93

amerikanec

преди 12 години

аз си ходя на Хавай и Бахамите, а вие сте явно на ниво бунгало в Китян и Ахтопол! много знаете кво е туй алл инклузив.

92

До 85 хазяйка

преди 12 години

Навярно ти оставят плуващи визитки, тъй като си страхотна хазяйка.

91

до 85

преди 12 години

Абе ти като толкова са ти ценни апартаментите, които ги даваш, тогава защо не подбираш по-внимателно хората?

90

Гражданин

преди 12 години

Вече пета година ходим на почивка на Тасос, в едно малко хотелче с 5 стаи, на малък скален полуостров, морето се плиска в краката ти, вдясно малко плажче, вляво - друго!Ресторантчето под теб - кеф ти узо, рицина, риба, калмари!Спокойствие и красота! И храната хубава, и стаичката чиста - тишина и спокойствие1 Ако искаш други таверни, обиколи целия остров- става за час-два...

89

Анонимен

преди 12 години

Срещу малко пари получаваш лошо обслужване, ниско качество и разстройство. Обаче на нашите КУРОРТИ тия неща ги получаваш и срещу високо заплащане. А в морето наистина плуват канални пъстърви... стрители блъскат в разгара на сезона... улиците са отрупани със сергии за джапанки... на 5* хотели им затварят басейните... Ако сте чужденци, знаейки за какво става дума, дали ще си направите още през март резервация за където и да е в БГ???

88

do 53

преди 12 години

Българите ходят там извън сезона, защото по това време е топло, колтото тук през сезона. Ти можеш ли да издържиш на 40 градуса? Да не говорим, че там сезона е от май до октомври, а тук сезона е 2-3 месеца.

87

asd

преди 12 години

За жегата в Алания през август - 42 градуса през деня. За мен и приятелката не беше никакъв проблем. Водата топла и по-солена. Плувахме по половин час. Не ти става студено. След следобедния плаж всеки ден - 1 час тенис на корт. Малко е като сауна ефект, но яко се изкефихме. Никакъв проблем! Още първия ден се свиква с жегата. Предполагам трябва да не си с наднормено тегло за целта.

86

Анонимен

преди 12 години

Миналия месец ходих до с. Чифлик в Троянския Балкан. Честно ви казвам на няколко пъти се обърках и бях на косъм да се отклоня, защото просто няма табели. Иначе хубаво място, минерални извори, борова и широколистна гора, обаче ако съм чужденец първо дали ще чуя за него, втоор ако чуя как да го намеря? Сега толкова ли е трудно поне тия дето им даваш луди пари за хотелите да съберат едно 150 лв. и да си поръчат 2-3 табели.Просто туризма ни е на никакво ниво.

85

Хазяйка

преди 12 години

До 81.Ти нищо не знаеш за апартаментите,които давам,така че не ми се звери насреща.Всяка година им правя ремонт-всяка.Имат си климатици,бани,хладилничета,чисто бельо-какво повече искаш? Само че не-бай ***,щото плащал,решил че трябва да ми съдере пердето,да си гаси цигарите в матрака,да прави секс на мивката в банята и да ми изкъртят мивката и кп др простотии.И на тръгване,да му чистя и плуващото ***,щото той не знаел откъде се пуска вифона.Ай сиктир.Искате добро обслужване,а сте баси свините

84

hoho

преди 12 години

Този Драганов и Парушева да вземат да се застрелят взаимно.Толкова са прости, че няма накъде повече:)))

83

Анонимен

преди 12 години

Това олиинклузива също като пионерски лагер.

82

дo 64

преди 12 години

Евала пич, и аз съм така! Макар и да не получавам повече от 600 лв на месец и да гледам, че по-прости от мен получават по 1000-2000 лв, само тук мога да им гледам сеира и да се наслаждавам на провалите им. Аз с моите 600 лева за по-малко от 3 години си ремонтирах апартамента и стана страхотен, а разни Т.ПУНГЕРИ с заплати по 1000-2000 лева си купуваха дрехи на кредити в промишлени количества, коли и т.н., а апартаментите им не са ремонтирани от преди 20-30 години поне. Сега изплащат кредити и живеят реално с по-малко пари и от мен. Коли си купиха за по 20 000 лева на лизинг, а моята е за 2000, подържам си я и работи страхотно. Гледам един в събота във фейсбук бил в някакъв бар в Слънчев бряг, то на снимките Джонита, Монита. И го гледам в Билата тука в Надежда накупил кисели млека от 40 стотинки, сокове за по 1 лев с марката Clever и все някакви ***. И ми вика: Ти как се справяш, гледам кисело мляко На Баба накупил, а гледай ме мене с кредитите. Това да купуваш мечти от бъдещето е много неразумно решение. Те половината си пари дават за заведения и дискотеки. Т.П народ.

81

до 73

преди 12 години

неблагодарна си! затова си плащат... така като мислиш, далече няма да стигнеш.В тъпите ви квартирки без никакви удобства, къде сте тръгнали?!?

80

цавдарис

преди 12 години

ЕЦИ ЕЦИ -АВТИ ИНЕ ЗОИС...ГИФТО СКЛАВО ТУРКИ ке сти зои ине та ЗОА

79

Анонимен

преди 12 години

черно море е вода с *** - гнусно е да се къпеш в него

78

Анонимен

преди 12 години

Тука имало богаташчета. Знам, че ако почивам в хотел 6-7-8 звезди обслужването ще бъде неземно. Обаче, едно е да отидеш сам, друго е да почивате три или четиричленно семейство. Тук се има предвид почивката на средностатистическия българин, такъв който отделя по около 1500 - 2000 лева за почивка от 7 до 10 дни.

77

Ър

преди 12 години

Бългерия е мизерия. Мръсни и крадливи хора, ... пардон тарикати. Колбаси от соя, сирене от палмово масло, ракия от царевица и вино без грозде , да вие сладко на ол инклузив.

76

танас

преди 12 години

ако някой не знае ол инклузива е храна за бедните като идат на почивка да могат да се нахранят

75

американец

преди 12 години

аз си ходя на Хавай и Бахамите, а вие сте явно на ниво бунгало в Китян и Ахтопол! много знаете кво е туй алл инклузив.

74

ДО НОМЕР 53

преди 12 години

Браточка в Турция и Гърция звездите по хотелите са реалност,докато тук си ги слагат ей така за кеф..Имам приятели който работят в едни от най големите хотели и един да ми каже нещо хубаво за кухнята или инклузива,и най хубавите 5 звезни(само на думи) хотели..Дават им бира Славена а иначе на крана пише загорка или туборг,сават им кебапчета и пица,в турция и гърция дават пъжоли и десетки вкуснотии,виждал ли си истински дюнер,пил ли си хубаво уйски,няма и да видиш...