80

до 47

преди 12 години

Сега няма заменки, защото Станишев ги забрани. А иначе тиквочът е шампион на заменките, докато беше кмет на София. А 120-те най-нагли заменки лъжеше, че му бил подправен подписа. Като е подправен защо не ги отмени?

79

Успяващ

преди 12 години

Предизборни клишета. Заменките се направиха от тия, които диктуват правилата на днешните и вчерашни въртиопашки. Но все ми се струва, че всичките са еднакво гнусни, само дето днешните са и безобразно некадърни.

78

баба Хакерка

преди 12 години

Само не ми е ясно, къде ще отидат милиардите, които ще трябва да платим всички ние обикновените данъкоплатци, заради присъдата наложена от тази Европейска комисия... Не ми е ясно и тази "нерегламентирана държавна помощ" в чии джобове е отишла... В моите джобове няма нито стотинка от нея.....

77

AHMET

преди 12 години

Едно от най-скандалните си изказвания ДОГАН прави на 18 юни 2009 година на митинг в с. Кочан: Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на финансиите в Държавата. Това е също като крилатата френска фраза: Държавата, това съм АЗ.

76

AHMET

преди 12 години

СЕГА НА ИЗБОРИТЕ щЕ СЕ РАЗБЕРЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА ЛИ БЪЛГАРИ....защото в българия има две партии ГЕРБ И ДОГАН ДПС..

75

AHMET

преди 12 години

АХМЕД ДОГАН определяше не само българското правителство, той определяше и бъдещето на българската нация. И той определи такова бъдеще, че повече от 20 години страната ни не може да излезе от блатото, в което той и избраните от него политически пионки съзнателно ни натикаха

74

огорчен

преди 12 години

До сега не исках да напускам родината си . Забравихте протестите и почнахте спора кой е по - малкото зло , кой какъв бил всички са един дол дренки - НЕ СТАВАТ . Не искам да избирам по малко лошите . повярвах че този народ е дорасъл да ги принуди да работят сега виждам че и това няма да стане просто за пореден път изиграха народа . Единственния начин е БОЙКОТ на изборите и тея да си изпълнят обещанията - моментално започване на процеси с/у висши политици и осъждането им иначе ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ

73

Въпрос

преди 12 години

Този красавец от снимката не беше ли същия, който Боко риташе по глезените в Япония, пред изумените японски журналисти??

72

AHMET

преди 12 години

През последните 15 години почти половината бизнесмени в дърводобива над средно ниво са такива, благодарение на моето съдействие или име, на моята благосклонна усмивка казва самодоволно ДОГАН. Не случайно той си спечели името босът на дървената мафия.За това, до каква степен ДОГАН се е главозамаял, станал е нагъл и алчен, без ни най-малко чувство за мярка, говори самият той. На въпрос как вижда своето бъдеще, с типичната си арогантност отговаря:София не ми е достатъчна, нуждая се от Брюксел. Искам да правя политика за 500 милиона души.

71

AHMET

преди 12 години

Най-голямото лично облагодетелстване на ДОГАН, довело до неимоверното му забогатяване фактически стана тогава, когато той успя да назначи свои верни приближени за министри на Земеделието, на Околната среда и на Бедствията и авариите, които разпределиха от структурните фондове на Европейския съюз над 5 милиарда евро. Отделно, от бюджета те също получаваха по няколко стотин милиона лева. И също така, нагло извършиха безброй заменки, чрез които много от догановите хора станаха милионери.

70

Мирела До Миро

преди 12 години

Този не е свинарят ами свинята. Просто му погледни зурличката !!!

69

до 66

преди 12 години

ХахахахахаАбе Димитров ти усетили се каква простотия си написал. То така ЕС може да бъде осъден от съда в Занзибар че не разрешава бракове с малолетни. Всяка страна в съюза спазва собствения си закон и международни спогодби съобразени с международното право.

68

Пак къртят, хахаха

преди 12 години

УааааааааааааааааАма не бяхме ние бе госпожо. Той Иванчо.ХахахахахахаТия не разбраха ли че подобни фрази не вървят на запад. Да бяхте спрели и ревизирали договорите щом са в нарушение.

67

ПРОТЕСТЕН ВОТ

преди 12 години

Родени във България и носим своят кръстот всички политици да видим среден пръст,отвръщаме им ние с надежда и любови чакаме наведени - винаги готов.Не е ново 20, знаеме това,че БГ политиката е пълна със ....а,а всичките предатели, еничари, ***,щом стане страшно - бегом бейби...ние пак сме тук!!!Народни дупетати, партийни членове,не може алчността ви да се наядеи нека ви настигне протестният ни вот -с бюлетина 20 - целият народ."Ново 20" - YouTubeСветослав Витков - 20 в листата.

66

Димитров

преди 12 години

До 58Защото повечето заменки са правени законосъобразно,но изключително аморално.Морални закони обаче няма.Европейският съюз ще ни съди по неговите закони и тогава всички ние ще плащаме безобразията на Тройната коалиция.

65

Петър Ганчев

преди 12 години

Мутрите си направиха заменките, Боко уж щеше да ги съди, сега от нашите данаци ще се плащат санкциите. Да са ни живи и здрави ненаситните БГ политици не се наядоха да им приседне дано. Всичките са едни и същи без изключнение охранена сумрадна ***.

64

мен

преди 12 години

за прасето от снимката какво ли ще ни трьснат след някоя друга годинка? ако го има ЕС де, ако не миро наденичката ще го направим на наденички по стандарт стара планина и ще го пласираме в Папуа и Нова Гвинея, кьдето пьк ще изпратим Мегито Кунева с оня дьртофелник нефелн нерез Гиню ни Ганев да направят договор с местините както направиха преди години в Габон. три пьти ура за преСветолото бьдеще което Герб ни сервира на тепсия. браво борисов. конграт чулейшьн ашкулсун.

63

ДИКМЕ

преди 12 години

ЗНАЕТЕ ЛИ ДОГАН КАК ТОЧЕШЕ САПАРД ?ПОСТАВЕНИ ЛИЦА КУПУВАХА СТАРИ ПОМЕЩЕНИЯ И ГИ ПРАВЕХА ОВЧАРНИЦИ,ДРУГОТО Е ЯСНО

62

До Миро 61

преди 12 години

Май е Цецка Цачева но не се е обръснала:)

61

Миро

преди 12 години

А кой е този касапин на снимката???????