89

отвратена

преди 12 години

Не го слушам това чудо какво казва. за мен е срамно, че подобно мекотело е в парламента, че му дават трибуна. А на човечето му приляга да тика магаре по баирите. Ако този го допуснат и до слевдащия парламент след всичките си излагации и предателства, значи ние сме най-смотаното племе.

88

Анонимен

преди 12 години

Янето още малко му остава да позира пред камери и журналисти/това го обича той много/, защото следващия парламент ще го гледа през крив макарон.

87

Анонимен

преди 12 години

Срамувам се от такива политици като Янев, които си сменят позициите в сряда и петък. Нека да излезе и да каже колко мъже минаха през партията му и защо я напуснаха???????????????

86

коментатор

преди 12 години

...."Ако беше мъж , щеше да скочи на Борисов яко"!! Янее ле бело ду** то се вижда кой е мъжа и кой за какво мечтае . *** си ти!

85

камен

преди 12 години

до*: винаги е така, отговорност търси другаде, само не в нас... а работодателите не са ли такива, защото ние ги търпим.. или те са дург тип хора, а ние не сме от тях? нали всички вие, ако случайно станете работодатели, ще правите същото?

84

Анонимен

преди 12 години

Всички, които плюете Яне и Бойко сте комунисти или депесари, гладни за власт.

83

краси

преди 12 години

Може би в ЕС все още функционират лудници?

82

Браво Яне !

преди 12 години

Браво Яне !Браво за това, че подкрепи Бойко.

81

Анонимен

преди 12 години

Яне си е глупаки такъв ще си остане. Но хора като него понякога казват и нещо мъдро ( мъдрото няма общо с научното ). Та философията на закона не са привилегии да станеш партиен лидер, защото е не равнопостаено с останалите.

80

камен

преди 12 години

прави ми впечетление, че всички масово и с гордост говорите за това, какво се случва с "моите" пари... чудя се колко от вас въобще са платили нещо на държавата под някаква форма, колко са скрили, колко са откраднали лично... интересно би било всеки един от крещящите да бъде детайлно проверен.. да не се окаже, че не сте по-различни от всички останали *** в *** България

79

Анонимен

преди 12 години

тоя човек да не е преживял лоботомия ? миналата година по същия начин щеше да сваля батя си Бойко, то не бяха флашки, не бяха чудеса

78

hiopkl

преди 12 години

яНЕТО е просто една *** слугиня. прояден картоф, вкиснато зеле, миризливец, че на всичкото отгоре и коментари прави.

77

демократ

преди 12 години

Този, който до онзи ден щеше да уволнява Борисов,днес го лиже до умопомрачение.Трайков все пак беше министър, а кой е Яне?-едно от най-голямото недоразумение в полигиката.

76

varnenec

преди 12 години

Назад моме ми Янке партизанке ,ти си една голяма политическа ***.Толкова си смешен че като те види човек се насира от смях.И ми бил хетеро,недей че и бабите знаят че си гей под прекритие.Ама ми е интересно нали се ожени,и две жени под един покрив кво ли правят??.Лизбийстват май а?

75

Фройд

преди 12 години

Пак са го изтървали от психото!!!!Цецо бързо да го заловиш!Няма пари за бензин каза Дянков.Тогава ИПОН ще го хванат каза Боко!

74

ХАРИ

преди 12 години

Записвам се в РЗС ! Там е истината !

73

Анонимен

преди 12 години

Тая въшка,след 15 месеца няма кой и да си спомни за нея,защото не го виждам от коя партия ще влезне в парламента

72

Кабули

преди 12 години

"Лудият се върна в лудницата" - български политически филм. В ролята на Лудия - Яне Янев. В ролята на садиста директор на лудницата - Бойко Борисов. В ролята на надзирателя на лудницата - Цветан Цветанов. В ролята на касиера на лудницата - Симеон Дянков. В лудницата има 117 постоянни клиенти и около 15, които хем са приети, хем по картон не са луди.

71

Анонимен

преди 12 години

Червените, когато Яне говореше срещу Бойко, всички в един глас крещяхте "давай Яне с тебе сме" ама като тръгна да говори и за вашият човек Параванката, всички червени в един глас викате "Яне, ти си луд"

70

за конкурса

преди 12 години

Срамна въшка