40

агент Гоце

преди 12 години

Мърсотия да направя и *** да ме наричат първа радост е за мене!

39

Дянков,

преди 12 години

веднага да му вземеш едното ателие!спестените пари за обзавеждане и ремонт - в пенсионните фондове

38

Цветан Цветанов

преди 12 години

Този доносник Гоце да си каже колко апартамента има!

37

На снимката

преди 12 години

Трима отчаяни комунисти - ченгета

36

леле леле

преди 12 години

Какво бил откраднал Гоце? Ама нищо, съвсем нищо. Само дето ни струва десетки милиони левове за десетте безсмислено пропилени години като президент. Само дето назначи тройната коалиция, която с неговата благословия завлече България с милиарди, само официалните хонорарчета на хидроинженер Ахмед са за милиони левове... Списъкът с кражбите е километричен.

35

Рогатия до 13

преди 12 години

Тоя е толкова грешен,че ще ме е срам да кажа,че е при мене!

34

кажете

преди 12 години

Като му гледам измекярската физиомия, хващам се на бас, че е бил доносник на Държавна сигурност. Някой да знае нещо по въпроса? Щото той отрича да е бил агент.

33

до 31

преди 12 години

А НЕ МИСЛИ ЛИ КРАДЕЦА ДОЛЕН ЧЕ МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА.Изброй какво е откраднал.

32

Анонимен

преди 12 години

Много правилен ход на президента.В България е сбъркан моделът на пенсионната система - работещите плащат пенсиите на възрастните. Затова демографският срив е страшен - все по-малко работещи ще плащат пенсии на все повече пенсионери. А трябва да получаваш като пенсия тия пари, които са ти били удържани, когото си работил. С лихвите. Да не ги лови инфлация - индексиране. В много страни, даже в повечето е така.Първанов е постъпил правилно. Не може веднъж така, после обратно. Дянкови номера.

31

Анонимен

преди 12 години

А НЕ МИСЛИ ЛИ КРАДЕЦА ДОЛЕН ЧЕ МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА.

30

съвет

преди 12 години

Другарю гоце пърдянов може да пишете в мотивите:ЗАЩОТО СМЕ ЦОЦИАЛИСТИ

29

от 24 до 26

преди 12 години

Аз знам пък за останалите....те обаче се измерват в МИЛИАРДИ.....

28

до 23

преди 12 години

Прав си...даже много,ама много по-големи..особено предвид колко ще се пести от тия дето няма да вземат и лев пенсия....а те са доста,погледни истинската бройка на хората на ЖИВИТЕ хора над 67 години и тогава наричай тоя и оня драскач...иначе излиза ,че се описваш недвусмислено....

27

....................

преди 12 години

Това ще му е последната мръсотия и той няма да изпусне шанса си да я направи, защото знае много добре, че излезе ли от властта повече няма кой да го върне обратно в нея.

26

ние знаем

преди 12 години

Не знам за "Гоце"..но всеки ден храниш боце,моце,доце и цоце със ставането си от сън...и ако гоце ти струва стотинки,то отивайки на бензиностанцията,в магазина и дори ходейки и не съзнавайки,даваш на изредените десетки левчета...... --Ти за Гоце не знаеш, но ние знаем. Той е *** и ни струва милиони левове. Само безсмислените му екскурзии по света струват милиони евро.

25

888

преди 12 години

Българска партия, която се е съюзила с турците против собствения си народ, добро не е видяла. Народ, който търпи партия, която се е съюзила с турците против него, добро не е видял.Начело на тази позорна комбина беше агент Гоце.

24

до 21

преди 12 години

Не знам за "Гоце"..но всеки ден храниш боце,моце,доце и цоце със ставането си от сън...и ако гоце ти струва стотинки,то отивайки на бензиностанцията,в магазина и дори ходейки и не съзнавайки,даваш на изредените десетки левчета......

23

високи пенсии

преди 12 години

За *** и драскачите, които са против реформите в пенсионната система - ако тази реформа беше направена по-рано, сега пенсионерите щяха да имат по-големи пенсии.Ако БКП, а след това БСП начело с Луканов и Жан Виденов не бяха ограбили пенсионните фондове - сега пенсиите щяха да са тройно по-големи.

22

възмутен

преди 12 години

Абе вие какви хора сте! Мен не ме интересува, коя партия се противопоставя на увеличението на пенсионната възраст! Важното е, че аз не съм съгласен и тези партии, които защитават моето виждане ми е добре дошло! Не е важно кои партии, а дали са правилните закони! А този очевидно не е!

21

неееее!

преди 12 години

Тоя *** агент Гоце през живота си не е работил и един ден, а оттук нататък народът ще го храни, пои, ще му осигурява секретарки, жилище, офис, охрана, коли, шефьори, безплатни софри.... докато е жив! Позор!