91

до 87

преди 12 години

интересен човек си ти, а има и още много като теб...според теб е нормално сега да се краде, понеже предното правителство е крало? Или може би трябва да приемем всички простотии на сегашните само защото предишните ги правеха същите? какво значение има дали предното правителство е вземало бонуси ? тях нали ги изритахме от властта ?

90

Анонимен

преди 12 години

Герб ще последва съдбата на ндсв

89

Десен

преди 12 години

Ако преди няколко години някой ми бе казал, че ще има момент когато ще съм съгласен със Станишев щях да му кажа че е луд.Тук обаче до голяма степен Станишев е прав, популизама така характерен за левия сектор чрез ГЕРБ които се барат за десни го вкараха и в дясно. Самият Борисв си призна че е действал популиски с бонусите.Тук вече си задавам въпроса има ли място ГЕРБ в десния сектор. Дали преди години просто не използваха вакума в дясно и се писаха за демократи.

88

Петков

преди 12 години

До 87 - Дан, как си обясняваш обстоятелството, че правителството на социалистите хем редовно индексираше заплати и пенсии, хем раздаваше бонуси и пак успяха да натрупат 8 милиарда лева резерв. Сега резерва е наполовина, а пенсии и заплати не са индексирани откакто ГЕРБ взе властта.

87

ГЕЙ

преди 12 години

СерГей ,не бих те шибал дори в *** на народното събрание! ГЕЙ ТИ КАЗВА: ТИ СИ ОТВРАТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

86

до 79

преди 12 години

социалистическата идея ще пребъде -казваш ти? ами да- тя вечно ще си е една идея и никога нещо повече.

85

дан

преди 12 години

89 - защо говориш глупости бе ***

84

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да не съм съгласен със сайсатия Станишеф, требва да са съгласа с него с това му твърдение: "ГЕРБ са като термити, опоскаха всичко"!Евала му за това мнение! За първи път да съм съгласен с тоя човек за нещо!

83

Задача

преди 12 години

Задача: Ако един полет на пожарникаря с правителствения самолет от София до Бургас и обратно, струва на данъкоплатеца 25 000 евро (50 000 лева), то колко струва на данъкоплатеца един полет до братски Катар и обратно? Пожарникарят само харчи парите на данъкоплатеца, а полза - никаква!

82

пълният провал

преди 12 години

Фалиралият селски цирк "Порисофф" продължава с гнилите си оправдания! Те сочат грешките на опозицията от миналото, за да оправдаят пълния провал на герб в настоящето, и панически се страхуват от програмираното им фиаско в бъдещето!

81

дан

преди 12 години

ще му повярвам, когато изкара справка за бонусите през неговото управление...в противен случай ще е обикновен клеветник, каквито са всички долни комунисти

80

Анонимен

преди 12 години

Просто престоящата компроматна воина е вече спечелена от бсп.Голото шкембе е очевидно ,а догодина може да е по рано.

79

Анонимен

преди 12 години

Parvanov idva.......

78

hagen

преди 12 години

Лидерът на БСП Сергей Станишев направи нови разкрития по темата "бонусите на властта", като този път на мушката е Комисията по финансов надзор Е няма ли точно тя да се погрижи за щедрите бонуси на любимата ти.Или още отдалеч се мъчиш да я плашиш.

77

Анонимен

преди 12 години

Братът на бившия премиер Сергей Станишев - Георгий е пряко свързан с фирма, която е била избрана да извърши грандиозна реконструкция на държавната болница в Русе.Дружеството се е добрало до апетитната сделка за солидните близо 8 млн. лв., докато оглавяваната от Станишев социалистическа партия управляваше държавата.

76

генсек на СИК

преди 12 години

Цецо, кога ще бъдат разкрити 192-те неразкрити убийства от времето, когато пожарникарят беше генсек на СИК, пардон, на МВР?

75

Анонимен

преди 12 години

Като български подизпълнител е била наета фирмата на приятелката на тогавашния български премиер Моника Янова (с която той в момента живее и имат дъщеря -бел.ред.), еднолична собственичка на агенция "Актив груп". През нейната фирма е преминавала цялата логистика и рекламните прояви по договора с Хохегер.

74

страхливец

преди 12 години

Пожарникарят е такъв страхливец, че ако наистина срещне на улицата триглавата ламя - Станишев, Доган и Костов, ще му трябват памперси!

73

до Странджата

преди 12 години

Социалистическата идея ще бъде и ще пребъде !

72

НАГЛЕЦИ МРЪСНИ

преди 12 години

НАГЛИИИИ, ДАВАЛИ, ПЛЮСКАЛИ, СМУКАЛИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ И ДЕСЕТИЛЕТИЯ И СОЧАТ ДРУГ, НАСТОЯВАЙКИ ЗА МОРАЛ!*** КОМУНИСТИЧЕСКИ! ДАЛ ДВА МИЛИОНА ЕВРО НА ФИРМАТА НА ЛЮБОВНИЦАТА, ЧЕ И В АВСТРИЯ СЕ ПРОЧУ. ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАКВИ МИЛИОНИ СА СМУКАНИ КАТО БОНУСИ ПО ВРЕМЕ НА НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ. НАГЛИИИИ! ПУСНАХА ПО СТАЛИНИСТКИ И БОЛШЕВИШКИ РАЗНИ ПРОСТОТИИ С БОНУСИ ТОЧНО КОГАТО ИЗЛЯЗОХА ИСТИНИТЕ ЗА ЧЕНГЕТАТА ПРИ ПОПОВЕТЕ, НЯКОЙ ПОМНИ ЛИ ВЪОБЩЕ ТОЯ СКАНДАЛ. НЕЕ, *** ГО ЗАГЛУШИХА, КАКТО СА ГИ УЧИЛИ В ПАРТ-ШКОЛ