24

Анонимен

преди 12 години

Под тестиси предполагам в статията се визираха ташаците, нали? Малко трудно схващам латинските наименования, защото тестис всъщност значи свидетел. Бе нека родителите да решаваме кога ще е пишле, кога - к*р! :) Все пак благодаря за усилието на написалият статията да ми посочи възгледите си. Посмях се, благодаря му от сърце!:)

23

leni

преди 12 години

Много, много рано започват въпросите и това е факт. Да не говоря за практиката секс. Родителите трябва да са много отворени и от представите си колко биха могли :) Разговори и пак разговори (личен пример), но да незабравяме, че и те имат своя път и Господ да ги пази!

22

Анонимен

преди 12 години

22Аха .. значи баба ти/прабаба ти като се е проебала на 14-15 години, това е какво ? Нормално или ненормално ?

21

1

преди 12 години

Не мисля, че твоето мислене е това, което е държало нещата наред в минали години. Като си толкова навит дъщеря ти да се проебе на 12 - давай никой не те спира. Но после като целия свят й се върти около това и целият й живот мине без серизна връзка - да не ревеш тук... Няма Вселена, в която на 5-годишното си дете да му обясняваш за секса, е нормално. А е достатъчно да посетиш едно начално квартално училище, за да се отметнеш от думите си.

20

все още не-майка

преди 12 години

влагалище - интересно! Така ли наричаме външния полов орган при жените? Нима това е по-правилната дума да кажеш на момиченцето какво има отдолу? Брей!

19

тцтц

преди 12 години

Бе вие луди ли сте? На 3 годишно дете да се говори за пениси и влагалища. Това са пълни безумици. Може би трябва и порно да им се пуска за да знаят и видят как се "обичат" чичкото и леличката.

18

Absolutism

преди 12 години

До 17 (1то)И това ли им е само проблема на младите, че правят секс? Айде моля ти се, стига с мислене от времето на прабаба ти! Те нека да да не пият, пушат и да не се друсат, пък нека си правят секс колко им душа иска, нито е вредно, нито нищо

17

Анонимен

преди 12 години

17да бе да :))) нямало е, викаш :))) Оправяли са се където и когато могат. Нищо по различно от 2000+ години

16

1

преди 12 години

16Но преди задомяването е нямало секс насам-натам с когото и да е... И обикновено двойките са оставали заедно. Просто всеки може да си направи извод, като погледне днешните деца, израснали с интернет, порно, телевизия и т.н.

15

Анонимен

преди 12 години

15Пубертетът е прекалено късно. Половото съзряване на деца е далеч по рано. Само преди 100 години например, 20 годишни девойки са смятани за стари моми ако не са задомени. Псувате *** сега, че правели деца на по 14-15 години, но преди стотина години това е било нормално и в реда на нещата и за българи/турци/германци/англичани/.....

14

до 13

преди 12 години

Не и за толкова малки деца. Природата си го е измислила. Има си пубертет, който показва кога едно дете е готово да чуе някои неща. Точно когато младият мозък се оформя и възприема всичко буквално и е жаден за още, да му пълниш главата с такива неща е просто глупаво... Най-правилното е да се избягват. Не мисля, че е вина на децата на 5 да имат компютър и родителите им да псуват пред тях и да се разкарват полуголи...

13

Шофер

преди 12 години

От 9-12 години закарайте момченцата на околовръстното да види на живо ''хралупката'' на мама.

12

Анонимен

преди 12 години

12Глупости. Сексът е нещо съвсем нормално. Предполагам знаеш, защо св Йоан се е сдобил с второто си име 'Златоуст' ? Събрал се райският съвет да умува как да зачене Дева Мария. Всички давали различни предложения, но никое не се приемало. Накрая свети Йоан взел думата и рекъл: ТО ТУКА К*Р СИ ТРЕБЕ. Скочил свети Петър и се провикнал: ЗЛАТНИ ТИ УСТА ЙОАНЕ!!!!!!! Оттогава и станал свети Йоан Златоуст :)) Сексът е средство за продължение на вида и няма нищо ненормално или срамно в него.

11

1

преди 12 години

Е време беше... Колко време вече чакам такива безспорни авторитети да кажат, че дори и двегодишните деца трябва да знаят за секса... Нека развратът на населението е пълен. Едно време такива неща не само са пазени от децата свръхстрого, но и повечето не са виждали гол човек от противоположния пол до женитбата. Не се сещам историята да казва, че следствие на това народът ни е бил *** или пък да не знае как да си направи деца... Сексът развращава младия ум. Това е простата истина.

10

Анонимен

преди 12 години

10На всички родители им е ясно, че не трябва да лъжеш/заблуждаваш децата и без тази статия. Само родитИли без мозък, ще се водят по статия как да комуникират с децата си.

9

аватар

преди 12 години

За всички разумни хора,става ясно че тази статия е прекрасна.Наистина е необходимо родителите повече да комуникират с децата си на тая тема,по начина показан в статията,само че за това се иска МОЗЪК в главите на родитилите !

8

Анонимен

преди 12 години

Ч***ята на каква възраст да му я обясня на синковеца ?

7

Дани

преди 12 години

Смешни психолози... такова понятие "възпитание" не съществува!

6

Анна

преди 12 години

Аре моля ви се, ще обясняваш на 2-4 годишно дете какво е тестис и влагалище, сякаш ти самият някога използваш тези думи в разговор....

5

ОТВОРКО МИЛИОНЕРЧЕ

преди 12 години

НИЕ, индийските дравиди в *** знаем какви щъркели имат татковците ни, и какви гъби имат мамите ни...а сме само на 4 и полвина в домчето..