344

евреина

преди 13 години

българия е западнала изоставена комунистическа държава

343

БОЙБОР

преди 13 години

До 352.... а колко хора вегетиращи тук са на държавна работа....!?

342

A

преди 13 години

*** ускубани

341

БОБО

преди 13 години

Изборът на ГЕРБ е изражение на менталната нищета на цяло едно племе опитващо да живее в централните части на Балканския полуостров без държава.

340

до 348

преди 13 години

Средна заплата на един служител на бензиностанция е 800-900 евро. Средна заплата на касиер в магазин е 1000 евро. К'ви 1500 те гонят? А това за след 19.00 часа че по улиците на Атина ставало страшно да се разхождаш е най-голямата тъпотия която съм, чел тези дни. Нали оттам идвам бе, живях в квартал населен с *** и жълтури. Никой не те закача, напротив *** са се сляли с начина на живот и всеки си кротува. Вечерно време е фрашкано с народ 19-20-21 часа по улиците. Що пишеш наизуст не знам???

339

Анонимен

преди 13 години

КАТО ДОЙДЕ ПЪРВИ ЮЛИ ЩЕ ВИДИМ. ИНАЧЕ ТО ТОГАВА ВСИЧКИ ПАК СМЕ НА ПЛАНТАЦИЯТА. А И СЛЕД ТОВА.

338

VDCH

преди 13 години

350. Прав си ама трябва да си намериш работа в Гърция. Безработицата е вече 16,5 %. Има райони, в които хората на държавна работа са около 70 %. Така че на този социализъм там скоро ще му дойде края.

337

Митко до 341

преди 13 години

Татяна Дончева? Главен юристконсулт на Мултигруп, автор на закона "Ванко1".....

336

Анонимен

преди 13 години

Имам една мечта:-От благоденстващ Българин, с уж най ниските данъци в Еврипата, да се превърна във фалирал и изтормозен от кризата грък с 2000 евро заплата.А Вие?!!!

335

попа

преди 13 години

не разбрахтели / или сме много ама много пъпи/ перо пенсий трябва да няма / и заплати колкото да си платим тока и малко храна/ *** народ товаеееее/

334

VDCH

преди 13 години

До 345. Средната заплата в Гърция не е 800, а 1500 Euro, ама скоро е толкова няма да взимат. В 340 написах защо, ама никой не разбира. То само това да е проблема... В Атина след 19.00 ч. белите хора ги е страх да си покажат носовете на улицата. Предупредиха ме да не нося цветни дрехи защото може да ми се случи нещо. В метрото един човек го обраха. Някои започнаха да викат "полиция...", ама нямаше окй да чуе.

333

Helzo

преди 13 години

Никакво гласуване. Точка. Надявам се да ме последват много от вас, за да не се избере никой и тогава да се види, че ни е омръзнало.

332

Дони

преди 13 години

Има ли още някой,който да им вярва?

331

Анонимен

преди 13 години

Добре, че икономическата политика на България не се определя от президента, иначе досега да бяхме фалирали като Гърция", коментира Дянков."***, един грък сега взима средна заплата 800 евро бе! Ние кога ще вземаме 800 лева средна заплата бе, ***?

330

Шопски

преди 13 години

Интелектуалният потенциал на Дянков и Борисов е изчерпан .Чиновници с ограничено мислене не могат да управляват държавата.Вместо да решават проблемите те се омотават в нови проблеми.Решават мудно важни за страната въпроси.Нови хоризонти пред енергетиката и промишлеността няма.Няма перспективно мислене.Казвам им БАЙ-БАЙ!

329

Будала-избирател

преди 13 години

Борисов щеше да наказва (уж) крадците-Доган и компания.К'ва сладка я дръкаше, ква стана. Прегърна се с Доган, намигва в момента на Станишев за бъдещо общо управление и междувременно фалира средния и дребен бизнес, с помоща на американския очилат агент Дянков.Планът Ран-Ът в действие :(А народа СПИ...сладко сладко и някак си уморено но демократично.Е, НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

328

Червената помия

преди 13 години

Много пъти съм казвал, че в Българската политика има само един мъж, който като каже нещо-не си мени мнението като ку..ичка през 3 минути.Този мъж се казва Татяна Дончева.Всички други , особенно сегашните, просто са толкова зле, толкова неподготвени, и толкова зависими от задкулисни сделки, игри и обещания, че е по-добре да си мълчат, за да не дразнят народа...

327

VDCH

преди 13 години

Ей, аман от "специалисти" по темата Гърция. И какво направиха досега "гърците с тоягите"? За всички е ясно, че кокошките, снасящи златните яйца за икинимиката им са проскубани - корабостроене, търговски флот и др. Тези, които излизат на улицата са комунисти, фашисти, анархисти и др. ***. Нормалните гърци или работят или стоят у дома защото отдавна са наясно със съдбата си. Така като всички по света.

326

Луцифер

преди 13 години

Президента е от ГЕРБ.Не,не,просто слух.

325

Анонимен

преди 13 години

Цените са европейски а заплатите комунистически айде деее