78

Анонимен

преди 12 години

ха ха ха ха

77

едмон рустан

преди 12 години

ЯВНО ДО2-3 ГОД. НОВИ КАРТИ НА БЪЛГАРИЯ И ТУРЦИЯ.И СЪЕДИНЕНИЕТО ЩЕ СЕ РАЗЕДИНИ НАВЕКИ. ТО БУРГАСКО ДО БАЛКАНА,ЯМБОЛ,ХАСКОВО,ЗАРА.КЪРДЖАЛИИ,ПЛОВДИВСКО И ОТ МАКЕДОНСКО-ПО СТАРИТЕ ГРАНИЦИ ЩЕ СИ Е НОВИЯТ ВИЛАЕТ-ЧЕСТИТО. А АКО НЯМАТЕ КЪСМЕН И АКО, НЕ СЕ ДЪРПАТЕ ОЙДЕ И ДО БЕЛИ ДУНАВО.А СОФИЯ ЩЕ СЕ ОБЯВИ ЗА МИНИСТРОДЕПУТАТСКА РЕПУБЛИКА- ЗА НАГРАДА ПОЖИЗНЕНО.

76

БРЕЙЙЙЙ.....

преди 12 години

САИДЕРА, БОЛЕН.......МНОГО СЕ Е ГъЗИРАЛ....НА ТОЯ ФОРУМ....ХА,ХА,ХАААА.....АЛООООООУ.....НЕ СИ НА "БАНЯ БАШИ"....."ОБЪРКАЛ СИ АВТОБУСА ,ПИЧ"....ХА,ХА,ХААА

75

Цецка до винету 68

преди 12 години

Готова съм да ти се изсера в устата. Ти готов ли си да го глътнеш, червени вожде?

74

до 63

преди 12 години

Като те прочетох и веднага долових каква е разликата между един интелигентен и умен човек като теб, и тази *** крава Цачева :))) Де да можеше и тя като теб така интелигентно да се изразява :)))

73

Анонимен

преди 12 години

94-ти, ти знаеш ли що е конспирация? Вземи и потърси материали за chemtrails и този в БГ. Виж какво е наночастица, диетилен бромид, бариев оксид, микоплазма и т.н. Виж също м-ли за Monsanto, Georgia Guidestones обезателно!!!, операция Ranch Hand. Има доста и във Vbox 7. Това не е шега, а самата истина. Колкото по-бързо я осъзнаем толкова по-добре. Ако не, тогава става много лошо! Правителството мълчи по въпроса за кемтрейлса, чудно защо ли?

72

Атакист

преди 12 години

Многобройна е безпросветната ***, която поства в този сайт. Плюят Сидеров и се подиграват с него, но не си дават сметка, че той е живата съвест на българския националпатриотизъм. Вярно е, сгреши като подкрепяше безусловно ГЕРБ 2 години, но на всички българи стана ясно, че беше употребен и захвърлен като *** салфетка... Той има едно неоценимо качество, което липсва на повечето български политици. Той не е ренегат и никога не е изменял на своята кауза.

71

Язе

преди 12 години

От месеци на бех влазал тука, обаче влаам и... ШААААТ!!! РЕКЛАМЕН КЛИП!И същите коментари доле, махам са яко дим!

70

adolf

преди 12 години

До всички гербери - марш към анадола к*рвииии

69

Анонимен

преди 12 години

*** би ли баннал кретена с ник винету и другия дето спамят.

68

винету

преди 12 години

ЦЕЦКЕ ,готова ли си да умреш за каузата

67

Анонимен

преди 12 години

Чърчил е сринал София до основите *** стругарке и е искал да засее картофи там това що не го цитираш.

66

Анонимен

преди 12 години

Бог да не ни остави без майка Турция. Иначе ще ни ядат живи

65

до тръц

преди 12 години

Ей тръц!Препоръ4вам ти за тоя сезон кървавица пе4ена на скара,и висменка,също става,с хубаво 4ервено вино,направо е убиец комбинацията.

64

БСП В СИБИР

преди 12 години

ДПС В ДИАРБЕКИР !!!

63

Да

преди 12 години

Колко *** Е ЦЕЦА, *** ПЪЛНА, Чърчил ще ми цитира КРАВАТА МИРИЗЛИВА, *** ТА ТЪПАтази и тя чела само ВИНЕТУ като началника си, но май и винету не е чела

62

outsider

преди 12 години

До 89: Да си жив и здрав и дано ти излезе късмета.

61

Анонимен

преди 12 години

Волене, а колко хиляди полета на кемтрейлс самолети идват всеки ден от "братска Турция" и ни тровят? Турция приютява и обслужва кемтрейлс - танкерите, като ги зарежда с отрови и химикали. За това бяхме бързо приети в NATO да могат да си летят безпрепятсвено над БГ и да ни унищожават като народ и природа. Не трябва да забравяме това! В момента Турция строи нови 6 летища, казва че били за гражд. самолети!?!?! Не е истина, така ли? Ами вдигнете си очите към небето! Тези, които живеят до турската граница ще го потвърдят. Българските управници разрешават това да се случва! И народа ще чака пенсии на 65 години и повече? Не пенсии, кръстове и по 2 кубика пръст на всеки! Волене, следващия път питай за кемтрейлс от Турция?

60

за 72

преди 12 години

От Иран турците няма да ни защитят, защото Иран няма да ни нападат, а в Афганистан нямат самолети. А единствената близкоизточна *** с агресивно поведение са точно турците. Виж от тях трябва ни трябва защита.

59

outsider

преди 12 години

До 79: Като искаш турски самолети, помисли ли си какво става, ако си свалиш гащите пред ориенталците. Или и на това си готов?