22

дано греша !

преди 12 години

А това може да е удобен начин да го ликвидират...знае се кои...

21

Анонимен

преди 12 години

Уважаеми забелязали ли сте,че във любимия ви юдео-масонски *** наречен 'Фейсбук' неможеш да харесваш Адолф Хитлер!?Това е едно от доказателствата,че еврейската манипулация ни залива всеки ден по всякакъв начин да отрече един велик човек като Адолф Хитлер,които е имал за цел да прочисти,ако не света то поне Европа от *** като евреи,***,хомосексуалисти и ***!Андерш Брайвик е поредния велик и чист европеец,които се опита да спаси Европа от лапите на комунисти и евреи!

20

eshk0

преди 12 години

"най-известния терорист" Пу *** .....

19

Анонимен

преди 12 години

Трепането на *** (***) ,не е престъпление - а хигиена !

18

Discovery

преди 12 години

До 13:Нека да ти кажа аз как бих ти отговорил на въпросите. Има едно нещо, манталитет му се вика!!! Да кажем България е от 100 души. В началото всички учат работят... после един спира да работи и взима парички, като другите... другите го виждат и за отрицателно време почват, като него. Останалите, които все още искат да се развиват им е писнало да гледат как бездарници имат повече от тях и не им позвоялват да надграждат и решават вместо да наложат своето просто да напуснат страната :)...

17

Ташунко

преди 12 години

Еййй, браво! Разбира се ,че пича има право да говори .

16

един

преди 12 години

Ей, че сте прости, да си правите майтап с човешкия живот!!! Само който не е губил по насилствен начин някого може да пише такива простотии и да хвърля с лека ръка възхвала към фюрера, Брейвик и други *** комплексари - ***.

15

до 6

преди 12 години

не всички луди са в лудницата и ти си доказателство за това заедно с тези които са те подкрепили

14

uzunski

преди 12 години

Защо ли отмениха смъртното наказание ?

13

Марк до 8

преди 12 години

Подобно действие ще нанесе повече вреди отколкото ползи!Аз съм бял, хетеросексуален , мъж, християнини!Боли ме за това , което наблюдавамнастъплението на всевъзможни малцинствени групи, които все повече ограничават нашите права!Но съм настроен самокритично!Преди всичко вината е в нас самите:1. Защо българските жени не раждат? /И само моля ви се не ми обяснявайте , че причината е в бедността! Та нима богатите българи имат по много деца?!?/2. Защо не обичаме страната си и емигрираме?!?

12

Анонимен

преди 12 години

Още един велик европеец след Фюрера!

11

Анонимен

преди 12 години

Тоя много лощо го изпуснаха, всички такива които стрелят в училища и на публични места се убиват на място за да не се занимават после с тях психолози и журналисти като автоматично ги обявават за луди, чудно как тоя мина метър. Този го обявиха за луд, после друга експертиза май го обяви за нормален но после бързо се коригира. Взички тия стрелячи имат много какво да кажат, затова ги убиват на място. "Трябва да си *** и морално сляп, за да не разбираш какъв удар ще бъдат тези интервюта за роднините на жертвите от двата терористични акта" - те сега за чуствата на родителите на жертвите се загрижили разбираш ли.

10

хе-хе

преди 12 години

и какво толкова има да говори, изтрепал е 70 човека без причина, да гние до живот в пандиза и никой да не пита за него - това ще е най-голямото му наказание, ама нали хората искат зрелище ще се интересуват как, защо и т.н. и на тоя ще му пораснат спатиите.

9

АЗ

преди 12 години

Не мога да ви разбера всички извратени садисти, които коментирате тук и подкрепяте този ***. Колкото и да не харесвате другите етноси, никой няма право да отнема човешки живот по един или друг начин. Става въпрос тук за хладнокръвно убийство на 77 души, повече от които много млади хора. Нито е забавно, нито е за подкрепа. Осъзнайте, че това е абсолютна трагедия. Страшно е. Супер жалки сте с положителните си коментари и подкрепа към това изчадие!!!

8

Discovery

преди 12 години

Тука ако некой подобен се яви и изтреби половин ромска махала, ще го направят национален герой!!! Фатк!!! Който е съгласен +, който не е -

7

4

преди 12 години

да още един умопомрачен убиец при това масов,колко е зле норвежкото идиотче ама въобще не го осъзнава още,ще има време да се разкае за всичко до края на живота си в затвора,дано се осъзнае...

6

Rex

преди 12 години

След време на този човек ще му издигнат паметник.

5

ха ха

преди 12 години

Малко прилича на бате Серго

4

хайдут

преди 12 години

Нека да отида аз да му взема интервю.Проблема е ,че преди да почне да говори ще му ударя калъча.

3

онбашията

преди 12 години

хахаха, герой! :)