9

!!!

преди 12 години

Ако изпртят и български съдии, със сигурност ще бъде съвсем невинен.

8

меломан

преди 12 години

vbox7/play:e0bb33d3Да поздравим невинния Боевски с това клипче

7

Анонимен

преди 12 години

Ами ако наситина не е виновен! ?

6

Анонимен

преди 12 години

Подкрепям мнението на 3, и бих допуснала ако бяха го хванали с 2 гр. да речем - за лична консумация, но съм твърдо против 2кг. или 9 кг. или повече. А за детето и то собствено като прикритие направо онемях, горкото дете какъв ли шок е изживяло? А като цяло съм твърдо против да се харчат народни пари за преследване на наркотици - всеки си има глава на раменете, и аз не искам моите данъци да се използват, за да се предпазват тези, които им е слаб ангела и употребяват наркотици.

5

Мери 21

преди 12 години

В бразилски затвори лежат над 400 българи и все за търговия с наркотици- така съобщиха в медиите. Защо държавата не се грижи за тях? Не разбирам криворазбраното ни чувство за справедливост- Щом е известна личност сме склонни да го оправдаем,какавото и да е извършил, а после търсим спаведливост от закона, който пък не се прилага еднакво за всички!!! Е , каква справедливост искаме тогава??? Защо държавата не изпрати адвокати и за останалите търговци на наркотици в Бразилия???

4

Питанко

преди 12 години

Както казах и преди-добре, че са го хванали в Бразилия. Тук щяха да го изкарат достоен българин, после агент под прикритие и най-накрая да го освободят, освен ако от запад не се разлаят кучетата. Това, че някога е бил нещо си не му даа право да нарушава закона.

3

Анонимен

преди 12 години

Няма значение колко килограма е.Важното е,че е нарушил закона.Няма оправдание за такова деяние.

2

прасчо

преди 12 години

Може ли някой да ме светне,защо такава голяма част от спортистите са в криминалната хроника..........

1

Анонимен

преди 12 години

Само 2 килограма? Че то за толкова малко трябваше изобщо да не го задържат, ами да му я оставят на човека да си я ползва, щот 2 кила стигат само за лично ползване.