95

Анонимен

преди 12 години

ЧЕТЕТЕ ИНТЕРВЮТО С ЮРГЕН РОТ В БЛОГА НА angpiskowa В РАЗДЕЛ ПОЛИТИКА НА БЛОГ.БГ ИЛИ НА САЙТА НА ПРОГРАМА ХОРИЗОНТ

94

KASAPINA

преди 12 години

KAKVO STAVA BULGARI OBIHA DRUG BULGARI KAK MOJE TA NALI BULGARITE NE OBIVAT TE PRSTA SI SMU4AT.

93

до 92

преди 12 години

К'ъв данъкоплатец си ти бе?Получаваш 700-1500лв,а се осигуряваш на минимума,..аз за твое сведение не работя в България (моряк съм)пък плащам пълните си данъци при положение,че повече от половин година не съм в България,аз трябва да съм най-недоволен,защото не е редно това!!!И впрочем съм срещу расизма,защото в таз професия съм попадал на хора,които са ми правили мръсно само защото съм Българин,и повярвай ми не е приятно!Лека от мен,без лоши чувства:)

92

до разбралия

преди 12 години

Има много затворници с присъди по тошово време,част от тях управляха България и нанесоха много много щети,и също бяха ГЕРОИ ти къде беше тогава?????

91

за неразбралите

преди 12 години

Хич няма да се занимавам повече с глупостите ти *** смотано , оставям те да си пасеш. Само едно ми кажи , за толкова години т.нар. демокрация как един път не се събрахте такива разбирачи да протестирате против мутрите , разбира се без расистки лозунги ? Айде ако обичаш бегай некъде . И за твое сведение , болшинството протестиращи не са футболни фенове расисти , обикновени данъкоплатци сме .

90

до разбирачите

преди 12 години

Да де ,ама аз се сещам за поне 10 случая за полицейско бездействие,единият е Ставийски преди да направи зверската катастрофа е бил спрян от полицай,и пуснат щото е Ставийски,.ако беше задържан нямаше да се случи трагедията,.къде бяхте тогава???????

89

edno mom4e

преди 12 години

eto tova pravqt balgarite rasavosavte i posle kazvate,4e *** sa ubiici aide vdignete se sega i protestoraite

88

РАЗБРАЛИЯ

преди 12 години

КИРИЛ РАШКОВ Е ИМАЛ ПРИСЪДА ОТ 30 ГОДИНИ ЗАТВОР ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ! И ПО ТАЯ ПРИЧИНА ДЕМОКРАТИТЕ ГО ПРЕВЪРНАХА В НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ И ГО ОСВОБОДИХА ОТ ПАНДИЗА. КОГО ОЩЕ СЕ ОПИТВАШ ДА ЛЪЖЕШ И МАНИПУЛИРАШ? ТИ КАТО ОТИВАШЕ,АЗ СЕ ВРЪЩАХ ПО ТОЯ ПЪТ МОМЧЕ. НЕ СЪМ НА 15-20 ГОДИНИ КАТО ТЕБ И ТАКЪВ БАЛЪК НЕ СЪМ, КАКТО ТВОЕТО МАЛКО МОЗЪЧЕ СИ ВЪОБРАЗЯВА.

87

до 82

преди 12 години

Аз не насаждам нищо ,а напротив казвам,че не е това начина,няма как да протестирам заедно с хора,които скандират расистки лозунги,.проблемът е икономически за всички,ако беше формулиран по-друг начин протеста и нямаше подобни провокатори в него най-вероятно и аз щях да съм там,.лека вечер от мен!

86

за неразбралите

преди 12 години

Пак ти казвам , не съпоставяй двата случая . За този в Катуница си е имало подаден сигнал за смъртна заплаха , а полицията не е реагирала адекватно навреме . Кирил Рашков трябваше да търка наровете още при сигналът за заплаха , а не след убийството на момчето . Казах ти млъкни и излез да протестираш против останалите мутри , кво си ми се разписал из форумите?

85

до разбирачите

преди 12 години

За остроумника--Колко показни убийства имаше(Клюнове,Самоковци)и т.н.колко пъти привикваха разни ''добре облечени Г-да,.къде е резултата и къде бяха тези,които сега протестират??????

84

Анонимен

преди 12 години

За какви "мутри" говорите бе ... Не разбрахте ли, че убиеца е безработен лузар (като повечето тук) които е убивал заради смешни суми ...Убил е човек заради 700 лева ... За какво говорим - селения до шия.

83

Анонимен

преди 12 години

za6to samo za 72 4asa? 2 ubiistva, a moze i pove4e? zavinagi v zatvora kakvi sa tia zakoni?

82

Анонимен

преди 12 години

77 НЕ Е ВЯРНО,ЧЕ АРЕСТЪТ Е БИЛ МИГНОВЕН. РЪСИШ ГЛУПОСТИ. ЧЕТЕ ЛИ СТАТИЯТА? ПРИЯТЕЛКАТА НА УБИТИЯ,ГО ЧАКА,ПОСЛЕ ИНФОРМИРА ПОЛИЦИЯТА. ПОСЛЕ ТЕ СЕ СРЕЩАТ С НЕГО И ЧАК НАКРАЯ ГО ЗАПОДОЗИРАТ И АРЕСТУВАТ.АКО БЯХТЕ ОСТАВИЛИ ПОЛИЦИЯТА В КАТУНИЦА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА,ТЯ СЪЩО щЕШЕ ДА АРЕСТУВА МИГНОВЕНО ЦАР КИРО. А СРЕЩУ ГАЛЕВИТЕ ЩО НЕ СКАЧАТЕ? АМИ МАРГИНА,МАДЖО,ВАСЛИЛ ИЛИЕВ И БРАТ МУ,ДИМАТА РУСНАКА,ОНЯ ЗАСТРЕЛЯНИЯ НА ОСТРОВ АРУБА? СРЕЩУ СИК И ВИС-2 ЩО НЕ СКАЧАХТЕ?

81

за неразбралите

преди 12 години

Виж кво , форумен *** такъв (80) , ако толкова те интересува защо агитките не са навън да протестират , кажи ми ти какво правиш по въпроса? Защо си седиш на дирника и философстваш в някакъв форум , целеейки да насаждаш междуетнически скандали ? Щом си недоволен от нещо излез като всички останали на протест. Не ми се прави на дървен философ .

80

ВВ

преди 12 години

ИМА ДОСТА МУТРИ В ЗАТВОРА.ДА НЕ ГИ ИЗБРОЯВАМ.ПОЛИТИЦИ И КМЕТОВЕ НЯМА.ТОВА Е ИСТИНАТА.

79

до77

преди 12 години

Не се прави на остроумен,ЗАЩО НЯМА НИТО ЕДИН КРУПЕНА МУТРА В ЗАТВОРА???Тях като ги освобождават (поради какви ли не смешни здравословни причини)КЪДЕ СА АГИТКИТЕ????Не е ли същото????Този човек е арестуван мигновено ,защото е обикновен,..(както се случва и с обикновените от другия етнос,и с тях именно са пълни затвотите)!!!!!!!!

78

Анонимен

преди 12 години

HORA,NASTROIVAT NI BEDNI BALGARI SRESHTU BEDNI ***,A BEDNITE TURCI SI MAL4AT !!!!! TOVA DA VI GOVORI NESHTO ?? DA ZNAETE,4E SAMO BALGARITE AKO SE BORIM ZA PRAVDA,RISKUVAME SAUZ MEJDU *** I TURCI DA NI UNISHTOJI - EDNITE ZASHTOTO VE4E IMAT PREVILEGII,A DRUGITE - ZASHTOTO PROSTO NE SE SMIATAT ZA BALGARI !!

77

ВВ

преди 12 години

77 ЛЕКО УТОчНЕНИЕ.ИМАЛО Е чАДЪР 20 ГОДИНИ

76

за неразбралите

преди 12 години

За глупендерът , който се опитва да праи паралел между показното убийство в Катуница и този случай , искам да отбележа ,че за първото трябваше тълпата да се вдигне и чак след 4 дена арестуваха Рашков , а при този случай арестът беше мигновен . Агитките протестират при липсата на намеса от страна на органите на реда и правораздавателните институции, не срещу *** , българи или други етнически групи.