143

vitalius

преди 13 години

До 145Добре разбрахме те че имаш някаква мания по презервативи. Или пиши по темата или си намери някой да те опъне да ти мине зора.

142

vitalius

преди 13 години

Значи не си готов да обясниш твоята позиция, бягаш от темата, и обвиняваш че аз съм се държал детински?Ако не беше варенето на алкохола и извънбрачните връзки, либийците щяха нещо друго да скалъпят.Тези други "престъпления" са само оправдание за затвора и изтезанията, след като не могат да докажат главното обвинение.Ако според теб тези тривиални "престъпления" в либия се осъждат на смърт, защо не са екзекутирани всички българи там?

141

Анонимен

преди 13 години

Какво е това на снимката бе виталиус?и да е презерватив, кажи си!

140

До 143

преди 13 години

Ама ти на колко си години бе!Искаш всичко да ти се поднася сдъвкано!Ами една мисъл има и втори план и той е ясен за средноинтелигентния човек!Като бебе си което непрекъснато пита ясни неща!

139

vitalius

преди 13 години

Наистина е рекет, само не мога да разбера защо обвиняваш жертвите а не рекетьора.

138

Анонимен

преди 13 години

Цветан Цветанов ги е заразил със СПИН и след това е натопил българските сестри пред Кадафи.

137

До 140

преди 13 години

Цялата работа е била наистина рекет!Рекет на този , който се хване!Поляците и украинците са се измъкнали, а нашите *** не!Сега ситуацията е подобна!Цял самолет с 1 българка и турци, китайци и незнам си какви!А другите българи от Триполи! те обаче си гледат доларчетата, сакън да не се минат! Акато ги нагъзат - държавата да ги спасява!А не този път, ако се случи не!Той ще ми печели там и ще си гледа келепира, а после ще го спасяваме!Без тея!

136

vitalius

преди 13 години

"Всеки , който отива да работи и печели в Либия /или където и да е другаде/ се задължава да спазва местното законодателство!"Това е така, но те не са единствените които са варили алкохол, или са имали извънбрачни връзки. Това е било масова практика на българите там, и не е оправдание за затвора изтезанията и смъртното наказание.

135

до 12

преди 13 години

този министър е предател. Той предаде собственика си.------------ Абе, не можах да издържа на този пост! Писан е от човек, който явно се гордее да бъде нечия собственост :))) Нема такъв *** екземпляр и се е подписал като "Смелчагата" :))

134

До 136

преди 13 години

Всеки , който отива да работи и печели в Либия /или където и да е другаде/ се задължава да спазва местното законодателство!В случая тези сестри се нахендриха и тяхното спасяване ни струва /на мен , на теб, и на всички останали/ има-няма 300 млн лв.Следващия евентуален случай с подобни *** /който в момента е много вероятен с теззи , които остават в Либия/ кй знае колко ще ни струва!А нека сега някой каже , че е необходимо специално разузнаване , за да разбере човек, че ситуацията е сговнен

133

vitalius

преди 13 години

До 135На тебе само презервативи са ти на устата. Започвам да се обеждавам че наистина си нахуйник.

132

vitalius

преди 13 години

Е да ама шериата първобитна варварска идеология, а нас либийското законодателство не ни грее. Като казваш че те са виновни по другите "престъпления" се опитваш да ги злепоставиш и да защитиш либийската система която ги осъди на смърт.

131

Анонимен

преди 13 години

Виталиус това какво е на снимката която даваш бе?Да не е презерватив след употреба?

130

До 132

преди 13 години

Е да ама според либийското законодателство са!То прелюбодейството / разврата на женената жена демек/ не престъпление според нас!Ама според Шериата е и то какво - наказанието е да я утрепят с камъни!

129

vitalius

преди 13 години

До 125"А това, че една от обвинените сестри дала уж "насилствено изтръгнати показания и обвинения""С истезания мога да те накарам да кажеш каквото си искам. Самопризнанията дори и да са без истезания не са истински доказателства, а ако има и изтезания, и човека отрича признанията си когато не е изтезаван, тогава тези признания не струват колкото хартията на която са отпечатани.

128

vitalius

преди 13 години

"Тези други обвинения не бяха опровелгани!Мисля че дори се доказаха!"Е да ама не са истински престъпления. Особено пък престъпления за смърно наказание.

127

absulute

преди 13 години

iskam voina i nie balgarite da im pratim 2 atomni bombi da omrat si4ki za tva zaslujavat da gi nqma na planetata

126

vitalius

преди 13 години

"Но тъй като в момента няма такава, респ. няма никакво затопляне ще трябва да почакаш!"Ти от коя планета падаш?

125

vitalius

преди 13 години

"Ами бори се със слънчевата активност!"Аз не се боря срещу ползването на горива. И не смятам че ограничаването на емисиите от CO2 e добра идея. Смятам че това би било финансова катастрофа особено за неразвитите страни.Обаче да се отричат фактите за климата е глупаво.

124

До 125

преди 13 години

Да не забравяме, че имаше и други обвинения освен заразяване със спин!Другите обвинения бяха - нерегламентирани секс връзки , незаконна търговия с валута, варене на алкохол!Тези други обвинения не бяха опровелгани!Мисля че дори се доказаха!