515

Царичина

преди 13 години

Че Боико се издъни спор няма,но кои да доиде.Другите ги видяхме вече. Дано скоро ни посетят извънземни,че друга надейда веч не остана.

514

Анонимен

преди 13 години

НЯМА НИЩО ПО-СТРАШНО ОТ СТРАХЛИВА-БЕЗМОЗЪЧНА МУТРА ДА Е НА ВЛАСТ!

513

Анонимен

преди 13 години

А бсп,от хора които въобще не могат да пишат.

512

Анонимен

преди 13 години

Трябват ни няколко простички неща, за да се окажем сред най-добрите. Първо, трябва задължително и на всяка цена да върнем ценностната система, която ни е съхранила през битки и изпитания. Това означава мутрите да са презряната ***, каквато са, а умните и достойните елитът. Да не се мери само по богатство и мускули, а по акъл и интелигентност. Второ, да построим пътища навсякъде.

511

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ бяха избрани с гласовете на хората, които пишат "шт" вместо "щ".Неграмотни и недоучили избиратели си избраха управници с фалшиви дипломи.Герберите продължават да натрапват неграмотност и простащина във всеки форум.

510

До 519

преди 13 години

Баламурник, ако не си чул Ленин Маркс и Енгелс са умрели отдавна. Ти какво против баба си имаш? Още малко и фашисти ще ти се привидят.

509

ГЕРБ

преди 13 години

Грациозни Ебавки с Реверанс за Баламурницис други думи фокуси

508

Анонимен

преди 13 години

Хора не четете този комунистически саит,по-вреден е за здравето и от радиацията от Фукушима.

507

Фокус Мокус

преди 13 години

Бате Боко в джоба бръкнаи от там канал се пръкнапак устата си разпаличе на крайните кварталипак *** сме събралиДнеска пак сме на похвалирежем ленти и парцалиа народа с гладен викслави вожда нов великпратен им от СИК

506

Ку-ку ГЕРБ

преди 13 години

"Отишли дядо и внуче в зоопарка. - Дядо, виж орел, рекло детето. Какъв орел - това е врабче, едно време какви врабчета имаше - същински орли, рекъл дядото. Дядо, виж лъв! Какъв лъв -това е котка, едно време какви котки имаше - същински лъвове! През зоопарка фокусник правил фокуси. Дядо, виж вълшебник, казало детето. Какъв вълшебник - това е гей, сопнал се дядото! Едно време какви гейове имаше - същински вълшебници!

505

Василев

преди 13 години

Боце, кво ша праим ся!Боце не забравяй преди изборите да се похвалиш колко ленти си отрязал, щото може да си дигнеш с 5 % гласовете и да стигнат 7%!

504

хх

преди 13 години

Българските политици спечелиха първо място в световната класация по некадърност!

503

др.Менгеле

преди 13 години

Днес другарки и другари сме много активни в нашият любим комунистически саит,ама какво да се прави,само това ни остана.На власт в близките 200 години я доидем,я не.

502

Василев

преди 13 години

Боко кърти мивки и тухли четворки с дебелата глава!Добре че долните комунисти му оставиха резерв , щото некадърната мутра не може да измисли нищо!

501

Анонимен

преди 13 години

Боко не е фокусник, той е ФИКУСНИК!И вземе утре да види тука как цялата му администрация го хвали, вместо да си върши работата по държавните задължения!

500

А стига бе

преди 13 години

Май наистина сте прави, всички яростни от ГЕРБ, май найстина работят в държавната администрация. След 17.30 ч., тук е доста тихо...

499

senko

преди 13 години

ESTESTVENNO,,SAMO OT 2 HELIKOPTERA PRIBRA 20 mln. ? ,TOY 4EUSHESKO NYMA DA E SAM AMA DA VIDIM KOGA.

498

ЛЕЛЕ МАЙКО

преди 13 години

По-ограничен в изразяването и в мисленето Премиер,България не е имала,и няма да има.Та той не осъзнава какво говори и върши.

497

Анонимен

преди 13 години

Мутро, кажи за Кремиковци. Петър Диков и Цветелинка Бориславова не бяха ли твои близки приятели ?

496

Анонимен

преди 13 години

Е бива ли така да обиждате фокусниците и циркаджиите с този *** Борисов?!