33

Анонимен

преди 13 години

Сините комунчета,дето нищо не направиха когато имаха властта.........ся много отворениСамо Герб

32

Археолога

преди 13 години

Бе тази от гробницата на Тутаткамон ли я изровиха?Малко поезия да ви кача да се посмеете на ибрикчиите ***.На Бойко Борисов Светец на истината се родив България с много лъжци дори,войн с душа искряща, без покой,отиваше на все да види той.Вселюбещ от народа мъченик,той раздава си живота велик,крилато хванал истината той,без да потърси за себе си покой.На Георги Първанов (Трудно е да си президент) Унищожи мафиоти, лъжци и убийци със закони,нека истински под ударите твои падат и пагони, освободи човека от излишните психични твари,за да раснем здрави и живеем свободни без бодигарди.Царската метла Добре, че с вихър долетяцарската стегната метлаи разчисти от народалъжци хитри от порода.В банки партии влезнали,и с пари се те накралирадвали се до наситакато коне на копита.

31

Анонимен

преди 13 години

Не може данъците да са плод на спекула от всяка партия, дошла на власт. Какво му е лошо да има единодушие?? Я бързо да се обясни с думи прости за какво иде реч, а не да се празнослови. Ако разбира се, има такъв умник, че репортерите и нашенските *** за нищо не стават.

30

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Когато никой не те иска - ставаш контра...

29

Next

преди 13 години

За чиста и свята Република, защитаваща правата на всеки гражданин!!! Забравете Демокрацията. Демокрацията е проводник на Новия световен ред! Ако по даден въпрос чрез медиите се създаде баланс на противоположни мнения, то едва 5% процента манипулиран вот са достатъчни да наклонят везната в желаната посока. 51% отнемат правата на 49%!!Както казваше един велик човек, "Демокрацията са два вълка и една овца, които гласуват какво ще вечерят!!", но при Републиката овцата щеше да има пистолет... ;))

28

Анонимен

преди 13 години

Като оставим на страна, че Костов е виновен :), това което говорят през последните 2 години е винаги най-обективното и най-компетентното.

27

Аполитичен

преди 13 години

Кой е този господин на снимката по-горе?

26

ZAX

преди 13 години

Не ги знам другите какви са, но знам само едно - Костов е черното проклятие на България. И цяла вечност няма да му стигне, за да си изкупи греховете. Но какво му пука на безбожник, като него.

25

хаха

преди 13 години

Тези *** още ли се дуат-***-опоскаха държавата ни.....!!!

24

vini

преди 13 години

ДСБ освен да са контра друго не знаят.Идват избори така не се печелят гласоподаватели само губите.

23

арсенал

преди 13 години

комунистите от герб дпс бсп сдс представящи се за капиталисти да си подадат оставката веднага

22

Анонимен

преди 13 години

Долу Герб и БСП

21

Аз

преди 13 години

Коя е тази секс гърла от снимката?

20

дааа да,

преди 13 години

Катето е ...фотомодела на ДСБ!

19

мани,мани

преди 13 години

Тия още ли са в яките 0,02%електорат......?Виновниците за разпада на СДС !

18

Спонги

преди 13 години

Когато някой от ДСБ направи политически или икономически анализ за България, то това се оказва винаги правилната позиция. КМолкото и да им е неприятно на другарите от БСП и ГЕРБ, това са фактите. Преди 3-4 години, Костов предупреди Станишев, че масираното строителство е пагубно за икономиката и това са замразени пари. Днес анализаторите на кризата установиха, че кризата в България няма скоро да свърши поради безконтролното строителство. Така ще бъде и с магистралите и стадионите.

17

Анонимен

преди 13 години

Подобен пакт и подобни мерки са присъщи само на истински десни партии, а не на ДСБ. Ако е необходимо, винаги бих могъл да възложа на Дянков - да им обясни Пакта за финансова стабилност, защото той е една крайна дясна мярка, която не е записана в учебниците по политикономия на социализма, каза Бойко Борисов.

16

Гоце

преди 13 години

другарю Радан Кънев, ние не искаме правителството да носи "отговорност за управлението на нашите пари" , ние искаме САМИ да си управляваме НАШИТЕ пари. Стига толко тая държава е бъркала в джобовете ни за да дава наклон на .. авоарите ни.

15

Анонимен

преди 13 години

Още ли има живи от Синята коалиция ?

14

Анонимен

преди 13 години

тая мустаката българка какво се пули на останалите 10-на избиратели. много ни е зор какво мисли дсб. марш от тука