33

zz

преди 13 години

Андреоооо и на сините сме кусали попарата. Бегай легай!

32

Отврат

преди 13 години

Оди се пери, бе Христов. Отврат. Какви десни, бе. Комунистически метастази сте!

31

Andrea H

преди 13 години

Към коментиращите: има ли нещо конкретно, което ви дразни в демократичния кандидат или просто ви дразни, че предстоят избори, на които всеки има право да си гласува както реши!!!? Обикновено всички забравят, че преди да критикуваме някого, би било редно да знаем малко повече за него и да не се позоваваме на "рекъл -казал"! В България сме силни на думите - пък като трябва да сме силни на решенията - винаги се крием зад нечия самоличност - та дори и тук повечето са без истинска самоличност

30

СДС

преди 13 години

НАДАЙ СЕ МЪЖО НА ПИЯНИ ЖЕНИ

29

Анонимен

преди 13 години

Според мен социолозите за взели комисионна минимум 1 милион леваза да напишат такава простотия - ако така наречените " десни " (защото са 100% корумпирани *** безкруполни нискообразовани крадци) вземат и 300 000 гласа това единствено значи че Българският народ е 6 пъти по-*** от колкотоказа Борисов и си заслужава съдбата и 100000 минуси да напишете - истината е една - за 20 години щом акъл Ви не дойде - хич и не го чакайте

28

xxl

преди 13 години

Ще му се да се обединят та дано стане президент. Ама нямааааа! На кукуво лято ще си президент! Всички сини са най-крадливата и продажна *** в историята на България! Посочете един читав от Вас!

27

левскар

преди 13 години

Кви сини бе? Кой е син - Желю марксиста, Филип агента явочник, драгалевския кандидат член на БКП, Надка с гаража на ЦК , КОЙ Е СИН БЕ, ***.Ама хубаво ви изментиха 20 години.*** прости.

26

гаг

преди 13 години

АЙДЕ-Е-Е,ОЩЕ ЕДИН"ОБЕДИНИТЕЛ"НА ДЕСНИТЕ!ПО ПРИМЕРА НА БСП-ОТ 100ГОДИНИ СЕ ОБЕДИНЯВАТ С НЯКОЙ,КОЙТО Е СЪЗДАДЕН ОТ ТЯХ...САМО МУ СМЕНЯТ ИМЕТО,И ГО ПРАВЯТ,КАТО ЧИСТО НОВ!РУМЕНЕ,МНОГО НИ ПОДЦЕНЯВАШ,ЩОМ СЕ ПРЕДСТАВЯШ ЗА НОВИЯ...МЕСИЯ!ОСТАВА ДА КАЖЕШ,ПО ПРИМЕРА НА БАТ`ПЕТЬО:"ТОЙ Е!",И АХА-А,ВСИЧКИ ЩЕ ТРЪГНАТ СЛЕД ТЕБ,КАТО СТАДО!ЩОМ СА ОПРЕЛИ ДО ТЕБЕ,ЗНАЧИ ИМА НАДЕЖДА-БАНКАТА КАДРИ НА ЧЕРВЕНАТА И СИНЯ МАФИЯ,ВЗЕ ДА СЕ ИЗЧЕРПВА!?

25

До 19

преди 13 години

Сините имаха възможност да се докажат и показаха, че са просто едни мародери.Костов ги покровителстваше, след това без никаква намеса точно той ги разцепи, така че хайде стига с тези приказки за манипулирането. Иманно Костов маниулираше и създаваше постоянни интриги в дясното.Така че, ако се пишеш и ти десен сърди се на него, а не на някой друг.

24

Анонимен

преди 13 години

Зад този ще се обединят левите

23

Предлагам на всички

преди 13 години

форумисти /или поне на мислещите сред нас/, да се опитаме да изчислим нещо: Когато в сайта се качва статия като горната, колко време е необходимо, за да долетят червените ескадрони и да ни засипят с поръчковите си коментари?Да осъществим такова наблюдение в продължение поне на един месец и да видим какъв ще е резултатът!

22

голям избор

преди 13 години

По-добре щурия волен вместо крадливия костов!

21

Анонимен

преди 13 години

Какво СДС?То Мавъра го ликвидира!Мавъра е участвал в изготвянето на плана Ран Ът, за стопяването на България до 5 милиона...

20

голям избор

преди 13 години

По-добре щурия волен отколкото крадливия костов!

19

До 16

преди 13 години

Ами, няма да гласувам за десните, защото десните са СДС- които ги представлява един ***, мисля даже и ***- може би има начини и медицински да се докаже, а останалите са ДСБ-др.Костов, който за 4г. управление стана милиардер, разцепи навремето СДС и като цяло разби синята идея. Много хора вярваха тогава, че това е алтернатива, но именно той разби тази вяра. Направи милионери всички около него тогава и след това се обиди на народа, че не го преизбра.Затова няма да гласувам за десните.

18

СДС,а

преди 13 години

Късно е,либе,за китка!Мноого е късно!:(

17

Десните са повече от

преди 13 години

милион в Бг. Само че, вече 21 години, тези десни биват много умело манипулирани - разединяват ги в различни партии, разиграват ги чрез йезуитски Закон за партиите и чрез поведението на много съдии при задължителното пререгистриране на политическите организации.Още по-умело ги разколебават да не ходят да гласуват."Брилянтни" постановки по фалшифициране и подмяна на протоколите на изборните комисии се разиграха още през 1990 г. Без тези "хватки", още тогава червенушковците щяха да бъдат пометени.

16

Анонимен

преди 13 години

Сини крадци.Колкото и да се пънете ще гласувам за ВОЛЕН.

15

hagen

преди 13 години

Ако ще избираме президент по физиономия най приляга за тая цел Азис.Представителен мъж.

14

десен

преди 13 години

Ами като не ви харесва Румен Христов ,гласувайте тогава за Светослав Малинов !Десните избиратели поне имат избор !А и така е най-демократично !В коя друга партия има такова нещо - всички ги спускат отгоре ,а дали хората от БСП ,ДПС или ГЕРБ харесват тези номинации - никой не ги пита !Моят избор е Светослав Малинов- образован,знаещ езици,баща на 3 деца !!! Дръзна да предизвика Бойко на тенис , а все още ПРЕМИЕРА мълчи като ...на това предизвикателство !!