260

Анонимен

преди 12 години

Може и да не е подавал данъчни декларации, но на бас, че всеки месец са му превеждали социалните помощи на сметката...

259

майка

преди 12 години

това не е мое стихотворение, но много ми хареса, за това го споделям с Вас!

258

майка

преди 12 години

Спи, Дяконе!Не се събуждай!Остани в незнайния си гроб!Добре си ти.От там не виждаш ...съдбата на достойния ни род.Не виждаш майките, които днес не раждат.Стариците край кофите за смет.Бащите с джобове празни,в ръцете с куфари и здравец за късмет.Децата ни са вече на изчезване.Селата мъртви.Пусти градове.Строим хотели, паркинги, гаражи.Край просяка минава Беемве.На пътя към Европа се продаватВ ръцете с кукли малките моми.Те детството си в сънища сънуват,стаена скръб в очите им гори....Спи, Дяконе! Не се събуждай!Добре си там под тази черна пръст.Завиждам ти за туй, че не дочакамечтите си, разпънати на кръст.автор: Златина Великова

257

до 261

преди 12 години

Кажи че се шегуваш! Та той сегурно е в самостоятелна килия с всички екстри та все пак е спонсор на МВР!!!!!!Гаранция си гледа БТВ и се кефи на спокойствие. Мислиш ли че верно го прибраха за да го съдят а не за да си го пазят на спокойствие, защото аз вече /а сигурно и не само аз/ си задавам въпроса колко струва на държавата това разхождане на клана Рашкови по хотели из страната!!!!

256

БЪЛГАРКА

преди 12 години

Приятели,Не се заблуждавайте, че този случай ще има продължение!Задържали са го,и какво от това? Това беше крайно наложително,за да утихнат размириците,които са крайно неудобни за правителството особенно пред избори.Но в същото време си направиха евтин пиар на гърба на тази трагедия:на ..виждате ли,ние си сваршихме работата сега прокурор делоо...едни големи приказки..Скоро ще чуем,че са го пуснали-нали има хора зад гарба си: прокурори,съдии,политици...на които си е плащал за да си съществува безнаказано.Проблема с ромите е по глобален!Трябват драстични мерки спрямо тях,затова Господа политици-хранещи се от нашия джоб:1.Съборете гетата и всички незаконно построени бараки,изгонете самонастанилите се;2.Ограничете раждаемоста до 2 деца в семейство;3.Прокарайте закон за задължително образование до 12клас,а не до 16г.Нямаш средно образование-няма помощи,няма шофьорска книжка,няма привилегии; PS; Не съм платен драскач,нито симпатизант на партия,а българска майка,която иска по добър живот за единственнят си 17-шен син молейки се след някоя друга година да не напусне страната си ! БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!!!

255

ЖУРНАЛИСТ!!????

преди 12 години

Журналисти, пак ПРОДЪЛЖАВАТЕ с ТЪПИТЕ заглавия, които ви зариват в калта!Това е *** КИРИЛ РАШКОВ, ПРЕСТЪПНИКЪТ КИРИЛ РАШКОВ или в краен случай САМО КИРИЛ РАШКОВ.Тази трибуквена дума, която употребявате пред името му, показва КОЛКО ТРУДНО мислите и нЯМАТЕ СОБСТВЕНО мнение!!!!!Така обработвате и простите хора, които НЯМАТ сили да МИСЛЯТ.

254

Анонимен

преди 12 години

е сега да им драснат у пандиза едни декларации у задните дворове на цялото им *** потекло !!!

253

хахаха

преди 12 години

Този Киро,не беше ли активист на ГЕЙБ.............това гейберите къде си набират активистите-кред криминалните ли....!!!

252

Евала

преди 12 години

Аз пък мога да кажа, браво. Ние си плащаме данаците, мранкаме си, а хората, дадоха по телевизията, 5 броя къщи, 10 броя коли, няколко фабрики и т.н. и 7 години ни стотинка на държавата и на всичкото отгоре ги изкарват по телевизията жертви. Вместо да пише: Мазния *** и крадец Кънчо, те пишат господин Рашков или Цар , браво. *** да си в България, еиии

251

Анонимен

преди 12 години

канал 3

250

clearly

преди 12 години

Do 252 К3 е канала на Сашо Диков.В момента върви на живо от НС Говори зам министърът на МВР

249

clearly

преди 12 години

Като инфо контето главен секретар Калин Георгиев беше шеф на БОП в Пловдив дълго време, Менда Стоянова шеф на данъчното в Пловдив дълги години, а Катуница е все в този обхват. И когато висши сега чиновници се оправдават, че дълги години нищо не се е правило и затова се е стигнало дотук, да знаят , че все пак миналото пази някъде своите спомени.

248

Facebook

преди 12 години

Този коментар не e мой.Попаднах на него в социалната мрежа, и го споделям и с Вас.Няма какво повече да добавя...толкова много истина, в толкова малко думи!----Малечка Палечка написа:"Гневът трябва да се обърне срещу олигарсите,местните феодали и техните слуги в Полицията,Следствието,Прокуратурата,Съда,НАП,във всички държавни институции.Това са истинските организирани престъпни групи,които унищожават България.Това са убийците на българското общество.Те подмениха ценностната система,те си разпределиха държавата и запълниха ежедневието ни с мизерия и унижение.Това са истинските убийци на Българския Ангел. "

247

Анонимен

преди 12 години

Доста интересен пъзел се получава....Хора,които понастоящем са по върховете на държавната власт като Менда и Калин в недалечното си професионално минало са заемали позициите,които е трябвало да установят нарушенията на Рашков.Щом не са го направили са или некадърни за тези длъжности или са лично облагодетелствувани от прикриването му.И в двата случая са неподходящи за сегашните си постове.

246

Спонги

преди 12 години

242. Е, спри се малко. Рашков е спрял да плаща данъци когато е дошъл на власт Симеон Сакскобурготски. Спрял е да пише данъчни декларации при Станишев. Много ви се иска на ченгетата Костов за всичко да е виновен.

245

ДАНАКОПЛАТЕЦ

преди 12 години

ДА СПРЕМ ДА ПЛАЩАМЕ ОСИГУРОВКИ.ПРАВИТЕЛСТВОТО УВЕЛИЧАВА МИНИМАЛНИТЕ ПРАГОВЕ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ ПО БРАНШОВЕ.РАБОТОДАТЕЛИТЕ ОТ СРЕДНИЯ БИЗНЕС ИЗНЕМОГВАТ ОТ НЕПОСИЛНО ВИСОКИ ОСИГУРОВКИ ЗА ПЕНСИЯ,КОЯТО ОСИГУРЯВАНИТЕ ЛИЦА ЩЕ ВЗЕМАТ АКО ДОЖИВЕЯТ ДО 65 ГОДИНИ,А *** БЕЗ ДА СА РАБОТИЛИ И ДЕН СЕ ПЕНСИОНИРАТ ОТ САМОТО СИ РАЖДАНЕ.РАЗБЕРЕТЕ НЕ МОЖЕМ ВЕЧЕ ДА ИЗХРАНВАМЕ ТОВА НЕРАБОТЕЩО "МАЛЦИНСТВО".

244

минаваща

преди 12 години

ХА ха имате новина .Сега СЪОБЩАВАТ по К3 на живо от НС,че парламентарната група на герб се е дистанцирала от Бойко.Зам.мин на МВР Вучков открито се опълчи с/у него

243

Разумен

преди 12 години

По въпроса с *** - мен например нищо не би ме притеснявало, ако всичко в съдебната и правораздавателната система у нас беше прекрасно, а *** по стар техен навик се крадяха помежду си, кокошкарстваха или просейки съществуваха някък си. Тогава работещата Даржава и правосъдна система можеше да се занимава да подобри нещата. Как да стане това обаче, когато държавните правораздавателни органи се съзтезават как да откраднат, а бандитите се съзтезават как да подкупват повече?Другите страдаме!

242

Анонимен

преди 12 години

Закриха най-голямата група във Фейсбук - В ПОДКРЕПА НА АРЕСТУВАНИТЕ БЪЛГАРИ В СЕЛО КАТУНИЦА, в която имаше близо 80 000 българи ?!?!?!?Държавата ползува всичките си лостове, за да спре организирането на всички българи, които искамеда организираме и участвуваме в мирните протести срещу престъпленията на властта и желаниетона българския народ да получи равни условия на живот!!!!Това също е срещу правата ни на свобода на словото!!!

241

Кити

преди 12 години

До 2007 г. шеф на НАП в Пловдив е видната деятелка на ГЕРБ и сегашен председател на бюджетната комисия в Народното събрение - Менда Стоянова. Също до 2007 пак там- в Пловдив, шеф на отдела за борба с престъпленията е сегашния главен секретар на МВР - Калин Георгиев. Вие си правете изводите.