52

До 43

преди 13 години

Юлка, дано да не го направят това американците, защото радиацията от Фукушима ще ни се стори като от рентгенов апарат. В Северна Корея сички до един са воиници (и децата над 10 години също), имат десетки атомни подводници, кораби и т.н. А атомни бомби никои не знае колко имат, единственото сигурно е 4е няма да се поколебаят и за секунда дали да ги използват.Американците само некви смотани араби удрят, а пред ония не смеят да гъкнат- и по- добре!!!

51

военен

преди 13 години

айде нашите!

50

ХА СЕГА

преди 13 години

Как кой ще го свали! Нашия БОКО нали каза Кадафи да подава оставка веднага.Сега и "Дръзки" като им се появи с 40 годишен опит стоене на кея-спукана му е работата на либиеца-мародер.Като се включим в офанзивата ще си осигурим малко либийски пясък за нашето черноморие и петролче за поливка на елитното Боково картофено семе.Тогаз-пей сърце!

49

Долу ДС до 48

преди 13 години

До 48 писах, не до 43

48

Долу ДС до 43

преди 13 години

А като има агресори, защо няма демократични избори в Либия? Еййй, тия Ал Кайда хем са против САЩ, хем сега са на страната на САЩ като въстаници в Либия.По дяволите, като слушате комунистическа пропаганда,защо не мислите?!

47

an

преди 13 години

NE SI 4E6AITE KLAVIATURITE AMI VI6TE HORATA KAKVO PRAVQT. SAS 4AKANE DRUG DA VI OPRAVI, NQMA DA STANE. Kakvi sa tiq Protesti v Nedelni dni? Da ne Naru6avate Spokoistvieto na Parlamentarnite Mutro-Komunisti Zatova li Protestite gi Pravite v Nedelq? Kogato Parlamentarnite Mutro-Komunisti si Drapat Ta.acite li? EI PROST NAROD MARA6AV STE, I TAKAV 6TE SI UMRETE.

46

до 50

преди 13 години

Благодаря.Наистина.нарочно попитах така за да съм сигурен че ще ми отговориш.Иначе сме на едно мнение.

45

Анонимен

преди 13 години

Абе то случайно думнаха и китайското посолство в Белград през 1999

44

до 43

преди 13 години

Абе колега ти сляп ли си,болен ли си.Тези мирни хора са бунтовници на Ал Кайда(както сами признават),крайни ислямисти и тн.те иксат да убиват.Потвойта логика да отидем да помогнем и на Доку Умаров в чеченя че руснаците го бомбардират и го мачкат с танкове.Или да идем да помогнем и на баските да си направят държава.Смешна работа.Още има заслепени че се убиват цивилни.Няма такова нещо.Има агресори и те трябва да паднат.ФАКТ

43

до 43

преди 13 години

Абе аланколу, резолюцията приема че Кадафи е легитимен лидер на Либия, тя не допуска да се вземе страна във войната а да се попречи на Кадафи да сипе бомби. Е сега кво - друг сипе бомбите. И не всички са срещу армията, явно не и пречат да напредва, а думкат в Триполи, където няма опозиция. Мостовете на Дунав с какво помогнаха на албанците като ги сринаха. Или рафинерията в Панчево! Просто се руши икономиката на страната, а утре и опозицията да дойде на власт, ще има разруха

42

Юлката

преди 13 години

Както каза тия дни Любо Дибов-син, очаквайте скоро да открият нефт в северна Корея и да щатското Луфтавафе ще отлети натам да ги "демократизира". Пълна дезинформация по всички въпроси, политика, икономика и всичко останало! Кой все още вярва на официозните американски и другите западни медии, нали те са или собственост на мултинационалните корпорации, или те им плащат по рекламните тарифи да ни "информират" по правилния начин! Живеем в една голяма илюзия, и дано повече се събудят...

41

вурст

преди 13 години

За нас, в България, по-важно (жизнено важно) е кой ще свали от власт мафиотското правителство на Бойко и Цветанов?!?!?!

40

..

преди 13 години

Четете, колеги. Резолюцията на ООН позволява всякакви мерки за да се защити народа на Либия, изрично без окупация.Като ги трепят хората с танкове и артилерия, ние какво, отгоре да гледаме и да махаме в подкрепа ли? Разбира се че ще унищожим танковете и артилерията на този модерен Хитлер, разбира се че ще защитим мирните хора срещу несъразмерната агресия на този луд. Непонятно е как има хора които поддържат този диктатор. Не бъдете "полезните ***", защитаващи този убиец и тиранин.

39

До 35

преди 13 години

Аз му казвам, че промишлеността ни беше 30 години след запада, той ми говори за развитие на соц. промишлеността.

38

до 6

преди 13 години

КАЖИ НИ КОИ СА ТЕЗИ РУСКИ САЙТОВЕ И НИЕ ДА ПРОЧЕТЕМ ЗА ПРОПАГАНДАТА.

37

еииииии

преди 13 години

еи внимаваите какво пишете за ХАМЕРИКАНЦИТЕ --да не ни спретнат и на нас едно земетресение както в ЯПОНИЯ

36

Анонимен

преди 13 години

Проблемът е че в този форум сме се събрали на случаен принцип хора с различен умствен багаж. Някои защитават тезите си с аргументи, а други не знаят какво е думата аргумент. Четете братчета. Давайте аргументи, иначе самите уж десни сте живи комунисти, защото не търпите мнение, различно от вашето. Петко Бочаров нали се пише голям демократ. А защо единствен в България той е сниман да коленичи пред Живков като пред бог. Същите вие сте хвалили СССР, утре бихте хвалили Китай иИндия.Не подлизурствайте

35

Анонимен

преди 13 години

Вчера, 30 март силите на Кадафи превзеха Рас Лануф и Брега и изтласкаха бунтовниците към Бенгази-Ню Йорк Таймс; на сайта дава и карта на движение на войските.

34

гошман

преди 13 години

"Безброй хора ще намразят Новия световен ред и ще умрат,протестирайки срещу него" Х. Дж. Уелс "Новият световен ред" - 1939 г.

33

до ДС

преди 13 години

Тази която продължи да се развива в Полша, Чехия, Словакия и т.н. А *** ще викаш на баща си и майка си. Ти кой мислш че купи ДС? Комунистите ли бе ***?