16

от Циганин до N 13

преди 13 години

ДО 13хахаха, човече много си смешен, не е само Германия чиста, повечето европейски градове са си чисти, ама ти като не си излизал по далече от селото си и си чул нещо си там, за Хитлер, Концлагери и т.н......не знаеш какво е положението. Вземи излез малко на чист въздух по-разкарай се малко из гората, стига вече си живял в интернет. Младежите на днешно време станаха много прости в приказките си с цел да се направят на интересни, направо Пълни ***, даже не е достатъчно това определение.

15

Анонимен

преди 13 години

Вече ми се гади отвсякъде да показват ***.Сутрин по БТВ ни поздравяват с купища мръсотии.И се почва една надпревара.Коя телевизия ще покаже по-големи гадости.Бавно и полека добиваме кръгозора на клошаря,чийто взор е вперен в боклуджийското кошче.

14

ДА!!!

преди 13 години

В пълна сила важи за нашите градове!!!Как да не го мразиш тоя, дето рови в контейнера (нека да си рови...), но вади оттам пликовете и ги изсипва отвън, за да му е по-удобно...!!! Ако можех, такива щах да ги принуждавам за наказание да оберат наоколо даже и люспите от семки!

13

VASILIS QNIS GERMAN

преди 13 години

NUJNI SA ZAVODI ZA PRERABOTVANE NA BOKLUKA....*** IMASCHEDESETINA....ZATOVA GERMANIQ SEGA E CHISTA...

12

LU

преди 13 години

Не съм расист по принцип..... но дефакто това, което виждам и в България и в GB, направо едва ли не ме принуждава да съм. Рабитук сън тъй с индийци клиенти. Еми няма по големи *** от тях :) Винаги не искат да плащат, нещо не им харесва, връщат го, правят панаири до небесата !!!! Ако има направиш дори 2 паунда отстъпка, веднага всичко е ОК и ти си най-добрия търговец в Лондон. Арабите и африканците също са такива, но не чак толкова брутално физ. мръсни и скандалджии.

11

зиганинска махла

преди 13 години

Чшае Булгарие!

10

Чоко

преди 13 години

Това ми напомня на откритието, че колкото повече сладолед се продава, толкова повече хора се давят. Връзката е че и двете се случват лятно време ;)*** цапат много повече от Холаднците... където има много *** има и омраза.

9

на сапун

преди 13 години

Че се сетат - ама КЪСНО !

8

Българин

преди 13 години

Изненадващо ?!?Този извод не би бил изненада за никой Българин, принуден да дели страната си с гнусното *** племе. Обиколете отдалеч кое да е мръсно хъхряшко гето, за да се убедите. В самата си същност *** са толкова мръсни, че всяко сравнение с плъхове , *** или какви да е други четириноги, би било груба обида за животните.Убеден съм, че ако отвратителните мръснокафяви *** бъдат изселени от моят град, той ще стане поне 80% по-чист !!!

7

LU

преди 13 години

Та...... как мислите.На база моите лични наблюдения, които изразих в горния си пост: Има ли връзка между междурасовата омраза и замърсеността на населените места ? Да+Не-

6

LU

преди 13 години

Ами аз освен *** и малки дрисли и дрисльовци на мама и на тати, по улиците не съм виждал други хора да хвърлят в Бургас. Тук в Лондон виждам само малките черни маймунки да правят мизерия, като си ядът и да хвърлят. Просто един типичен англичанин или по скоро лондончанин защото тук не знам колко англичани има, не съм видял да хвърля, като изключим *** по агитките. Но последните го правят по скоро от антисоциално поведени предизвикано от тълпата, а не от култура. Та... ту би континуе

5

Анонимен

преди 13 години

*** ни пък кога стигнаха до Холандия? Че вече са и обект за наблюдение в научните среди :)

4

кат

преди 13 години

хич не е изненадващо откритието

3

ash

преди 13 години

Верно е ... Минете, с влака за Петрич и преди Горна баня вече ще я усетите ,как нежно ви докосва с черните си нокти...

2

Анонимен

преди 13 години

Ние сме доказателство!

1

Анонимен

преди 13 години

Колкото и чисто да е ,черният пак ще си мерише! ;P