22

Разобличителя

преди 13 години

Приветствам насочването на бойни кораби на САЩ към бреговете на Либия.Мисля че бойната армада трябва да заеме позиция, и да следи обстановката в Джамахирията. В подходящият момент, да се стовари юмрука на справедливостта върху този злодей.Коментар 21 е мой

21

Ае стиа е

преди 13 години

Ай стига с тиа ***-през к...а ми е либия! Дайте нашите изедници да бесим!

20

Анонимен

преди 13 години

Приветствам насочването на бойни кораби на САЩ към бреговете на Либия.Мисля че бойната армада трябва да заеме позиция, и да следи обстановката в Джамахирията. В подходящият момент, да се стовари юмрука на справедливостта върху този злодей.

19

jllfkjfj

преди 13 години

Преди повече от 20 години американците се кефиха, когато убиваха руснаци в Афганистан. Сега погледнете ужаса в очите на американските войничета които умират в Афганистан. Филмът се казва "Restrepo".

18

До 11

преди 13 години

Свалихме тоталитарните диктатори /контролиращи най-вече икономиката, като държ. собственост, а след това и политиката/!Сега - по всички правила трябва да сложим авторитарни диктатори /тип Франко/, които контролират само политиката , за да се осигури нормално развинтие на икономиката /частния сектор без мафиотски структури/!Ееех трябва де се чете историята на Древния Рим! Там Диктатурата си е била нещо нормално в тежки времена! Самият Сенат е избирал Диктатор за определен период!

17

Марк до 15

преди 13 години

По традицията въведена от Михаил Горбачов - световният предател, без аналог в историята предал както Варшавския договор /съюзниците на Руската империя/ така и самата Руска империя /наричаща се тогава СССР/ - Руснаците сами се еб..тсъс себе си ! За голямо съжаление!Все пак Путин и Медведев показаха, че имат по няколко мозъчни гънки и предвид надвисващата от Изток китайска заплаха , поеха курс на смекчаване тона към Нато! Дай боже да застанат редом с НАТО, щото жълтите са най-голямата опасност!

16

lfklgl

преди 13 години

Един батальон на ГРУ и всичко ще си дойде на място. В Афганистан също могат да го на направят, но сега само гледат сеир. Оня ден ден гледах по NG един филм "Рестрепо". Майката си е..ло там. Какво ще направят в Либия ? - ХАОС. Само руснаците могат да се оправят с тези диваци. Безпощадно, безкомпромисно, и трева няма да поникне.

15

kdghsdf

преди 13 години

До 14.Ти какво ? С руснаците ли ще се еб..аш ?

14

albast

преди 13 години

хохохо! рашините пак се правят на велики . били наблюдавали.хахахаха с допотопните ви сателити от серията Космос ли бе другари?С тях дори на геройски сражаващите се грузинци не можахте да въздействате,камо ли сега! Какво стана с прочутото ви КГБ? Няма вече пари за агенти ,а? И за да се направите,че сте в час "наблюдавате от Космоса" хахаха Не ви ли е ясно,че никой не ви пита за мнението ви и че ще останете една комплексирана регионална "сила",печелеща битки с мн кръв и загуби и то срещу малките?

13

.

преди 13 години

Русия много бързо може да се справи с което и да е радикално ислямистко правителство - ще ги черпи една-две гъбки и дотам. Просто руснаците са крайно незаинтересувани от проблемите на Европа, САЩ и НАТО. За добро или лошо :)

12

Разобличителя

преди 13 години

Нищо не може да оправдае насилствената смърт над обикновени хора, които са излезнали на улицата да искат по-добър живот за себе си, и всички останали.Но явно Кадафи не можа да го разбере. Затова и трябва да плати цената за това.Що за водач е този който праща наемници срещу собственият си народ?Този човек няма място в Новият Световен Ред който се изгражда.

11

унищожен вишист

преди 13 години

Хора, ние хубаво свалихме диктаторите, ама как и с гого да сменим "демократите" ??????

10

Анонимен

преди 13 години

ISLAMISTITE SEGA KATO VZEMAT VLASTTA V LIBIQ PUTIN SHTE TARSI KADAFI NA LUNNA SVETLINA

9

Анонимен

преди 13 години

свалете го кадафито,но си запазете неговите портрети.като доиде демокрацията и гладът да може да ги целувате.

8

Анонимен

преди 13 години

Наще архаични комунисти още не могат да разберат че Русия вече играе друга игра!

7

NoName

преди 13 години

Кремъл ги създаде тези политически трупове, а сега се отказва от тях.

6

Анонимен

преди 13 години

да го свалят кадафито ,ама да запазят повече негови портрети.че като доиде демокрацията и гладът,да има какво да целуват.

5

Анонимен

преди 13 години

Само че Путин наследи една полуразпадаща се грохнала държава от Елцин и я направи Велика сила, по време на войната в Косово никой не искаше мнението на Русия само след две години при Путин всички се съобразяват с тях и освен това Путин направи така, че Русия да изкарва милиарди от природните си богатства, НЯМА БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ ПУТИН И КАДАФИ!

4

DN.

преди 13 години

MALKOTO LILIPUTCHE MEDVEDEV E SRAM ZA RUSIA . DOVCHEDA MEDVEDEV GOVOREWE DRUGO ZA KADAFI.

3

DN.

преди 13 години

CHOVEKOPODOBNOTO LILIPUTCHE MEDVEDEV DA SI GLEDA RABOTATA. MALAK NEWTASTNIK.