178

Анонимен

преди 12 години

боленеее, болен си и смешен калпазанин!

177

до 205

преди 12 години

Завистта е голяма работа,завиждай си,ти си голяма работа.Мислиш ли,че телевизията ще купува ***,ей така,само да си харчи парите.Понеже сериалите са им ***,и други ще купуват,понеже тези телевизии не са за печелене на пари ами за харчене.И понеже тези *** се излъчват в най - гледаното време,нашите фирми ще си правят реклами точно през това време,защото и те не искат да печелят а да губят пари.А бе,простотията ходи по хората,*** си,но си от хората,това е по важно,НАЛИ?

176

Димитър

преди 12 години

Ква стана тя - не народно събрание, а детска градина - SMS-и, заплахи, нецензурни изрази... На ти куклите, дай ми парцалките. Ние вас в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ли сме ви пратили или в 3-та група на ОДЗ-то, бе!!!! Не стига, че през 1/3 от годината сте във ваканция, ами и когато сте на работа се занимавате с простотии - ИНФАНТИЛИИИИИИ....

175

Анонимен

преди 12 години

Day parite!

174

за 204

преди 12 години

Е кво гледат? Да не би да си гледат пъпа с кръстосани очи? Гледат сериалите си, та се късат. Ама това си е техен проблем де. Иначе сериалите са *** и тука ги пуснаха за да видим всичик каква долнокачествена филмова продукция правят турците.

173

do 203

преди 12 години

В Турция не гледат сериали,те ги правят и ви продават.Последния епизод го дадоха по българската телевизия,така,че няма как турците от Турция да стават и да гледат нещо,което се излъчва по БГ телевизия.Питай майка си.по коя телевизия дават

172

за 197

преди 12 години

2 милиона зрители на Глистопад? Еми в Турция като са 60 милиона все 2 милиона изкукали са се намерили. Пък и нали е националнта турска гордост това карикатурно подобие на филм.

171

Анонимен

преди 12 години

Парламента трябва да спре субсидията на ДПС, защото тази партия нищо не е направила за България.

170

Анонимен

преди 12 години

Къде му изчезна достойнството на Волен а национализма а родолюбието.Знаете ли кво прави човек когато усеща че скоро ще бъде изритан граби всичко което може.Волене поискай субсидиите на всички депутати ако мине номера може и да ти ги дадат.Жалко за хората които бяха използвани за каузата на Волен поредния грабител в парлемента

169

Анонимен

преди 12 години

От извратеняк и милиционерски доносник какво да очакваш ?! Мазникът 2,5 ги лиза о_раните г_зове на себеподобните му герберясали ***, сега легнал да им ближе смрадливите крака и да проси милостиня от крадливите им и нагли ръчища.

168

Анонимен

преди 12 години

Просто няма начин Шефът да върне парите на Болен.

167

Анонимен

преди 12 години

Кви пари бе *** , аз имам право да си искам парите , не ти и всички дърти кранти покрай тебе !

166

до 190

преди 12 години

Последния епизод на ''Листопад'' - 2 000 000 зрители.Турците са го гледали отдавна сериала,*** също.Арменците мразят турците,евреите се занимават с правене на пари,кажи ми,кои са тези 2 000 000 зрители.

165

Анонимен

преди 12 години

"Върни ми паричките, Бойко, Шефе, г-н Борисов, Ваше Светейшество...

164

Анонимен

преди 12 години

не познавам просяк, който е *** . Сега вече има един. Ине е само ***, а деб_л.

163

Градинар

преди 12 години

Работата е ясна : Става дума за пари , само , че наши пари народни ! Късани от коравите залъци на децата и родителите ни ! И на нас ни се ходи в ресторант Крим и Къщата с часовника , и ние можем да правим софри с чужди - кървави пари , да пием уиски и водка за по една минимална пенсия и да пръскаме 2 -3 000 лв.на вечер , само за да кажем , че сме от голямото добро утро ! *** прости , алчни и ненаситни , нека всичко да се върне на децата и внуците ви !

162

Анонимен

преди 12 години

За съжаление се случи точно така, както и предполагах. Сидеров хубаво говори, но не става за лидер. Прекалено много грешки прави, а това е недопустимо.

161

Анонимен

преди 12 години

Сидеров е голям политик и достоен човек. Един истински честен и достоен човек! И най-важното - чист българин по дух! В него няма и следа от мазна ориенталска безкултурност с присъщата и лъжлива и подла бездуховност, подмазвачестно, доносничество и всички други ориенталски черти.

160

Анонимен

преди 12 години

Каквото и да си говорим става въпрос или за секс, или за пари.

159

за 179

преди 12 години

Ти ако гледаш турски сериали, това си е твой проблем. Проблем на твоя личен примитивизъм и привързаност към долнокачествени продукции. А картофи от Турция внос няма. Има чушки и домати само. Но доматите им са пълен ***.