11

Анонимен

преди 12 години

Тони я кажи за какво пък да ги обичаме тея *** че откакто света съществува само убиват и крадът

10

Анонимен

преди 12 години

за 4Не казвам това. То е ясно, че Аллах е с него и не му пречи да умре за "каузата" си. Друго исках да кажа...Няма значение. Лошото е, че отново невинни жертви, а и деца :(

9

за 6

преди 12 години

Е не може бате, това е Франция, не е Израел.

8

до 7

преди 12 години

Който има грам представа от 100 те закона на Талмудацалата картинка му е ясна кой прави гнусните коварни номера в тоя святзащо къде какво и защо се случва - случайни неща на тоя свят нямана тея дечица( Бог да ги прости ) тамън в ерейското училище са им обяснили как само те са хора а Хрестияни и Мюсусулмани са животни - Гой които трябва да бъдат убивани защото света е създаден само за тях - и те ти на резултат

7

за 7

преди 12 години

Не ги мразим.

6

тони

преди 12 години

Абе за какво толкова мразите евреите не мога да разбера?

5

един от всички

преди 12 години

Защо им е жив? За какво ще го съдят? нали всичко е ясно - той е убиеца. Руските спецчасти не се занимават да задържат живи, такива терористи, защото няма нужда от доказване на нищо - всичко вече се знае. Една ръчна граната в апартамента и всичко приключва. Така биха постъпили руснаците. А тези цял ден го чакат да му кефне да се предаде. Ами ако се надруса, превърти, започне да стреля безразборно и застреля още някой??? Тези са @б***хти тъпите парчета - 300 *** парчета.

4

Анонимен

преди 12 години

днес.бг си е еврейска медия, раздуването на т.нар. убийства са в полза на познайте кои? миличките, добрите, високоморални евреи. аман от тях вече.

3

за 3

преди 12 години

Хубаво де, и какво? Смяташ ли, че този човек се страхува за живота си щом е тръгнал да прави такива неща? Сигурно вярва, че на онзи свят ще бъде щастлив, което го вярват всички терористи май.

2

Анонимен

преди 12 години

този е пътник. няма да му позволят да се предаде.. под претекст ще го гръмнат.

1

Анонимен

преди 12 години

Очаквам яростни коментари от еврейски расисти - плюващи целия свят.