21

Българин

преди 12 години

Задължителното образование трябва да е до трети клас - за три години хъхряшкото *** все ще се научи да срича и да се подписва, ако даскалът го стимулира с пръчката. Повече не му е нужно - след това да хваща мотиката и да започва да работи.Вместо в училищата да бъдат държани всякакво интелектуално нисши твари, нека учат тия, които имат съответният потенциал, а *** да не им пречат.

20

АНОНИМЕН

преди 12 години

Този боксьор с ненормалния поглед (др. Сергей) съвсем ще побърка нас, родителите и децата ни. Голям новатор, голямо нещо. Мисля си, че този има някакви проблеми с главата, дължащи се на потомствената му комунистическа обремененост, съчетана с болни амбиции и травми върху мозъка му, получени от боксовите удари.

19

до 5

преди 12 години

Ти какво очакваш, ако въведат мандат на директорите? Че ще сложат теб ли? Просто ще се редуват различни лица, НО С ЕДНИ И СЪЩИ ДЕЙСТВИЯ.

18

EU citizen

преди 12 години

Навсякъде в Цивилизования свят образование могат да си позволят само богатите и интилегентните. Всеизвестен факт е че бедните са бедни защото са глупави, а на глупав човек образование не му трябва. Глупавия човек трябва да работи и колкото по отрано започне да работи толкова ще е по полезен за обществото.

17

Защо да не е като в

преди 12 години

Германия? Задължително държавно училище до 6-и клас, а после, който не желае никак повече да учи, не може да се откаже, а си избира 3-годишен професионален колеж, тоест в продължение на три години изучава някакъв занаят, има и практика. Така, до 16-годишна възраст всеки ходи на някакво училище и в крайна сметка, най-ниско образованите /тези от така наречените "профес.колежи"/ на 16 г. вече има професия. В подобни колежи се подготвят и техници за разни видове производства, които са добре платени!

16

Анонимен

преди 12 години

А министърът си направил институт по египтология.Ххахахахаха!!!! Пак назначения, заплатки и за какво? За родната египтология, за която светът знае много повече отколкото за траките.

15

Анонимен

преди 12 години

Браво! Планът Ран-Ът в действие! Скоро и четвърти клас ще е много. Ще захранваме с гастарбайтери и *** Европа. Умните и които могат да учат,ще бягат.Тук брат *** и бедни и болни старци.Мизерия и разруха.Земята ще се изкупи на безценица, и сега богати турци с подставени лица са лапнали много от нея.И така един ден ще се присъединим към родината майка Турция, защото ще бъдем жалко малцинство.

14

anonimen

преди 12 години

Този Сергейчо ня може да стои кротко. Мисли се, че всичко започва от него.

13

Зиг

преди 12 години

Брей! В 5-ти клас, на по 12 години, някои от тях вече правят секс, обаче смяната на учител, видиш ли, ги поставя в стресова ситуация. От цялата работа ми звучи като да се толерират калпазаните и масовото затъпяване.

12

Точно така, 14!

преди 12 години

По-рано имаше закон,според който в основното училище не се повтаряше - учиш, не учиш,накрая взимаш диплома за основно,стига само да си посещавал училищната сграда.Така се роди легендата,че през соца хората получавали образование.Сега връщат същото,но ще важи само за началното - може да е неграмотен,но ако са го водили някъде записан като ученик,значи има начално образование.Която ромка устиска да не роди до 13-годишна,тя ще има и основно!Даскалът ще ги"пуска" на изпитите,та да не закрият школото

11

anonimen

преди 12 години

това е целта,бедните да останат неграмотни,хеобразовани,за да командват богатите.

10

brb

преди 12 години

Чумата да ви...... дайте направо да им давате дипломи за средно в първи клас на 15 септември а? Престанете да обслужвате чужди интереси ....дано да сте живи да видите как внуците ви мрът от глад от това което сте натворили и да ги погребете дано.

9

Анонимен

преди 12 години

Досега няма министьр на образованието да не е започнал реформа в образованието---така го реформира ,че и помен не остана от предишното....думите приемственост ,традиция,надграждане,няма бате ,,идва и почва от средата ,влачи дьрба извьрта и на -края --нищо ,,ама не е нищо ,а страшен БАТАК и огромна девалвация на висшето образование , да не говоря ,че отдавна го няма сьстезателното начало ,което отсяваше квинт есенцията на младежта сега е дива работа ....

8

Анонимен

преди 12 години

Още една творба в полза ромскии род .

7

въпрос

преди 12 години

Не съм привърженик на ***, но - като смятате, че живеят добре, защо не живеете като тях?

6

Дордата из бек

преди 12 години

Всеки *** незаписал малките си *** на училище моментално да бъде поставян в новооктрит лагер с 2.5м високо огради в Стара планина и да бъде глобен 1500-4500лв. в зависомост от броя ***, които има! Друг вариант няма иначе България изчезва от картата до 30г.

5

анонимен

преди 12 години

каквото и да ни предлагат от министерството на образованието като програми и форми на обучение...образованието в момента в продължение на повече от 20 години...е под нивото като качество след 1989 година..и под всякаква критика..и сега преминаването в по горен клас на двойкаджиите е върха в образованието ни..нямам думи

4

tosh

преди 12 години

това е добра реформа. Нямаше логика да се получава основно чак след 8-ми клас.Иначе за продължаването с двойка просто без коментар..

3

Fal

преди 12 години

А как стои въпроса с мандатността на директорите? А, г-н министър? А с дисциплината на обучаемите г-н министър, какво правим? Пожелания само, и работа с родителите които нехаят за възпитанието им. Учителите, кучета да ги ядат, нали така министър Игнатов?

2

wiktor

преди 12 години

Екстра :)