29

Alligator_29

преди 12 години

До 34 няма нужда да говоря с iPada, защото имам iPhone :)))) на iPhona батерията си я зареждам веднъж на седмица, а вие със нокиите може да почнете да се мерите от яд )))))

28

до 32

преди 12 години

С ipad-a ли говориш, умник? :-)

27

Alligator_29

преди 12 години

До "инженер", дори и на iPada батерията ми издържа над 10 часа в режим гледане на филми online )))))) nokiata си я запаси да подпираш LADAта да не тръгне за на долнище )))))

26

Alligator_29

преди 12 години

:))) до #29 точно затова писах в предния пост, не всеки може да си позволи iphone, все едно да си купиш мерцедес и да го държиш в гаража защото си заложил апартамента да си го вземеш :))) ако не можеш да си го позволиш купи си нокия, наскоро ми предложиха от Глобул бесплатен в подарък )))) такива като тебе сигурно си имат по две такива nikii )))))по добър smartphone от iphone засега няма!!! Няма и да има докато корейците и китайците ще копират Apple

25

Анонимен

преди 12 години

Бас държа, че кучето ми е по-умно от този зомбиран *** на снимката!

24

Анонимен

преди 12 години

Чалгарски телефон за ограничени хора...1600 лева за телефон :-) :-) :-) И после какво, да го застраховам и да го пазя като очите си ли?!?! Много хора служат на телефоните си, а трябва да е обратното!

23

Инженер

преди 12 години

Батерията на новата ми NOKIA X1-00, която струва 80 лева издържа 1464 часа в режим на готовност и до 13 часа разговори...ТЕЛЕФОН с главни букви! А това на снимката, което след 3тия час разговор му пада батерията може да си го задържите, някои хора използват все още телефони по предназначение и не могат да си позволят да пропуснат обаждане!

22

Isiebi maikata

преди 12 години

Samo kato vidq na snimkata kyv makak polzva i se radva na iphone napravo mi deistva kato anti reklama.

21

Kurti

преди 12 години

Самсунг са много по-добри от Iphone но хората искат да се движат в стадото не извън него.Който не разбира от технологий естествено ще ми сложи минус или ще ми тегли една майна но аз ще си остана прав.

20

Бай Иван Пловдивски

преди 12 години

Местим....

19

Анонимен

преди 12 години

Производствена цена на Iphone - 185$Най-евтин Iphone 4S без планове в USA - 649$Печалба - 250%

18

Alligator_29

преди 12 години

Който не може да си позволи iphone си купува samsung или нещо др. от същия ценови сегмент, като HTC. Вимание към детайлите е различнно, и София и Будапеща са били столиците, през комунизма, отидете в София и отидете в Будапеща за да видите разликата, така и при телефоните. Предпочитам да дам 700? за качествен smartphone. отколкото да изхвърля 400-500лв на вятър. Обаче аматъорите които никога не са ползвали продуктите на Apple никога няма да го разберат. Останете си завинаги фенчета на ментета

17

моят е пък 4 sss

преди 12 години

глупци такива гледайте джопчетата да ви са пълни с кинти а не с дрънкулки за имидж!!!!!а пък моят 4 sss знаете ли колко приложения има в ръцете на една мадама екрана се увеличава два и половина пъти!!!!:)

16

1

преди 12 години

iSiktir с тoзи iPhone, oсвен да пишете за айфони и Ким Кардашиан друго можете ли..

15

Анонимен

преди 12 години

Мдааа, ще трябва май да го преместя...

14

:)

преди 12 години

Мой, пиша приложения за iPhone и имам "някаква идея". Както писах - ползвам продукти на apple от много време и си имам представа. Ползвам Blackberry и ми се струва МАЛОУМНО да не можеш да си синхронизираш с повече от 1 устройство телефона, да ти трябва специален софтуер за конвертиране, да си слагаш отделни приложения за да си търсиш мелодии и ако не внимаваш да останеш за половин година без телефон, щото си ъпдейтнал. Телефона на мен е за да ми служи, не аз на него.

13

N.T.

преди 12 години

ti lud li si bre, imam iPhone 4 s nad 30 ringtone-a napraveni ot mp.3-ki. . Osven tva v Cydia ima 1000000 melodii, ima edin site - vikat mu You Tube i tam horata sa go opisali za takiva kato teb ( skarani s tehnologiite) kak stava. . It aint rocket science man

12

White Rabbit

преди 12 години

този отначало ми заприлича на Явор Бахаров , затова отворих и статията хахахаха

11

iDiot

преди 12 години

iСтив беще велик и трябва книги да се пищат за него, не защото е голям изобретател, прозрял бъдещето и т.н. т...ци на рояци, а защото беше голям бизнесмен. Представете си какъв невероятен мозък трябва да си за да съумееш да зомбираш милиони малоумнци да висят по опашките в ранните часове да си купят продукта ти и то без никакво намаление . Къв *** зомбиран следва да си, че купуването на дадена джаджа да осмисля живота ти. MADE IN U.S.A GOD BLESS THE ZOMBIES

10

Анонимен

преди 12 години

@3НТС е точно толкова китайски колкото айфона!Туй айзомбитата сте оприрани от мозък май:)