171

Анонимен

преди 12 години

Не разбрахте ли,че яйцата СА СКЪПИ, не защото са от щастливи кокошки,а са на "щастливия" ни Примиер министър на Република БЪЛГАРИЯ!

170

изроди алчни

преди 12 години

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!!!!

169

Анонимен

преди 12 години

А цигарите, трябва да са произведени на Марс.

168

Анонимен

преди 12 години

При тези цени на горивата, трябва да транспортирани с самолет, до София.

167

Анонимен

преди 12 години

При тея цени на яйцата, кокошките трябва да отглеждани в дворец в центъра на София, е няма как.

166

до 200

преди 12 години

Ами да ти кажа:до преди 20 дни в Кауфланд продаваха яйца от Полша по 16-18 ст.,които на едро се изкупуваха но 3-4 евроцента,но Миро Мършата вдигна пушилка,че някои от яйцата нямали маркировка и яйцата изчезнаха за да се появят яйца вече между 35-47 ст.Та където се мерне тази ***, трева не никне/разбирай цените хвърчат нагоре/!

165

Анонимен

преди 12 години

До 200А бре колко струва едно яйце в Македония, Сърбия, Косово и Турция.Как е възможно да отидеш с влак до Сърбия, да си напазаруваш и да си на печалба, въпреки високите цени в БДЖ?

164

Отец Нафарфории

преди 12 години

Абре Мирко на Велик ден твоите яйца ли шъ чукаме?

163

12

преди 12 години

WAZZ UB е международен проект.На 9 април ще стартира най-съвременната интернет страница с патентована технология.Интернет променя света и има достатъчно място за иновативни бизнес модели, които никога не са били направени преди. WAZZ UB е един от тези бизнес модели. За първи път глобално онлайн общество за споделяне на печалбата си със своите членове. WAZZ прави пари по много различни начини. Регистрирай се във WAZZ UB, получи персонален код и покани още хора да направят същото. Изгради своята империя до 9-ти Април. За всеки следващ регистриран до 5-то ниво получаваш $ фактор 1. Колкото повече, толкова повече доходи. От 15-ти май WAZZ UB ще разпределя 50 % от приходите си на своите членове съобразно $ фактора. Колкото повече случайни потребители посещават интернет страниците на WAZZ UB след пускането на пазара, толкова повече пари ще се разпределят сред регистрираните членове всеки месец. Печели се пасивно, без никакви задължения от ваша страна.Линк за регистрация: signup.wazzub.info/?lrRef=453d749d

162

Анонимен

преди 12 години

Търся си снасяща кокошка под наем до Великден!За връзка ,чрез Миро Мършата!

161

М

преди 12 години

До 198 : Много е лесно да се приказва без да се провери,ти "Специалисто" знаеш ли колко са яйцата на свободните ти европейски пазари,а провери преди да даваш гениалните си идеи,защото като влючиш и транспорта до тук ще дойдат на 70-80 ст. бройката и после пак ще пищиш от търгашите.А мислете преди да изнасяте умствения багаж тук

160

Анонимен

преди 12 години

Странни явления в страна управлявана от експерти, въпреки не-подобряване на качеството, експертът Найденов успя да вдигне цените на всички хранителни стоки и субсидиите на тези търгаши спекуланти.

159

А

преди 12 години

И днес баща ми ми каза, че в родния ми град яйцата са 0.45 лв. ....

158

112

преди 12 години

ДАЙТЕ ДА СПРЕМ ДА КУПУВАМЕ ЯЙЦА 15 ДНИ И САМО ЩЕ НАБЛЮДАВАМЕ.ТОВА Е ПОСТИЖИМО ЯЙЦАТА НЕ СА ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ

157

Миро ирланското месо

преди 12 години

Миро кога ще има "Щастлива българка"?

156

A

преди 12 години

То такава простотия няма... *** и вие и *** ви "щастливи кокошки" ! Извинявам се много, но по друг начин на тази върховна тъпотия не мога да реагирам.

155

Анонимен

преди 12 години

Мирославе, Мирославчо, защо вкупом не се махнете, та българина да си поеме дъх?Искат да ни откажат от вярата, да не честваме ВЕЛИКДЕН !

154

Анонимен

преди 12 години

"Щастливите кокошки" = "Нещастни българи" = "Унижаващ диктат на ЕС"!

153

Българин

преди 12 години

Мисля кокошките ще са най-щастливи, ако им оставят яйцата, за да мътят пиленца, вместо да им ги отнемат.Затова - яйцето да стане 5 лева !!!

152

Бай Иван

преди 12 години

пълни глупости за 1 седмица кокошките не могат да станат щастливи