13

Анонимен

преди 12 години

До 9: И по времето на Кадафи петрола на Либия се купуваше от Запада...така, че нищо ново не казваш !

12

Анонимен

преди 12 години

Пропитите с ориенталска чувствителност коментари издават произхода на авторите им.

11

Наблюдател

преди 12 години

Русия призна легитимността на временния революционен съвет на Либия. Точка по въпроса.

10

Анонимен

преди 12 години

Абе вие добре ли сте. Кадафи е изкуфял маниак - диктатор. Как може да му се възхищавате. Ако си на власт и хората не те искат си отиваш! Не си избиваш народа и прецакваш страната си, нали? Като толкова му се кефите що не идете там да живеете, а?

9

Анонимен

преди 12 години

Все пак бунтовническата управа обеща на Франция 35% петрол за "помоща". Това беше идеята ми се струва през цялото време...

8

...

преди 12 години

Кадафи няма да се предаде. Ще се бие до смърт. Това е истински командир. Целият свят видя как беше разрушена Либия за петрола им.

7

Муамар

преди 12 години

Прочистете родината от плъховете синове на Либия!

6

Анонимен

преди 12 години

Дръж се Кадафи не се предавай тези агресори и нашественици да си ходят никой не може да нахлува така и идва да избива невинни хора .

5

БЪЛГАРИН

преди 12 години

Войната срещу ЛЛибия и Кадафи се води от САЩ, Франция и Англия заради петрола ! Горките либийци , сега вече ще гладуват и ще ги избиват за удоволствие английските и френските наемници .... ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК СЕ ВЪЗХИЩАВА НА ГЕРОИЗМА НА ВОЙСКИТЕ НА КАДАФИ И НА САМИЯ НЕГО !

4

БЪЛГАРИН

преди 12 години

В ТРИПОЛИ И В ЛИБИЯ ИЗОБЩО ВОЮВАТ НАСТЪРВЕНО НЕ НЯКАКВИ БУНТОВНИЦИ, А АНГЛИЙСКИЯ СПЕЦНАЗ И ФРЕНСКИЯ ЧУЖДЕСТРАНЕН ЛЕГИОН ОТ НАЕМНИЦИ --- това съобщават отдавна чужди кореспонденти и ТВ сайтове ! Залята е с кръв една до вчера процъфтяваща и мирна страна ! Браво на Кадафи , достоен лидер на страната си ! ТАКА СЕ БРАНИ РОДИНАТА ОТ АГРЕСОРИ !

3

2ГУ ДС ВКР ПОЛИТБЮРО

преди 12 години

Абе аз снощи го видях Кадафи в Син Sity - беше с 4 *** наемници - охранители и 1 цицореста руса чалга певица - казваше че комунизма в Българя му харесва - и че тука хората са под голяма манипулация от което печели системата на комунизма - тук хората нямат петрол но имам лукави управници които ги лъжат и налагат финансов геноцит

2

АНТИФАШИСТ

преди 12 години

Точно така Муамар!Трябва да се биете срещу омразните терористи именуващи се бунтовници, а в същност еничари на евроатлантическите фашисти от Вашингтон,Лондон,Париж,Рим,Берлин!Всеки убит нашественик е принос в борбата срещу античовешките сатрапи,които чрез войни,манипулации и откровен геноцид се стремят да наложат под "хуманитарна" маска над света-ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ИНФОРМАЦИОННО-ПАЗАРЕН ФАШИЗЪМ!САМО КОФЧЕЗИТЕ МОГАТ ДА ВРАЗУМЯТ ***!БОРБА ДО ПОБЕДА!

1

Mad Dog Gaddafi

преди 12 години

Другаря Боко наследника на Тато да му прати подкреплениe - лодката дръзки и военни със скъсани кубинки