99

до 102

преди 12 години

Господин тракторист,кажи на твойте колеги да не летят с тракторите,че да няма жертви! Онзи ден дадоха по тв-то Ми-17 на южният полюс...! А около полярният кръг летят ежедневно!Гледай си пролетната оран и не се занимавай с глупости!!!!

98

Анонимен

преди 12 години

Журналистите послушни подлизурковци са свитата на Б.Борисов той ги вози безплатно като багаж навсякъде със себе си

97

да 102

преди 12 години

Колкото до Съветските машини съм съгласен с определението " Летящи трактори" , благодарение на които се простих с много колеги --Тракториста, не се пречкай на пилотите!

96

студ глад мизерия

преди 12 години

Боинг цена £56billion и Аирбъс £20billion и Rolls-Royce £14billion толкова пари ще получи Гърция след няколко седмици ,а бг циркаджиите шапкари ви занимават с чикън шит и светлия комунизъм

95

гаварит Лондон

преди 12 години

Американците наемаха руски хеликоптери за войната в Афтанистан - американските не ставали да горещ климат. Те май и за студен не стават.

94

Анонимен

преди 12 години

Как пък един не се изказа компетентно? Става дума за най-обикновено ОБЛЕДЯВАНЕ. При висока влажност, дори температури от -3С, -4С предизвикат промяна на зададения фронтов ъгъл на перките. Колкото до Съветските машини съм съгласен с определението " Летящи трактори" , благодарение на които се простих с много колеги

93

до Аерофлот

преди 12 години

От фирмата производител са потвърдили, че Кугърите могат да летат при минус 30 градуса, но лятно време.--Добре де, а ако вали дъжд, може ли да летят през лятото?

92

Стършел

преди 12 години

Абе ей я си представете, че кугърите нещо се повредят сега през зимата, с кво като се оправи времето боко ще кръстосва България да реже лентички а? Па той неска каза, че за водното агледало в Кърджали ще я реже втори път. Мдааа. Само незнам журналята как сколасват да го следват навсякъде? Верно бе. Той ги дъжи на каишка. Изкъсо. Че без тях ква файда от рязането.

91

Хрътка

преди 12 години

Картинката е ясна. Целта е била да се похарчат максимум ресурси, защото тогава комисионната е по- голяма. Пък дали ще вършат работа е друг въпрос. За какво са ни евтините и качествени руски хеликоптери, ако посредника ще вземе по- малко?!

90

Анонимен

преди 12 години

То е ясно, че руските МИ-та са много по-сполучливи хеликоптери от натовските. Специално за спасителни и товарни операции руската авиация отдавна е надминала натовската. Ама все пак сме в НАТО и трябва да правим оборот на натовските/американските заводи. Може би освен членския внос, който плащаме да има и някое допълнително споразумение (за което незнаем), че трябва еди-какъв-си оборот да им правим... Въпрос на далавера е ... и че обичаме много да се дупим...

89

8

преди 12 години

има неопитни летци, не са им виновно Кугърите.Руските вертолети нямат такива ограничения.

88

Анонимен

преди 12 години

Някой може ли да каже колко струва разходката на ББ,ЦЦ и сие с хеликоптера.Спасителите можеха да отидат по бързичко,без да ги вземат и без после да ги връщат в Софето.

87

Анонимен

преди 12 години

Премиера не лъже.Никога.

86

Анонимен

преди 12 години

Днес пансиона на четвърти километър да няма ден за достъп на лудите до Интернет? Гледат цялото БКП са тука.

85

до 92

преди 12 години

Да-Да,бай *** и оставка,сега им е паднало КРАДЕНЬЕЕЕЕЕ!

84

хаха

преди 12 години

В нормална държава за такава лъжа,когато иде реч за страдащи и загиващи хора,се подава оставка.Но в България,вместо журналистите да разкъсат лъщещия,в случая БиБи,те пишат хвалебствени дитирамби в негова чест.ей затова ще си останем най-бедната и най-скапаната държавица в света и тук ще останат само така наречените роми(***),защоти и по умните от малцинствата отдавна крадат и просят във Европата.Та,както е написала една гъзолизка(Св.Шаренкова) във вестник Земя:"Браво Генерале",хаха

83

До 79

преди 12 години

Не че се заяждам ама ти пък много вдъхновено защитаваш предходните. Разбира се че няма доказателства още по малко пък ще ги имаме ние от народа. Ако си откраднал лев два ще има доказателства. Недей и ти да съдиш толкова жестоко, те си опекоха питките ние да му мислим и да продължим да се плюем по форумите.

82

Куу Кууууригууууу

преди 12 години

Могат да летят,немогат да летят,могааат неееееееемогат!Айде на 4-ти километър да се разберете,***!А бибитко,ако толкова е за грижен за пилотите (те и без това са ни малко) да поръча руските Ка-50 и Ка-52-най-добрите в света и единствените,от които може да се катапултира!!!!

81

Аерофлот

преди 12 години

От фирмата производител са потвърдили, че Кугърите могат да летат при минус 30 градуса, но лятно време.

80

Анонимен

преди 12 години

Борисов :Господ да ни пази, хеликоптерите стават само за пустинята!Аню Ангелов"Кугър"-ите можели да летят и при минус 30. Ха хаха ами сега излиза, че някой много и ежедневно ни лъже . И с тези ежедневни лъжи искаме Брюксел да ни има доверие и да ни отвори вратата за ШенгенИснитата е че европейците не вярват на конекрадците от долни Дунав