36

до Вомит

преди 12 години

Тия пари в момента ви ги дават само за да си ги вземат след това с лихва. Помисли малко. Прецакват ви здраво и нарочно не ви оставят да фалирате щото имат много парички да взимат от вас. Всеки грък дължи средно към 150-200 000 евро, вие колко пари имате в банките? Иначе много те бива да ми злорадстваш по форумите, ама отзад къщата ти гори.

35

До 27

преди 12 години

Само трябва да се върнеш един ден назад и да прочетеш малко статии в Днес.бг. Като например:"Стоим си на дъното в ES po minimalni заплати""2% повече бедни у нас за година" Тогава се опитвай да пишеш евтини герберски пропаганди.

34

до Вомит

преди 12 години

Гърците държат парите, а швабите ви държат държавата. Скоро ще си останете само с парите, без държавата, тя ще е изкупена на безценица. Тоя дълг кой мислиш че ще го плаща политиците ли?

33

до 32

преди 12 години

Един въпросДържавата от къде 6те вземе парите за дълговете?Смятам че отговора добре ти е известен.

32

до Скиахтро

преди 12 години

Май и ти като повечето гърци не виждаш по-напред от носа си. Страшното не е сега, то тепърва се задава на хоризонта. Помисли малко как ще е след 2-3-5 години, нещата никак не са розови, а както се очертава и въвеждане на драхмата отново направо сте цъфнали та вързали. Швабите ви изкупуват в момента държавата на килограм, скоро ще имат 61% от проекта "Гръцкото Монако", както е тръгнало ще живеете под наем в собствената си страна, не злорадствам, все пак сте ни съседи, просто това са реалностите.

31

optimist

преди 12 години

Ха-ха смешно е това със възвеличаването на гръцките заплати и пенсии! Взимали били 2000 евро пенсия и 5000 евро заплата. Абе колеги, те живеят на кредит разбирате ли? И аз ако взема сега от банката 60 хил. лв. цяла година мога да харча по 5 хил. лв. на месец. Въобще не им завиждам, защото положението им е меко казано тежко. А това, че след някоя година ще са по-зле от нас е абсолютно правилно предположение.

30

Вомит

преди 12 години

Абе варвари си бяхте, варвари си останахте, слушайте си вожда и неговите кучета дето храни с телешки пържоли, къде сте тръгнали с тоя гол, омазан *** бе европейци :)В Гърция народа държи парите, държавата е бедна! У вас, нямате пари да се усмихнете, държавата ви бедна, а шепа мутри ви дои без да го вденете, толко години

29

Дянков

преди 12 години

А гърците ги унижиха и ги накараха да го запишат това в конституцията - че ще плащат докато са живи и след това! Докато има такава държава!

28

Анонимен

преди 12 години

Агитката на червените кратунковци пак полази нета и пак ни пробутват същите чаршафи с простотии.

27

Дянков

преди 12 години

Тежка е съдбата на братята гърци. От тук нататък с Вазелинос или без него все четвъртит ще се мъчат да го заоблят! Нищо добро не ги чака... А за Исландия никой и дума не отваря, що така бе? Я се поразровете да видите как отхвърли всички опити да и порнат гъзенцата, респективно бюджета. И няма и 2години след фалита и са чисто нова държава, а кредиторите и пиха по една студена вода, защото НЕ МОЖЕ ЧАСТИТЕ ДЪЛГОВЕ ДА СЕ ТРАНСФОРМИРАТ В ДЪЛГ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!

26

до 23

преди 12 години

Пий си розовите хапчета! По сто пъти на ден!

25

до Скиахтро

преди 12 години

Гърците от много акъл са на прага на гражданска война а ти ми говориш разни врели-некипели.Прилежно били изнесени в чужбина ха-ха, и на евреите парите втората световна бяха прилежно изнесени в Швейцария и затова още си ги чакат. Подпалихте си горите да строите хотели, големи умници сте, в момент когато трябва бачкане, всички гърци си развяват байрака на улицата и се водят на акъла на студентчета-анархисти, абе направо сте си гении.

24

Горките Гърци

преди 12 години

След 5-6 години българите ще са по-богати от гърците, заяви българският вицепремиер Симеон Дянков пред БНТ. С тази мисъл финансовият министър надмина глупостите, които Бойко Борисов постоянно сипе за гърците - колко били зле, как ние сме по-добре от тях и т. н. В Гърция пенсиите се движат основно между 800 и 2000 евро. За 5-6 години трябва да паднат наполовина, а българските от сегашните 100 евро да се вдигнат 5-10 пъти, за да станем по-добре от гърците. Същото е и със заплатите. Сегашните 300 евро средна българска заплата трябва да се увеличат 4-5 пъти, а гръцките да се намалят 2 пъти, за да ги надминем. Това идва да покаже, че България има финансов министър, който не може да смята. Защото, възможно е гръцките пенсии и заплати да се намалят още наполовина. Но не е възможно за 5-6 години българските да се увеличат 4-5 пъти. Трябва да си голям лъжец или просто *** да твърдиш такова нещо. Най-малкото един финансист трябва да знае, че петкратно увеличение на доходите за 5 години е невъзможно, освен ако няма опустошителна, галопираща инфлация. Което пък не може да стане при валутен борд. Може би Дянков завоалирано иска да каже, че ще падне бордът? Преди седмица пак Симеон Дянков в интервю за германският вестник Ди Велт каза, че кризата, която разтърсва Гърция, е от полза за България, а българите до известна степен са щастливи от нещастието на гърците. Докога българският премиер и вицепремиер ще се гаврят с проблемите на съседните гърци и ще ни плашат с тях? Няма ли кой да възрази на Борисов, че ако в България няма финансова криза, това не е благодарение на неговото правителство. Никога в България в последните години не е имало финансова криза. И при предишното, и при сегашното правителство. България беше засегната от икономическа криза, предизвикана от кризата в Европа. На този фон сегашното правителство не направи нищо да поощри производството и потреблението, а напротив - само рестрикции, които закопаха държавата още повече. И на това отгоре да казваш постоянно колко са зле гърците и колко ние сме добре е гавра и с двата народа. Защото българите направо мизерстват в сравнение с гърците, дори при сегашния финансов колапс на съседите.

23

VDCH до 20

преди 12 години

Ти не разбра ли че първият пасаж съм го написал да иронизирам Георги-11. По долу съм писал неща подобни на твоите. Напиши в google минимална работна заплата и там пише колко в Гърция, както и във всяка страна в Европа.

22

До 18

преди 12 години

Сулев, автора на пост 14 отиде до тоалетната и поръча аз да ти отговоря. Според Евростат минималната работна заплата в Гърция е 887 евро, а у нас - 138 евро. Намери и чети. Говньовци като тебе продължават да чиракуват на гръцки пенсионери. Аз бих искал България да е в същия фалит като Гърция, например. Сега слагай каскета, влизай в цървулите и отивай да ринеш сняг и да сваляш висулки от стрехите. Льольо, мисля, че се разбрахме.

21

dragunov7.62

преди 12 години

Че какво толкова е станало ? България като е фалирала повече от 20 години да не сме умрели ,Ще се оправят гърците няма как , цял свят знае и е чел за Гърция за разлика от България.Така че не ги мислете за тях има кой да мисли я французи я германци .

20

Скиахтро

преди 12 години

За разлика от вас, на гърците банковите сметки са им пълни и вече прилежно изнесени в чужбина, като фалира гърция умрел им *** на комшията..! Вие да му мислите, като си изтеглят парите от ваще банки.. Ще ви дойде мноо голем изневиделица, като се усетите вече ще ви е отзад...

19

до 19

преди 12 години

Запазват си и доходитe... --Сигурно не си бил на тази планета последните месеци, защото ще те осведомя, че през миналата година средните доходи на гърците спаднаха с 40%, тази година поне с още толкова. Я сметни при 1000 евро заплата какво се получава! Заплатата първо спада на 600 евро, сега на 360 евро. И то само, ако имаш работа. 21% вече са безработни, скоро 25-30%. Милиони са на помощи за безработни и ще станат още повече.На това ли му казваш запазване на доходите?!

18

VDCH

преди 12 години

Гърците доказаха че са народ и могат да си отстояват правата, а не са като нас разединени и плюващи един срещу друг. Запазват си и доходитe... Минималната заплата става 580, което значи чисти 460 евро. Там е по-скъпо от 2 пъти нагоре, а освен това в 4-милионна Атина много повечето живеят под наем. Що за град пък е столицата им *** Георги и виж. Сигурно в Столипиново повече мяза на европейски град.

17

до 14

преди 12 години

Не е вярно, че Гърция е фалирала още през 2010 г.--Сериозно? Не можаха да си изплащат дългове и им отпуснаха 100 млрд. евро, за да не колабират официално.Стига с тия дебилска пропаганда за минималните заплати. При Станишев мин. заплата беше още по-ниска.При Луканов, Виденов - средната заплата беше под 10 долара и я получаваха едва 50% от работещите - другите бяха без работа.При Живков бяхме най-бедната европейска държава.Стига досажда с тъпата комунистическа пропаганда.