598

Анонимен

преди 12 години

Те на ГЕРБ комунисти са им виновни дори когато немогат да си избършат накендзаните дзадници

597

Анонимен

преди 12 години

Червените кратуни плюят премиера. Другари червеноглавести, събирайте си колективната простотия и се разкарайте.

596

Анонимен

преди 12 години

В България кариерата на Илиева започва от януари 2008 г. като държавен служител в Държавен фонд "Земеделие" - Агенция САПАРД, а през юли 2008 г. е поканена да участва в екипа, разработил плана за действие на агенцията, за да бъдат отблокирани спрените на България средства по САПАРД. Изпълнението на плана е под контрола на бившия вицепремиер в правителството на Сергей Станишев - Меглена Плугчиева.

595

ПИСНА НИ

преди 12 години

КАЛИНА ИЛИЕВА Е НАЗНАЧЕНА ОТ БОЙКО БОРИСОВ, КОЯТО Е ДЪЩЕРЯ НА БЛИЗКИЯ МУ ПРИЯТЕЛ ШЕФА НА ПОЖАРНАТА. КАКВО БСП, КАКВИ 5 ЛЕВА. ЕГА ТИ ГЕРБЕРСКИТЕ *** КАТО АНОНИМНИЯ 713. И ЛЪЖЕЦ ОТГОРЕ НА ВСИЧКО.КАТО ВСИЧКИ ИЗЧАДИЯ ОТ ГЕРБ.

594

Анонимен

преди 12 години

718Разликата е, че ГЕРБ назначават хора които познават - т.нар. 'приятели', на мястото на роднинските назначения на БСП и ДПС.

593

Анонимен

преди 12 години

И какво излиза сега? Пак шуробаджанащина, а не професионализъм. Докога ще се работи по тази реваншистка схема? Тва не може да продължава повече. На възлови държавни , медийни и магистратски постове е недопустимо да се назначават шурея на балдъзата на чичото на любовницата на някой! Това са остатъци от ориенталско мислене и държавност. Всекиму според заслугите.

592

Още от ДПС

преди 12 години

"Не мога да си спомня откога дъщеря ми работи в РВД", коментира Юнал Лютфи от ДПС. И препоръча да потърсим повече информация от отдел "Човешки ресурси" в предприятието, като уточни, че дъщеря му живее отделно. През 2005 г. Мерал Лютфи пак стана обект на журналистически интерес, след като бе назначена за главен инспектор по човешките ресурси в Комисията по хазарта. През 2003 г. Лютфи уреди и сина си на апетитна държавна служба в Агенцията за българите в чужбина.

591

До 713

преди 12 години

Бойко Борисов владее до съвършенство техниката на фурнаджийска лопата. Изглежда еднакво искрен, както когато говори пред Съюза на репресираните за убития си от комунистите дядо, така и когато разказва на Съюза на антифашистите защо в началото на прехода е предпочел да напусне МВР, вместо да излезе от БКП и да се деполитизира. Българите го харесват в моментите, когато се възхищава от Георги Първанов, и в другите моменти, когато твърди, че президентът трябва да бъде импийчнат. Бойко Борисов е класическият политически хамелеон, който променя цвета си спрямо околната среда.

590

Анонимен

преди 12 години

712Калина Илиева беше назначена по времето на БСП. Грешката на ГЕРБ беше, че не изметоха всички *** назначения.

589

Невярващ

преди 12 години

Видяхме на Боко компетентността на чиновниците на високите нива, дето трябва да имат високи заплати! Видяхме КАЛИНА ИЛИЕВА!!!! И за жалост, има много други като нея, но, най-вероятно са "на батко и на братко"....

588

Анонимен

преди 12 години

Коритаров - агент на ДСИнджев - агент на ДС

587

705

преди 12 години

Светла Петрова е класен журналист и професионалист. Както Коритаров и Иво Инджев. Партийните им пристрастия никога не са ме интересували особено. Сигурно има основания да се гневи от несправедливостите и дискриминацията по партиен, а не професионален принцип.

586

до 691

преди 12 години

Има малко неточности но иначе е вярно...малко момче невинно и на място където не е трябвало да бъде.Митко имаше брат роден 1954 г ,който също се казваше Митко Палаузов...а бащата беше много добър човек......спомени.....

585

702

преди 12 години

Всички знаем, че комунистическите пропагандатори сте ненадминати по демагогия, разтягане на локуми и разминаване на думи с дела. И още нещо - НЕ СЪМ ГЕРБЕР! Розите ги намразих , откакто БСП си ги присвои като символ.По същата причина намразих пентаграмата и свастиката.

584

колио

преди 12 години

*** премиер, по *** сме нямали

583

До 702

преди 12 години

Всички знаем че герберите немогат да четат или ги мързи. Не се притеснявай не всички са герберясали.

582

Анонимен

преди 12 години

В СТРАНАТА НА *** ... НАЙ-ТЪПИЯ Е Ц А Р !

581

Анонимен

преди 12 години

Тия километрични пропагандни постове, ако мислите, че някой ги чете освен фен дружинката...много се лъжете.

580

696

преди 12 години

Много просто: По-добра алтернатива нямаше на хоризонта. Имаше една, но всички дружно гракнаха срещу нея, Хиподилни "президенти" омазаха вота и нищо не стана на практика-до следващите избори.

579

Анонимен

преди 12 години

696Платените червени драскачи са 2-3ма но пишат като за 1000.