187

Анонимен

преди 12 години

И най - тъпите кратуни трябва да схванат, че България е наша и няма да я оставим на крадиливи ***, продажни политици, самозабравили се мутри и неориентирани ченгета. Ние съвета вече го проведохме, г-н Президент, тъй като националната сигурност, всъщност е нашата сигурност и тази на нашите деца, та не можахме да ви изчакаме, ни в Катуница, ни да се разберете с Премиера, който охранява убиеца от Катуница и го развозва из цяла България.

186

Анонимен

преди 12 години

Г-н Президент, етническото напрежение ще намалее, когато държавата спре да дискриминира Българите спрямо друга етническа група. Вие си прочетете в коментарите из новинарските сайтове за какво иде реч, пише го черно на бяло или какъвто там цвят сте си избрали за браузъра.

185

Анонимен

преди 12 години

"Президентът свиква КСНС заради Катуница"Поканете и цар Киро на вечеринката!Нали е от вашата черга!

184

!

преди 12 години

Президентът е президент от 10 години, защо до момента не се е сетил за цар Киро? Или се е сещал по избори, когато е трябвало някой да уреди гласове?

183

:-))))))))))))))))

преди 12 години

Набелязват мерки за недопускане на етническо напрежение... и финасово напрежение.

182

Анонимен

преди 12 години

Къде бяха сегашните и предишните управници 2000г. И как се лигавеха на това писмо - "ДА СПРЕМ ОБЕЗБЪЛГАРЯВАНЕТО!Отворено писмоДо Президента на Р БългарияКопие до Председателя на 38-ото ОНСКопие до Председателя на МСКопие до ръководстватана парламентарните групи в 38 ОНСНие, група български граждани и интелектуалци, изразяваме голямата си тревога от постоянно ескалиращата тенденция на тотално комплексно обезбългаряване на нашия народ." - eunet.bg/bgnews/show_story.html?issue=206611904&media=68195086&class=70470167&story=206612288

181

4 4 4

преди 12 години

приятели,не деите залита да изливате гнева си против *** и българомохамеданите те са продук на политическата класа и са техен инструмент за да стоят в власта.все едно да се сърдите на малко дете което не разбира нищо няма изградена ценостна система и се влияе от своите първични инстинкти да се храни за да оцелее.по скоро си подаите ръка и вървете пред общините пред парламента н сле 19 часа когато големите хора са се прибрали а денонощно до като ги махнем

180

ДО 174

преди 12 години

Вярно е ,че има още 5 дни, но при свикването на КСНС,е необходимо да се извърши пълен и точен анализ на създалата се обстановка и мерките за преодоляване на кризата!То 22 год.не стигнаха,но дано вече да има някакво раздвижване на този проблем!

179

Косьо

преди 12 години

решението на проблема е един - *** в гета с 5 метрови бетонни огради , вишки през 10м с картечар и снайперист , един вход-изход с охраняемо КПП , когато маймуните излизат на "работа" да метат улиците - на *** по 2-*** милиционера ... и никакви помощи ...

178

Анонимен

преди 12 години

Всеки ден протести пред Парламента, пред Президентството, пред Районните полицейски управления по места, докато и най - тъпите кратуни не схванат, че България е наша и няма да им я оставим.

177

Tasos-student- VARNA

преди 12 години

Treba da razberete , prez tezi vremena nema LEVSKI , nema CSKA , nema bEROE , nema LOKOMOTIV , nema BOTEB , nema LITEKS. nema MLADO , nema VAZRASTNO nema OB6T RAbOTNIK , nema PROFESOR IMA SAMO EDNO - RODINATA TREbA DA SE ObEDINEVATO SI4KITE VIE BULGAROTO.

176

явер

преди 12 години

"Президентът смята, че в Катуница етническо напрежение няма, а проблемът е персонален с фамилията на Рашков."Неуважаеми президенте,в катуница-Рашков...Та вие слепи ли сте,не виждате ли какво става в Държавата на която ти уж си президент?Ами онова нещо до тебе,за какво е? Мачле ли ще има?Нееее,слаби са епитетите с които мислено ви определям...Явно,страх,голям страх ви тресе от" всенародното" доверие във вашите възможности да се справите със проблемите на обществото!

175

той

преди 12 години

По време на войните всички етности са воювали за БЪЛГАРИЯ...При бай Тошо имаше ли такива конфликти?Имаше работа с ниски заплати ,но нямаше конфликти ,имаше ред ,дори да не ни харесваше...Преднамерения хаос, който създадоха 22 год.управляващите дава своите плодове.Браво господа и другари,успяхте с дружни сили да разделите българския народ.Браво...,,По плодовете ще ги познаете''Ев.на Матей.

174

Анонимен

преди 12 години

Има само един начин. България е наша! Искаме си я обратно от ***, продажните политици, от вилнеещите мутри, от обърканите прокурори и полицаи. Ние консултативния съвет вече си го направихме, докато вие развозвахте убиеца с бели мерцедеси из скъпи курорти.

173

ЩАБА

преди 12 години

НА 1 ОКТОМВРИ ПРЕД ПРЕЗИДЕНСТВОТО С МИРЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ :ПОЛИТИКАТА НА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА КОМУНИСТБЕЗДЕЙСТВИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРОКУРАТУРАТАБЕЗДЕЙСТВИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКА СЪДЕБНАТА СИСТЕМАКОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ УПРАВЛЯВАЛА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 65 Г. ДА СЕ РАЗТУРИ НЕЗАБАВНО А НЕЙНИТЕ ЧЛЕНОВЕ ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ ОТ НАРОДЕН СЪД ЗА ГЕНОЦИД !ДА ИЗТРЪГНЕМ ДЪРЖАВАТА ОТ ЛАПИТЕ НА КОМУНИЗМА ! КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НЯМАТ ДАВНОСТ !!!

172

тотка

преди 12 години

Това е твърде любопитно.От една страна свиква се този съвет за национална сигурност, което вероятно значи че има някакви проблеми с националната сигурност, иначе защо да го викат.Обаче пък тези проблеми на националната сигурност са (според свикващите) такива, че могат да почакат колко, днес сме 27, та 28, 29, 30 до първи октомври чак или общо 5 дена.Прелюбопитно! Хвала на такава загриженост за националната сигурност! Или то било за парлама?

171

4 4 4

преди 12 години

приятели Българи,санародници доиде момента когато да излезем и да излеем недоволството си.случилото се с това наше Българско дете е един ужасен момент за всички нас и за неговоте родители.Но това е благодарение на нескопосаното управление и пагубната политика на хората които са узурпирали власта.Нека недоволството нее оринтирано към ромите и българомохамеданите защото и те са част от тези 23 години които бяха предопределени от тези горе.протестат трябва да е срещу тях с цялата си сила.

170

Анонимен

преди 12 години

Ее, браво на Първанов! Едно полезно нещо да свърши, макар и в края на мандата си. Пак ще го запомним с нещо добро!

169

единни

преди 12 години

Първанов, Пръмова, Калфин, Станишев и Каракачанов....Борисов, отваряйте си очите и си опичайте акъла да не обявите война на българския народ заради един криминален случай

168

Анонимен

преди 12 години

Не можете да вземете мерки за недопускане на етническо напрежение. То е вече факт, а мерките трябваше цели 20 години да ги предприемате, не сега.