534

дерзайте ДРУГАРИ !

преди 12 години

Много ме кефят коментарите на лумпенизираната червена *** по форумите.Дерзайте другари. Оливайте се с помия. Усеща се как ви прескачат байпасите от злоба.Народа е казал:КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ, КЕРВАНА СИ ВЪРВИ.

533

небългарин

преди 12 години

Прекрасно възпитан нехомосексуалист 553, като "не харесваш Кунева", кое те кара да виждаш "професор Вучков" в написаното от мен за нея, което си е истина, впрочем. Искаш да се правиш на умник за моя сметка ли, що ли? Или, както казах преди, всяка по-дълга фраза ти размътва висококачествените мозъчни клетки?

532

545 до др.Кутев

преди 12 години

Моля ви, другарю Кутев, да напусна за малко, че вече се ...изп..ох, о-о-х.....изпус..нах... пред компютъра, другарю Кутев!

531

Анонимен

преди 12 години

Питали 1332 души и си извадили генерално заключение за мнението на останалите 4 мил. избиратели. Според теорията на вероятностите шанса само 1000 човека да подкрепят един кандидат и те да питат точно тях за мнението им е твърде голям. Престанете с тези социологически проучвания, че вече ставате смешни. Като минат изборите тогава ще отчитаме резултати.Половината допитвания са през интернет и изобщо няма гаранция дали не ти отговаря някое 10 г. хлапе.

530

Анонимен

преди 12 години

Уважаеми невъзпитан неграмотен небългарин изобщо не харесвам Кунева.

529

небългарин

преди 12 години

Червен неграмотен хомосексуалист, разбирам, че всяко изречение с повече от 3 думи ти докарва мозъчно възпаление, но "професорът" ти Вучков е точно от тия, които, като тебе се мислят за интелигентни и начетени, и им харесват червени брантии като Кунева - напомнят ви за ваши близки.

528

kk

преди 12 години

Може и да се сбъднат проучванията на този "пишман социолог",но само при МАНИПУЛИРАНЕ на изборите!Което между впрочем е започнало още от сега с "натиск,купуване и др."на цели изборни комисии!Но какво от това?!Така беше и на предишните избори,когато ГРОБ дойде на власт!Народе,СЪБУДИ СЕ,ако не искаш МУТРИ да се упражняват с живота ти!!!

527

Анонимен

преди 12 години

"2. Меглена Кунева - почти генетично непочтена, *** на всяка червена и "европейска власт", бясна кариеристка, псевдоинтелигентна"Абе професор Вучков нали си имаш предаване , не е нужно да драскаш и тука.

526

Анонимен

преди 12 години

"Борисов трябва да управлява до края на мандата си, за да стане ясно и на последния ***, че управлението на една страна изисква интелектуален, а не физически труд."В допълнение лиценза на Лукойл трябва да бъде отнет за да видят герберите какви ще са последиците за бюджета. Цветанов трябва да бъде подкрепян защото оставането му на власт носи негативи на Герб. И Дянков трябва да бъде подкрепян защото с негова помощ българите прогресивно обедняват. Ако не сторим това никога няма да се оправим.

525

MMG

преди 12 години

Плевнелиев - президент, ама на куково лято :)))

524

Братче

преди 12 години

тоя ако стане президент, ще станем плевнята на европа

523

Анонимен

преди 12 години

Плевнята - Росен, па гледа като Препикан рано сабалем гербер

522

До др.Кутев

преди 12 години

Разрешете да напусна "по нужда" за малко, другарю Кутев. Не, не на Бузлуджа, другарю Кутев. Тука, наблизо, та хем и да полея и наторя за днеска любимия Ви, другарю Кутев, ГЕРБАРИУМ.

521

Анонимен

преди 12 години

Ако е Плевнелиев...боже, ще трябва да гласувам за комуниста Калфин!

520

Баш пехливанин

преди 12 години

Голем пехливанин тоя Плювналиев, бе! "Преборвал" Куневата и Калфата. Тия сами с кеф си лягат, бе Росене! Нема що да ги бориш! Фани се с некой по-читав, та зор да видиш, партер да му лежиш - топките да му бараш...Има, има с кого, Герберчо-росен, тарикат мамин-ненагледен!

519

Fini6

преди 12 години

Да бе да

518

535

преди 12 години

мда, точно така, а като му свърши мандата и като се направи генералната сметка, и да си понесе последствията и той и приблицените му, съд и прочие, както си му е реда, има за какво

517

небългарин

преди 12 години

Що ми е мило и драго, че пак червено ще изберете (за президентин на ***):1. Ивайло Калфин - мазен червен апаратчик с международен опит, без собствено мнение, посредствен, но умел кариерист2. Меглена Кунева - почти генетично непочтена, *** на всяка червена и "европейска власт", бясна кариеристка, псевдоинтелигентна3. Росен Плевналиев - от най-видните червени топ експерти по всичко, но най-вече по магистралната корупция.Общ знаменател: не само България, и майка си продават за облаги.

516

арсенал

преди 12 години

купуването на гласове през есента ще почне

515

arsenal

преди 12 години

тука 10 гербера и бесепари казвали че тяхната партия щяла да спечели