80

До 63

преди 12 години

Руските "гъзоливци" си оставиха костите из България, за да можеш днес ти да ги плюеш на чист Български език. Иначе днес щяхме да сме като кюрдите, 20 милиона кюрди живеят в робство и без права в Турция днес.

79

AHMET

преди 12 години

TSENATA NA BENZINA NE MOJE DA STANE PO VISOKA.VISOKATA TSENA E V GLAVITE SAMO NA KOMUNISTITE KOITO ISKAT DA VSYAVAT PANIKA ..GRANITSITE SA OTVORENI MOJEM DA SI ZAREDIM OT KADETO JELAEM..

78

Анонимен

преди 12 години

"Сега ако съм Борисов ще докарам "Шел" в България и ще им дам безплатен терен за огромен завод."Гербероподобно един въпрос? Ако хипотетично Шел реши да строи в България, каква е гаранцията, че няма да дойде някои на власт и да каже вземам ви лиценза. Отговора е ясен-никаква. За да дойде някои да инвестира в България трябва да има сигурна бизнес среда, а това не става с нахлувания на барети без нужда в офиса на EVN или като ти вземат лиценза. Откакто Герб е на власт чужди инвестиции у нас няма.

77

;)

преди 12 години

Лукойл да разбере че НЕ СА ЕДИНСТВЕНИ. ;)

76

Набуко

преди 12 години

Самият Обама каза, че "Набуко" ще се захранва и с руски газ!

75

AHMET

преди 12 години

NA VSI4KI E YASNO 4E LUKOIL FINANSIRA SERGEI IBRIKA..TAKA 4E KAKVO MOJE DA NAPI6E RUSKI VESNIK...4E 6TE IMA KTIZA S GORIVATA..POREDNATA LAJA NA SERGEI IBRIK4IYATA..

74

Стареца

преди 12 години

Не руснаците са ни виновни, а ние. Кой продаде единствената ни рафинерия? Ако бе държавна контрола ще е друг и цената на горивата. Сега и американски да е "Нефтохим" пак ще искат да изтискат максимума от България - доказателство Марица изток, концесии за злато и други подобни. Големите държави си гонят агресивно интереса и затова са големи. В миналото най-много сме спечелили от СССР - газ по 70 долара за 1000 мз преди 20 години, сега над 300 евро, бензин за жълти стотинки и всичко разхитихме.

73

Анонимен

преди 12 години

Това е истински важната тема,драмата с лукойл си е циркdnes.bg/obshtestvo/2011/08/01/cenite-nagore-dohodite-nadolu.125346

72

Иван

преди 12 години

и като казват че са губеща компания, защо не я закрият???!! Другият интересен въпрос е как Лукоил имат повече от 200 бензиностанции в америка, а цената на петрола там 3 пъти по-ниска??? Смърт, смърт и само смърт написа в предсмъртното си писмо Левски за хора като Златев, които грабят народа

71

асфалт

преди 12 години

Другари червени тиквени гербави комунисти! Много сте слабоумни в коментарите! Трябва да ядете повече асфалт, за да подхранвате мозъчните си клетки!

70

до 64

преди 12 години

Ами пробвай,щом си добър кавалджия може и да му го надървиш!

69

^^^

преди 12 години

Жътвата почти приключи!Явно не си от село!

68

ivan

преди 12 години

Журналисчетата от "Комерсант" да вземат да млъкнат. В русия ддемокрация няма и няма да има. Там всичко е поръчково и се ръководи от мафията около Путин. Е дойде ден, в който България реши да се опълчи на Лукоил, защото именно тая компания съдира всеки ден кожата на всеки българин. Спрямо западните рафинерии, цената за литър гориво на Лукоил е с 11 евроцента по-висока.И всичко това при условие че плашат много по-малко пари на работниците, спрямо европейските им колеги

67

gotin

преди 12 години

Дали ще духнеме супата?да - натисни положителноне - натисни отрицателно

66

Фен от Село

преди 12 години

Жътвата вече започна ... кой ще осигури нафта за тракторите и комбайните?Гоце дай си тежката дума!

65

Проклетник

преди 12 години

Хихихи,сега ако имахме готов петролопровод Александруполи - Бургас без руско участие и ако Нефтохим не беше подарен на Лукойл,сега щяхме да си точим арапски нефт на поразия и шапка на тояга

64

До 60

преди 12 години

Драги, Руснака оная работа отдавна не му става, той е ***, алкохолик.Тази държава ще изчезне до 50 години в сегашните си граници, позаинтересувай се какво става в граничните области на Русия с Китай.А ти отиди да лижеш задниците на двете джуджета дето управляват Русия.

63

Нула внимание

преди 12 години

Защо обръщате внимание на про-руските коментари.Има хора в България, за който Русия е на първо място, а България е нещо второстепенно - производно на Русия.За това следващия път когато някой пак почне да ми говори за Русия и Лукойл колко били важни за България -- ще му обърша един шамар, поне на 90 % за останалите 10 % които са по-здрави от мен ще се нуждая от помощ.Та стига шеги -- руските *** е крайно време да се почувстват низвергнати в България.

62

България ще загуби

преди 12 години

Докато страхливият пожарникар се чуди какво още да протака, немските енергийни концерни правят бизнес за милиарди с руснаците. Отново другите ще спечелят и отново България ще загуби.

61

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Гоце, реши ли най-после коя страна да вземеш???...