133

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до 127-ми........Ще кажа само това че се преценява по стандарта на живот,по доходите и цените ........Сравни преди 3 години и сега ? А за Масларката ако е такава Бочето защо не я осъди,защо питам ? Има 2 варианта- или е един от тях /крадец/ или няма доказателства гербави ортодоксални *** !

132

перде

преди 12 години

Дянков ме кефи максимално, не му дреме от никого и нищо.

131

зя 129

преди 12 години

Не крадат за разлика от комуноидите.

130

Анонимен

преди 12 години

Топ новината на денят...Кой го боли отговорил ли е Дянков на съобщението или не! Стига сте ни занимавали с глупости и драма, ами вземете свършете нещо най-накрая. 2.5 години и нищо!!

129

до 127

преди 12 години

Я извади и колко харчат сегашните. Например, Николайчо Младенов. Свят ще ти се завие.

128

XXXL до 114

преди 12 години

Е,хайде сега, то не може всичко да е ниско. Ниски заплати, ниски, да не кажа никакви пенсии за някои категории пенсионери, ниски майчински и детски добавки!Поне данъците и цените да са високи, така,че и ние да има с какво да се погордеем и да повдигнем глава!Нали сме европейци,а отгоре на всичко и най-примерните! Нещо не виждам премиерски изяви днес, да не би да събира овации около бензиностанциите,а медиите да не могат да го открият???

127

СТРАНЖА кажи нещо???

преди 12 години

Социалната министърка Емилия Масларова е похарчила 11 960 лв. за 8 дни във Виетнам, 9711 лева за 7 дни в Чили и 18 150 лв. за 4 дни в Корея. Вицепремиерката и министър на извънредните ситуации Емел Етем за 6 дни в Монако е струвала на данъкоплатците 7681 лева. Икономическият министър Петър Димитров е похарчил 11 348 лв. за 4 дни в Бразилия. Правосъдната министърка Миглена Тачева пък си поживяла 8 дни на остров Бали срещу 8334 лева, официално тя е била гост на антикорупционен форум на ООН.

126

до 120

преди 12 години

Алоо, Костов, сам ли започна вече да си пишеш хвалебствени дитирамби? А парите дето открадна, а? Държавник бил, трънки...

125

Анонимен

преди 12 години

Цялата кампания против правителството е организирана от червените. Това за никого не е тайна. Цялата пропаганда, оплюване, клевети, лъжи.

124

до 114

преди 12 години

Бойко или европейския съюз, прави разлика между европеиски изискавания и спазването им. Акциза е в тази графа, но на комунистическите промити мозъци им даи само глупости да пишат. ХЕХЕХЕ не се излагаите повече

123

Анонимен

преди 12 години

Да *** и министрите, като децата си. А уж трябва да управляват страната????? Ама и тези, които са гласували за тях, не са нещо повече.....

122

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Няма как премиерът посред бял ден да зарязва всичко, за да ходи да рита топка, а ние да мислим, че нещата ще се оправят от само себе си. Няма и министър-председател с такъв график, който позволява ритането на топка по обяд и рязането на ленти преди и след обяда. Това означава само едно че Бойко Борисов не работи нищо.Странното е, че няма родители, които биха одобрили подобно поведение на детето си да се изнася от училище, за да рита топка но на Борисов му се радват. Че и за Футболист на годината ще го изберат Никакъв хумор и никаква ирония не виждаме в тази история. Така навремето Слави Трифонов и Ку-ку бенд уж се подиграваха с чалгата, пееха уж иронично попфолк парчета и лека-полека се превърнаха в истински чалгари, чиито клипове се въртят по телевизия Планета.Вчера строи магистрали, днес художник и фугболист, утре поет, Борисов е на път да осъществи идеала на Людмила Живкова за всестранно развитата хармонична личност. Работата е там, че ще остави след себе си всичко останало всестранно разбито и много, много далеч от хармонията!

121

fermer

преди 12 години

Миро не разбра, че земеделието не е само тур за дегустации по магазините, докато прави реклама на разни храни!

120

До Mорски

преди 12 години

Явно солената вода е измила напълно това,което еволюцията е заложила първоначално в главата ти.Костов беше единственния държавник на прехода.А ти си ясен, "пред стената с калашника"-но за съжаление трябва да се преживее периода на естественото ви изчезване.Матареиалът, обаче е за един корумпиран министър,който е надминал всичко познато до момента в сферата на лошите практики. Този е най-големия мошенник за последните 20 години.

119

Анонимен

преди 12 години

Кой иска да живее в социализъм и комунизъм? Никой, дори самите бесепари не искат. Тогава какъв е смисъла от съществуването на тяхната партия? Какъв е смисъла от съществуването на разни комунистически партийки и организацийки? Те на никого не са нужни.

118

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

1 пример мили,мачкани,подтискани и гаврени мои сънародници под управлението на най- крадливата хунта в историята на България - мутрокомунистите от ГРОБ.....Преди 3 год. при Станишев барел петрол 150 долара - бензин 2.40 и дизел 2.51 лв. Сега на международните пазари барел петрол 89 долара - бензин 2.42 лв. дизел 2.62 лв. Ха честито ЧЕСТИТОООООООО Искахте Герб на ви ГЕРБ нааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

117

Емигрант

преди 12 години

БРАВО БОЙКО ,БРАВО ЮНАКО ! ДИЗЕЛ И БЕНЗИН ВЕЧЕ ГОНЯТ 3 ЛВ., НОВИ ЦЕНИ НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ,НА УСЛУГИТЕ И ТРАНСПОРТА ! КАКТО ПИШАТ ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ВЕСТНИЦИ " БЪЛГАРИЯ В ЦЕНОВИ ШОК". ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ И СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ! НИЕ БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА РЕШИХМЕ НА ИДНИТЕ ИЗБОРИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ ЗА ДА ВИ ГЛЕДАМЕ ОТНОВО СЕИРА В БЪЛГАРИЯ С МУТРА- КОМУНИСТ ЗА ПРЕМИЕР ! НЕКА ВИ ИЗМОРИ ОТ ГЛАД - ТОВА ЗАСЛУЖАВАТЕ !

116

Веселин

преди 12 години

Браво Странджа ! Фактите са си факти ! Ти разби гербавите *** изцяло !!!!!!

115

герб браво

преди 12 години

Как сте хорица под управлението на Герб а ? Джингъл бей .джингъл бей ..............Бойко милиардер вече а вие се чудите как да си платите тока. Бюлетина на ГЕРБ/ГРОБ/ искаме пак да хванете вие..............Бойко ви мори !Бойко ви удуши !Нямате пари вече нали ?Нека ви боли !Гарантирано от Герб !

114

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Новогодишна честитка от правителството на Герб и сурвакар Бойко ! От вчера с новите акцизи дизела е вече 2.62 лв./незапомнени цени в историята на България/,поскъпнаха природния газ и газ-пропан бутана,бензина,хранителните продукти защото са свързани с цената на дизела.....Честито на всички гласували за Герб ! И браво на Бойко- добре им го навря !