146

Анонимен

преди 12 години

Старбък, господаря ти свърши виаграта ли?

145

STARBUCKS-USA

преди 12 години

За мистър STARBUCKS днес е ден OFFПреди малко станах и си казах : ще си пия кафето и ще общувам днес с нормални хора в сайта. А вие с червените платки в главите,пак тук. :)) Няма отърване от вас !

144

БГ

преди 12 години

НЕКА ДА СЕ ИЗЧИСЛИ ЗА ТЕЗИ КОИТО РАБОТЯТ В БАН ЗА 20Г, КОЛКО ПАРИ СА ДАДЕНИ ЗА ЗАПЛАТИ И КОЛКО ПАРИ ОТ ИЗОБРЕТЕНИЯ ИНУВАЦИ И ОЩЕ НЕЗНАМ КВИ ДУМИ САМО СА ДОКАРАЛИ ЗА БЬЛГАРИЯ И ДА СПРАТ ДА ПЛАЧАТ,,,,,,,В БИЗНЕСА АКО САМО ВЗЕМАШ А НЕ ПРОИЗВЕЖДАШ КОИ ЩЕ ТЕ ДЬРЖИ АААААААААААА....

143

Анонимен

преди 12 години

За празника на старбък му е разрешено да рисува тикви по стената, с кафяво, и после да ги обърсва.

142

Анонимен

преди 12 години

Сега е окупирал кенефите и чисти яко на дебелите американци л......

141

Анонимен

преди 12 години

*** господар на старбък не го пуска да ходи никъде. Отпуснал му е само евтинджос стар комп, да си драска докато е с пълна уста.

140

Анонимен

преди 12 години

АЙДЕ ОТИВАЙ ДА ОКУПИРАШ УОЛСТРИЙТ СТАРБАКС

139

Анонимен

преди 12 години

хахаааа...в Гоце Делчев кметското място е за подкрепения от бсп. Ко стаа?

138

Анонимен

преди 12 години

АМ ТИ ВЕ СТАРБЪК КО СТОИШ В УСА АЙДЕ ИДВАЙ ТУКА НАЛИ ГРОБ СА НА ВЛАСТ СЕГА )))))))))))

137

Анонимен

преди 12 години

мии *** в Старбъкс и си мълчи роб

136

Анонимен

преди 12 години

Що не вземат да пренасочат от парите за *** помощи към парите за майките и да им направят майчинството 270 лева.Щото не им стиска,щото *** са електорат който гласува под строй за този който дава баницата.

135

STARBUCKS-USA

преди 12 години

Днес тук пълно със Станишковци.След тоя апокалипсис за столетницата,вместо да се скриете заедно с лидера си в миши дупки,лаете ли лаете. Да ви се чуди човек на Бузлуджанското самочувствие.Или по скоро ,това ви е истинското лице. Ама ,кой ли вече ви е**ва в калъбалъка.

134

357mag

преди 12 години

Що не вземат да пренасочат от парите за *** помощи към парите за майките и да им направят майчинството 270 лева.Щото не им стиска,щото *** са електорат който гласува под строй за този който дава баницата.Трябва да се отнеме правото на глас на тези които нямат завършено поне средно образование и не са данъкоплатци и само тогава *** ще престанат да бъдат интересни на политиците,които непрекъснато им се огъзват а от това огъзване губи цялото българско общество,което ги храни и лекува

133

До 106

преди 12 години

Бог да те благослови!!! Днес си помогнал(а) на една майка, на която и собствените й деца вероятно не могат да помогнат. Чета и плача, и се моля и на мен някой ден да протегне спасителна ръка някой. Нямам вяра в бъдещето, животът е мизерия, но вярвам, че доброто у хората няма да умре.

132

anonimen

преди 12 години

Май ме послушаха , ще трябва да си върна думите назад

131

da citiram pak

преди 12 години

Днес минавах покрай баничарницата, идва реда на възрастна женица, пенсионерка с благородно излъчване. Броеше в шепичка стотинките си, отиде встрани от опашката и разбрах, че няма стотинки за баничка. Казах и, че ще й доплатя липсващите стотинки, купих й баничка, върнах й стотинките. Попитах я иска ли да й купя още една за вечерта, тя отказа, с мотива, че една баничка й е достатъчна за цял ден. Предложих пари отказа. Не знам защо у дома плаках и се пита, ще има кой след време да ми купи баничка?

130

Грую

преди 12 години

Пак кутия без пица в третата и последна пълна година от мандата на ГЕРБ. Замразени доходи и повечето от пенсиите. Ясен знак за некадърност и липса на потенциал у управляващите да бутнат страна поне малко напред. И едно признание - царистът Милен Велчев загроби България през 2002 г. да плати през 2013 г. над 1,5 милиарда евро по врътките на външния дълг.Това са последните избори които ГЕРБ спечели, пътници са!

129

Анонимен

преди 12 години

А защо Бърдоква снощи на пресконференцията беше кисел??????

128

Анонимен

преди 12 години

Комунизма си отиде, спете спокойно деца!Тая страна ще се оправи, когато споменаването на думата "комунист" бъде забранено със закон. Безотечественици и национални предатели, *** на Москва, кога ще изчезнете от снагата на България, в която сте се впили като тумор?Мощна победа на десните вчера, българинът почна да се осъзнава. Браво!

127

Анонимен

преди 12 години

Пари няма защото министрите са калпав матрял некадърници и *** яжте асфалт сега като не гласувахте за Волен тъй ще е за БАН пари няма ама за *** ще има.