23

Анонимен

преди 12 години

Що не се опита да каже на хилядите семейства,загубили свои роднини без съд и присъда,че родата на бясното куче са били 'нормални хора'.Поздравления за това,че са я уволнили.Радой Ралин си го е казал човекът:"Защо ли Европа ти даде култура?Да хванеш Африка за...."Аман от бели ***

22

Анонимен

преди 12 години

Сега тази ще спука от съдене! Ако има добър адвокат и си е чела договора, де...Чак пък красавица?

21

Анонимен

преди 12 години

Що така, бе, господа масони?Нали се борехте уж за Свобода, Равенство, Братство?Къде ви е свободата на свободното мнение?Или излиза, че всяко свободно мнение, което е против интересите ви, трябва да се санкционира?...

20

ШИКАЛКАВЕНЕ

преди 12 години

Какво го увърта, толкова тая - била се срещала, да вземе да си признае, че са я разпаряли с резания салам и да приключим по въпроса . Точка.

19

.).

преди 12 години

Тая е пускала черния , *** *** на арабин , тия чалматите са добри в промиването на празни тикви , изпратете я да поживее в Либия с *** да и дойде акъла в празната кратуна.

18

Анонимен

преди 12 години

просто е излъгала,едвали точно немците са виновни,плюс това такива концерни имат достойнство във света и не търпят такива тутурутки!!!!!

17

Анонимен

преди 12 години

12-ти, то такова като теб разбират само когато ги пратят в Скравена....да чукат камъни.

16

Анонимен

преди 12 години

Аз пък мисля, че в нейния случай се касае точно за пари. Кадаифите са пръснали сума пари по нея и сега им се отблагодарява, разпространявайки неверни неща.

15

браво

преди 12 години

Браво на мацката! Не всичко е пари, приятелю.

14

Анонимен

преди 12 години

Чекай, бе пич, като искаш да правиш свободни изказвания, направи си собствена компания или си купи телевизионно време или пиши блог в интернет, никой няма да ти каже копче. Ама аз да те храня, а ти да плюеш срещу мене - не е ли малко нахално? При всички случаи са я уволнили на база на клаузи в трудовия и договор, а не в нарушение на свободата на словото.

13

Анонимен

преди 12 години

Ето това е деградация на една жена!!!!!!

12

Анонимен

преди 12 години

Не разбирам какво недемократично има? Къде виждате проблема? Това си е акционерно дружество и то в медийния бранш, в правото си е да изисква от служителите си да не правят изказвания в разрез с политиката на компанията. Просто са я освободили. Не е като да я пратят в Скравена да *** камъни...

11

Анонимен

преди 12 години

Виждате ли какво се случва с тези които казват истината....Демокражията в пълната и красота..

10

ПИЧ

преди 12 години

За самият материал няма да говорим,защото си е пореден еничарски бълвоч!За онаниращите *** ще препоръчам филма скойто откриха тазгодишният варненски фестивал "Любовта е лудост" на Клод Льолюш!Отзивите за филма и материалът за манипулация на хората за Либия в сайта.Предложили и" да се откаже от по-рано направени твърдения" и след това я уволнили!*** не коментирайте глупости а вижте лицето на идващият фашизъм!

9

Име

преди 12 години

Демокрация в действие... Лицемерието е стигнало гигантски размери! :(

8

Тц-тц-тц

преди 12 години

Я гледай ти арабина му черен каква тучна арийка е клатил? Но защо ли се чудя, като знам какво правят жените като видят дебелия портфейл. Само нашата мисирка Поли Генова *** Саймън я изплющя за две уискита в бара. Но нашите жени са по-евтини, и това се знае, не могат да се продават като западнячките...

7

Анонимен

преди 12 години

Е да ,разкарвал я е по скъпи ресторанти по луксозни яхти и дворци.Може да и е подхвърлил някоя дрънкулка.Та как няма да си ги харесва.Да не би случайно да е била несправедливо обвинена в терористични действия? Хахаа Кадафи и сие са пръскали пари като гейзери за определени ... същества.Нали никой не е смаян че въпросните създания харесват покровителите и благодетелите си? Що не те омъжиха кукло за някой арабин после щеше ред сълзи ред сополи и да пишеш покъртителни спомени за там ?

6

Янев

преди 12 години

Корпорации.... който не е с мен е против мен ....

5

демокрация ли?????

преди 12 години

ЕТО ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ. никой няма право заради политически убеждения да гони от работа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

чочо

преди 12 години

а всички световни лъжци, пардон политици дето се надпреварваха да приемат кадафи,защо не подадат оставка