19

мен

преди 12 години

един ден когато кошмарът ЕС е мъртъв и свобадата се завърне на нашия континент, ще плашат децата вместо с чичо Адолф и Сталин, със еврейското джудже Сарко и баба Меца. До тогава: Arbeit macht frei за обикновените хора и банков геноцид.

18

Анонимен

преди 12 години

До 14 нито Русия нито Китай могат да бъдат носители на прогреса на човечеството , никога не са били , били са само консуматори , Русия от 300 години се мъчи да догони Европа , а за Китай какво да говориме той е друга циливизация и не ние възприемаме от нея а тя от нас

17

A40

преди 12 години

Интересно е, каква е прокопсията ни в ЕС-най-ниския стандарт, все по-голямо обедняване и несигурност.

16

До 13

преди 12 години

Май ти не си в час с нещата - противоестествен или не, от 01.01. 2012г. май отпадат ограниченията за българи на белгийският трудов пазар- за регулираните професии не бери грижа:)

15

Deko

преди 12 години

Това, което е било през времето на СИВ и с водещите технологии на световно ниво, никога повече няма да се случи в бг-последната дупка на кавала.

14

Rudi

преди 12 години

ЕС все повече ще агонизира. Русия и Китай ще се налагат като основна икономическа сила. Това е факт. Само балъците странят от тях и ще чакат благините от западноеврепейците.

13

Анонимен

преди 12 години

до9май мисленето не ти е силната странаЕС е едно противоестествено явление все едно да събереш вълк,лисица овца кокошка и да искаш да заживеят щастливо -абсурд

12

Анонимен

преди 12 години

*** и на Европа и на Бг е към пълно обединение , само така може да се излезе на съвременните глобални предизвикателства и колкото по бързо го разбереме това толкова по добре , националните държави отмират съвсем естествено.

11

Апис

преди 12 години

Пълен *** станаха нещата заради PIGS-овете. Французите и най-вече немците да не са балами да плащат сметката на целия ЕС. Каквото и да решат сега Меркел и Саркози ще са си прави, защото мъкнат половин Европа като турист раница за да може *** като гърците да ги лъжат.

10

eko beko

преди 12 години

Ти на това в България ако му казваш данъци значи сериозно си изтрещял.Не 50% а с поне 500% трябва да се вдигнат ама няма кой да го направи.

9

ДО 7

преди 12 години

Абе аз съм адвокат, боравя с първичното право на ЕС- Лисабонски договор, ДЕС и ДФЕС, и въпреки това има доста да мисля над този материал - какво всъщност предлага Меркел, а ти как така правиш някакви прогнози и за тъпия ГЕРБ, и за България?!?! Мога само да кажа, че трябва да има референдуми в държавите от ЕС, които са в Еврозоната,за приемане или не на правилата, защото има още отстъпване на фискален суверенитет, а този въпрос принципно се решава с национален референдум от държавата - член наЕС

8

Анонимен

преди 12 години

Не знам дали сте един и същ но това с процентите май си нямаш понятие от икономика

7

Анонимен

преди 12 години

Такъв договор ще означава данъците в България да се вдигнат на 40-50 %, срещу което ГЕРБ са категорично против.

6

Анонимен

преди 12 години

До 5Явно си роден да миеш чинии и сменяш памперси

5

Анонимен

преди 12 години

Пълен *** 4 , та цялата ни икономика е свързана с ЕС , такива като теб марш в Сибир да видиш стандарт какво е

4

Анонимен

преди 12 години

За България ще е много по добре ако еврозоната и ЕС се разпаднатДано това стане скоро

3

NABLIUDATEL

преди 12 години

KONTROL4E....KONTROLA I IAKO ZATIAGANE 6TE IMA BATE.......XAXAXA TEZKO NI - 6TE TRIABVA DA STAVAME HORA....

2

Желев

преди 12 години

Капиталите на Европа хранят половин Африка и близкия изток.Изгонете ги,ще има работа за европейците и парите ще бъдат в Европа.

1

чичо комунист new

преди 12 години

Дрън-дрън .че пляс!Продължават полувинчатите решения.До март.че до после.Утре пазарите пак ще паднат.Страните с неспазен дефицит как ще бъдат санкционирани . С глоби ли? Със заплашване? С мъмрене!Пълни глупости! Кризата ще се задълбочи. Или еврооблигации или печатане на пари!Друго няма!Само така със девалвация поне на 20% на еврото ще се успокоят и банките и пазарите.