53

ГЕРБЕРИТЕ ЛЪЖАТ

преди 12 години

КОМЕНТАР 27 ЛЪЖЕ БЕЗОГЛЕДНО, ЧЕ БЕНЗИНА ПРЕЗ АВКУСТ 2008 Е БИЛ 2.50ЛВнАПИШЕТЕ В ГООГЛЕТО И ВИЖТЕ,ЧЕ ЛЪЖЕ."През август 2008год. цената на петрола беше 119долара за барел,а бензин А-95 беше с цена 1,78 лв. за литър."ВРЕМЕ Е ГЕРБ ДА СИ ХОДИ ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА ЛЪЖЛИВА ШАЙКА ПОДДРЪЖНИЦИ.

52

Бургас

преди 12 години

Марти това не са никакви хуморески повярвай ми.Поведението на Лукойл на пазара е продиктувано от господстващото им положение не от някаква пазарна логика,така че не я търси там където я няма.Ще ти го кажа на теб лично за да ме разбереш,суровия петрол рафинерията го заявява и го плаща месеци напред разбираш ли?Ето затова моментната котировка не влияе на цената на дребно.Прав си,че това се отнася и при повишение,но за съжаление живеем в България,тук е така!

51

Охранител

преди 12 години

Просто в България правителството прави далавери с акциза на горивата, в полза на Лукойл...що се хабите да пишете...??? Всичко, което се случи е просто едно голямо ТЕАТРОО....

50

Охранител

преди 12 години

Просто в България правителството прави далавери с акциза на горивата, в полза на Лукойл...що се хабите да пишете...??? Всичко, което се случи е просто едно голямо ТЕАТРОVVV

49

марти

преди 12 години

В коментар 47 думичката моЧък да се чете...мозък!Моя е грешката!

48

Анонимен

преди 12 години

да сложат и един *** в рафинерията,да измерят простотията на герб

47

марти

преди 12 години

Нека всички,които имат поне малко мочък в главите си да прочетат коментар 45!!!Авторът му най-точно казва за какво иде реч!!!

46

марти

преди 12 години

До 24Бургаски,ти като ги пишеш тези хуморески вярваш ли си???И да те попитам един простичък въпрос,точно за спец като теб-как така понижаването на цената на петрола ще се отрази след два месеца,а повишаването в същата се отразява на...момента???Или това е пазарна логика???

45

ГОЛЯМАТА ЛЪЖА

преди 12 години

Голямата лъжа в БГ е че цените са най - ниски в Европа .Не е вярно същите са , с тази разлика че в България е най - ниския АКЦИЗ.По този начин и със забраната за внос на горива , се осигурява икономически комфорт на Лукойл .По същия начин се постъпва и с мобилните оператори , електроразпределителните дружества , топлофикациите , водоснабдяване .Просто е държавата не получава нищо , респективно хората , а всички пари финансират Мафията.По между другото дизела в Австрия е 1,1 евро (преди 5 дена

44

лъвица

преди 12 години

Хубавото е , че ще има отчетност и не са над държавата, а по-хубавото е, че не можаха да дадат пари на БСП , ДПС и т.н. ....за изборите!!!!!!!

43

марти

преди 12 години

Явно тези измервателни уреди ще са направени от самородно,руско злато,за да струват толкова пари???И заради тях ли Лукойл отново повиши цената на горивата в Чалгария при положение,че на световните борси петрола бележи спад след спад???Или в Чалгария спадовете в цената на петрола не важат???

42

Анонимен

преди 12 години

виж сега като се има предвид,че става въпрос за Лукойл най-вероятно понижение няма да има никакво(или някакво символично),но начина за определяне на цената е този.

41

BSP

преди 12 години

A TEZI PARI MOJE6E DA RAZDELIM NIE S KOSTOV

40

A NA BAS

преди 12 години

4E VE4E I LUKOIL 6TE PO4NE DA PLA6TA DANACI A NE SAMO HONORARI V KASATA NA BSP

39

до 34

преди 12 години

Иване,тук заплатите са други.:(

38

до 24

преди 12 години

"така че моментната цена на петрола ще се отрази на тази на горивата след около два месеца някъде."Ай на бас,че след два месеца (23 октомври) ще падне с 2 ст. и веднага след изборите ще скочи с 12 ст. :)))))

37

pe6o

преди 12 години

Аз пък съм в Англия и тук цените на бензина на всяка отделна бензиностанция са различни (в зависимост от това колко е далеч от рафинерията).

36

Анонимен

преди 12 години

Бакалино те байчовците и сега висят на порталите,само че ти няма откъде да знаеш за какви яки злоупотреби става въпрос.Аз обаче там работя и за разлика от теб знам.Уредите са абсолютно необходими,интересен е въпроса как така се появиха за няма и месец,защото те наистина започнаха да ги поставят.

35

Сложна кръстословица

преди 12 години

Нали тове беше тест за Министерският съвет? Фактите сочат пълен провал.

34

иван

преди 12 години

Аз живея в Испания и тук цените на горивата постояно се вдигат бензина тук е 1.34 евр итук се вдигат падат еднакво е на всякъде вече