигурен съм ,че не можеш да кажеш каква е разликата между газ за лампи ,газ метан ,газ пропанбутан,но си тръгнал да даваш компетентни съвети.Това сте герберските "специалисти".

273

обективен

преди 12 години

Стига с едновременшните тъпотии, че страната ни е "бедна" на природни ресурси и само във вашия СеСеСеРе имало "всичко". Народа изнемогва с тези цени на горивата, тва никой *** ли не го вижда? Или заплатките ви могат да го понесат, ок защото масата българи не успяват. Само че в Библията е записано "последните, ще бъдат ПЪРВИ", и май ще се окаже че страната ни може сама да се захранва с горива и вносните ще се окажат излишни.

272

дядо

преди 12 години

ако сте българи ще се усетите че румънците не случайно дупчат покрай нашата границаза дим изядеме и ние *** и ще е така докато търпим продажните мекерета дето се интересуват само от собствения си джоб и инструкциите на американския посланникестествено и тяхните трубадурчетадета реват за рубли и руска зависимостна не знаят колко от щатските централи работят с руско гориво и не само текато намалиш пазара на русите - взимаш по-евтино - хитро налино това не е за тъпите българи

271

до обективен

преди 12 години

абе хайванин какъв газ каква русия те клати бе *** не вдяваш ли че този газ ще се вади от северо-източна България а там е житницата на страната и шеврон като осерат земята ще ядем кожен мамул с американското знаме на него. да се чуди човек откаде се пръкнахте такива ***.жалко е че в малка България се раждат такива изчадия като теб.аз не искам децата ми да живеят на *** земя,да ядат ГМО заради американски интереси и заради комплексари като теб дето ги гони руска параноя.

270

Анонимен

преди 12 години

ако се наложи на газпром да свали цената на газа за българия,ще фалира.това го знае всяка *** в българия.

269

Анонимен

преди 12 години

казвам се д.ротшиилд,добър ден.и аз съм за шистов газ.

268

обективен

преди 12 години

Смешен плач на рубладжиите, реакцията е до ента степен изтъркана и ***, сакън да не се окажем извън руската зависимост. Ами ще се окажем и още как, страната ни не е руска губерния, а се нарича България! И ако имаме наш (шистов) газ, то трябва възможно най- скоро да започнем да го добиваме, това ще гарантира поне нормални цени на горивата. Кой е *** който иска да плаща по 1. 60 и нагоре за литър газ? Абсолютно ЗА шистовия газ съм, още повече реват ви за Добруджа е пълна бутафория.

267

Анонимен

преди 12 години

В тази страна всички разбират от шистов газ!Добре,но хабите енергията си в грешна посока.Последствията: футболът изостава.Футболната аудитория се шистовизира и родния футбол не го чака нищо добро.

266

евлоги

преди 12 години

шистов газ ще се добива в България защото на боко му нарежда онзи сбърканяк уорлик.става дума за много пари а парите не миришат .на сащ им дреме на патката за нас българите на тях им трябва газ и с помоща на своите *** ще си го получат.а *** в България бол.

265

lq lq

преди 12 години

poredniq ujas v koito zamesvane nacionalnoto i nai-veche maikata priroda! a ne znam dali znaete obache dobrudja e edno ot nai-plodorodnite mesta v bg! losho e kato produljavat da bukat takiva prodajnici i dupedavci okolo upravlenieto na nashta rodna durjava! samo pari sa vi v glavite ritnitopkovci....

264

Анонимен

преди 12 години

при посещението си хилари клинтън изтъкна че българия е пример за демокр.преход.не сте ли съгласни с това?това което не изтъкна е че за б.борисов в амер.разузн.служби има цели томове описващи бурното му минало-сигурна гаранция че тои ще взима правилните решения по некои въпроси от ежедневието.след като изгони путин от белене,сега е важно да се построи газо-парова централа захранвана от шистов газ---едновременно ще решим въпроса с диверсификацията,намаляване на популацията, и пълната чифутизация.

263

До 318

преди 12 години

Кога им изтича мандата на тия червенкондевци? Ама ти имаш нерви да ги изтърпиш до края на мандата ли?

262

Анонимен

преди 12 години

Не мога да повярвам, че имам такива елементарни сънародници! Шистовия газ е разбиване на скалите с химикали, отравя се водата и почвата, вие искате да унищожите Добруджа!!!!!!!!!За съжаление такива като вас ни управляват, елементарни и покланящите се на Вашинтгтон! ПРЕДАТЕЛИ!!!!!!!

261

Гражданин

преди 12 години

А така, доларджиите пак се мъчат да пробутат "Шеврон" да дупчи земята ни, да си добива газ и да ни я продава скъпо и прескъпо, по каквито си реши цени. И корумпираните ни управници продължават да обслужват интересите им, явно "Шеврон" са ги заплашили, че иначе ще си искат 30-те милиона сребърника обратно.....

260

Томас

преди 12 години

311Явно обичаш да пишеш полуистини - и цели лъжи. Защо не кажеш колко от стойността на тръбите в северно море са платени от БАСФ? Колко милиарди влагат германските корпорации за проучвания в русия???

259

доIQ146

преди 12 години

Герберите ти управляват София от 6-7 годнини.Бюджета на София е колкото бюджета на Брюксел.Ама София не е Брюксел.Бойко е отрязал към 2000+ лентички за 3 годни ... кажи ми 3 проекта който найстина са помогнали на България.

258

Анонимен

преди 12 години

тези на снимката горе са рубладжии,агенти на дс,комунисти.всеки истински българин трябва да помогне на сащ в борбата им срещу путин.мутрите борисов,костов,н.младенов,д.добрев и т.н. са истински патриоти.освен това *** от шеврон имат наи благородни намерения--това ще стане ясно впоследствие-когато ще е твърде късно.

257

scubadiver

преди 12 години

Изтеглете си американския филм от следния адрес:zamunda.net/details.php?id=271297&hit=1 .Там ще видите какво значи шистов газ.След това си помислете дали на следващите избори ще гласувате за ГЕРБ или синята коалиция.Това важи особено за хората от североизточна България.