15

vini

преди 13 години

Нека стачкуват но за часовете които не работят никакви пари.Аз несъм съгласен да спонсорирам зад бюрата мързеливците.КНСБ и Подкрепа да им плащат заплатите.Правителството да продължава в същия дух иначе няма оправия в тази държава.

14

Анонимен

преди 13 години

На стачка трябва да се вдигне целият български народ,както е в Гърция!Ако се стачкува поотделно,няма да има никаква полза.В парламента не им дреме за нас.Трябва да им напомним,че ние сме по-важни от тях и ние им плащаме безумно високите заплати!!!!!!!

13

Анонимен

преди 13 години

defatko poslednata dypka na kavala,si vardi 4inovnicite,kato gledam ve4e nema ma6inisti,taka 4e ot tqx nqma koi da sakratqt da my mislqt 4inovnicite

12

до11

преди 13 години

Абе има стачкуващи 20-25 годишни, каква държавна сигурност те гони? Сигурно са ги вербували на 2 годинки! Дай друго обяснение!

11

ГЕРБ

преди 13 години

Всички стачкуващи са агенти на бившата Държавна сигурност!

10

222

преди 13 години

Подкрепям работниците в БДЖ,но не голямата им администрация! Браво!

9

Анонимен

преди 13 години

Падали се по 4 души на километър тук, а в Германия - 2. Само дето тия 2-*** души повече, не са на релсите ами са администрация, демек сложени наши хора, да взимат пари, а нищо да не правят!

8

Анонимен

преди 13 години

Хубаво де ама то за един час само как да се усети?То влаковете всеки ден с над един час закъсняват ада не говорим колко е за година.В Япония закъснеят ли всички влакове общо 1 час за цялата година министъра на транспорта подава оставка.Къде сме ние 1 час???За седмица трябва да спрат за да се оправят нещата.

7

това е целта

преди 13 години

Да доидат чуждите колонизатори,да довършат започнатия грабеж.Цялата държава продадоха тия престъпници.

6

2525

преди 13 години

Браво на БДЖ.Гробаджиите разбират само от езика на силата.Шут на милиционерско-мутренската мафия.

5

DO 3TI

преди 13 години

TUK NA KILOMETAR SE PADA PO EDIN KOMUNIS ZA TVA SE OSRAHME

4

Марио

преди 13 години

Браво Железничари!Не се давайте!Ако ще БДЖ да губи милиони на ден по добре да ви приватизират накой чужденци и да изгонят мързеливата *** по канцелариите ви!Успех!

3

Анонимен

преди 13 години

Ами в Германия на един километър линия се падали 2-*** души жепейци, а тук 4. Излизат обаче с оправданието, че там много е механизирана историята, а тук нищо не е пипано като технология от 30 години и затова трябвало повече хора.

2

Браво !

преди 13 години

Браво на железничарите. Останалите нека чакаме горивото да стане 5 лв. за литър и тогава.

1

BSP

преди 13 години

DOBRE NI SLUSAT MA KOI STE IM HRANI DECATA