132

Мето

преди 13 години

До тук всичко добре. А сега да видим, като решат да им махнат къщичката дали някой от хелзинския комитет ще дойде да ги защитава...Понеже няма да дойде, за кой ли път ще лъсне предателството на тези чуждоплатени мекерета.

131

До С.Канев 128

преди 13 години

Ще има и по-скоро от 5 години, но не гражданска война, а наказателни акции!

130

Стига привилегии!

преди 13 години

Подкрепям ги!Не може Европейският съд да ни изнудва!По тази логика всеки може да зареже родното си място,да направи колиба в голям град- където му скимне -и да иска да му дадат нормално жилище в същия град.Ако това не важи за всички,да съдим европ.институции за това,че ни дискриминират в собствената ни родина,давайки привилегии само на една етническа общност!Предлагам на воеводите не само да обитават бараките,но и да се държат като ***-да направят бунище,да надуят чалга,да вдигат врява нощем

129

Марк

преди 13 години

И още:Естествено ще пътувам в метро, трамвай, тролей и най-вече влаковете без билет!Само да посмеят да ме санкционират - това ще бъде гнусна дискриминация!Мисля че и други ще ме последват!А може и до Европа да отскоча и да искам пари за реинтеграция по някоя от програмите!

128

Сандо Канев

преди 13 години

Сега искам ВМРО-вците да ограбят 5-6 депутата, да убият с тояги още няколко(като професора в Захарна Фабрика), да изнасилят Искра Фидосова( за тва бая кураж се иска ама те са комити) и да си вдигнат чукалата безнаказано за да видят тия майцепродавци в парламента какво му е на обикновения българин и защо ще има гражданска война до 5 години ако продължават така нещата.

127

Марк

преди 13 години

На преброяването се самоопредилих като ескимос, но сега разбирам, че сбърках!Ще се самоопределя като *** и ще спра да плащам:1.Парно2.Ток3.Вода4.Местни данъци и таксиЩе се зачисля във всички възможни *** фондации, асоциации, организиции!Само да посмее някой да ми каже нищо!!!Ще се оплача в Страсбирг, Брюксел, Ватикана, ЕС, НАТО, ООНЩе проуча въпроса със смяната на моята идентичност, дали е необходимо и някакви юридически действия.....

126

ДЖАБА

преди 13 години

От Европа смърдят за правата на *** защото не ги искат Нека си ги вземат при тях и да си ги гледат Да не се месят в наще *** че и без това тази държава е заприличала на смрадлива яма

125

само така

преди 13 години

В края на месеца като нямам пари за наем европейския съд няма да ми даде жилище кадето да живея жнали така? Да им го...................... на тъпите евро-мозъци, като искат жилища за мангалята да си ги взимат при тях да ги видим тогава

124

аз

преди 13 години

Простестираме щото навсички ни е писнало да им плашаме от нашия джоб да си живуркат ***!!! А като си съпричастен с тях ходи да живееш в гетото

123

БРАД МИТ

преди 13 години

Тези от ВМРО защо не смърдяха като бяха на власт червените другари фесовете и черепа

122

ДЖАБА

преди 13 години

Не пипайте ромите те са гласоподавателите на БСП и за разлика от белите хора имат много права

121

български пинизи!

преди 13 години

"И от ВМРО щели да стоят там,докато им намерят къде да живеят"!Защото тези от ВМРО си "нямат жилища"!Еейй,аман от български парлами и тъпотии!Хората няма къде да живеят,никой от кеф не си прави колиби !Много са прави европейците,всяка държава трябва да си реши проблема с бездомниците,да им се намерят подходящи квартири.

120

нси - център

преди 13 години

Веднага им пращаме дежурния преброител. Колко домакинства обитават жилището, енергоспестяваща санация има ли... :)))))))))))))))))

119

Анонимен

преди 13 години

Подкрепете групата "Не на религиозните послания от минаретата!" във Facebook. Целта е да се образоват не-мюсюлманите за великата несправедливост на която са подложени. Неможе НАСИЛСТВЕНО не-мюсюлмани да бъдат КАРАНИ да слушат религиозни послания!! Това е грубо погазване на човешките права. Целта е да заведем дела за погазване на човешките права на не-мюсулманите. Двете религии не може да се съпоставят, и камбанения звън не прожектира религиозни послания! СЪС ПРИСЪСТВИЕ КЪМ СПРАВЕДЛИВОСТ !

118

България

преди 13 години

Стига с тези бсп,сдс,атака,вмро,герб и други подобни АЗ Умирам и моите чеда също.Ако вие не се събудете и не вземете нещата в свой ръце все ще е така.

117

Amenhotep

преди 13 години

"ВМРО защо чак сега се сетиха?"***Джамбазки бута *** катуни откак са го направили зам. кмет на Столицата! Защо говорите глупости, без да сте си проверили информацията?

116

Атака

преди 13 години

ВМРО защо чак сега се сетиха?- Ами защото идват избори!Относно Пловдив - общинските съветници от ВМРО се обединиха с тези от БСП!Какво направи ВМРО през последните 20 години за БЪЛГАРИТЕ от Македония и Одринска тракия - нищо!Каракачанов би ли се жертвал както Мара Бунева, Гоце Делчев и др. - НЕ!Какво правят ВМРО с градове като Благоевград, Димитровград и Сандански - видни предатели на македонската кауза - НИЩО, още си носят имената!Идеята е добра само да не беше фарс за изборите!

115

Amenhotep

преди 13 години

113Погкрепят го, щото им дава да папкат! "Парица е царица", нали знаеш!

114

Хелзо

преди 13 години

Ето ТОВА са действия.Тия хора не плюят по форумите, те активно се противопоставят.Евала.Сравнете се вие, мишки такива, с тях.

113

до 105

преди 13 години

То е ясно , че Славчо няма Морал и няма да напусне като кмет на Пловдив....Но друго е по важното ---- ЗАЩО КАТО СА ГО ИЗГОНИЛИ ОТ ВМРО МИНАЛАТА ГОДИНА , ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ОТ ВМРО , ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО ПОДКРЕПЯТ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ СЕ ПРИЕМАТ РЕШЕНИЯТА МУ.Лека вечер.