68

gtf

преди 13 години

аз мислех, че е македонец - пряк потомък на бог Македон

67

Анонимен

преди 13 години

всичко е порнография - някои са големи майстори,с друго не се занимават,и изкарват такива като шаплин(се с шапка),таааа работата е майстор - форнограф да си,уреда ти да тресе,тресе.СГАНь.

66

коко

преди 13 години

Световно известния актьор Ил Бринер е ***,но цял свят го обича.

65

lepotica

преди 13 години

i az sam gorda,4e sam ciganka.

64

2

преди 13 години

До 54,че ставате смеше с вашите писаници,четете и тогава правете защита.

63

аг

преди 13 години

По законите на евреите ,евреин е този който е роден от майка еврейка,бащатата не е важен.Обърнете се към един рабан да ви каже за закона.

62

Анонимен

преди 13 години

Кой ще напише,че тогава е брат на Иван Костов?Защото само пишете,че Костов е ***-в което не виждам нищо лошо.Нетолерантните,расистите са болни отвътре.Има още много известни и велики ***.Да бях ***,нямаше да се срамувам от абсолютно нищо,обратното.

61

До 54

преди 13 години

Има биография на Елвис Пресли написана от него ,там той разкрива произхода си.Да Елвис е голям певец и актьор и е обичан от всички.Прочети и тогава виж кой е ***.

60

фифи

преди 13 години

Еееййй, голяма завист се таи в човешките души. Братчеда на Чаплин, видите ли, му бил писал ... хахаха ... приказки от 1001 нощ ... ама толкова няма какво ново да измислят, та сега паметта на човека се хванали да сквернят. Простоооо ... Без Думи!

59

Nasty

преди 13 години

На 1 март 1978 година неговият ковчег е изкопан и откраднат от двама емигранти - полякът Петар Старек и българина Кънчо Кънчев с цел да изнудват семейството му за пари.[1] Замисълът се проваля и крадците са заловени, а ковчегът е открит единадесет седмици по-късно, закопан край Женевското езеро

58

Nasty

преди 13 години

За какво става дума само: "През 1972 г. Чаплин за втори път получава Оскар.На 4 март 1975 г. Чаплин е посветен в рицарско звание от кралица Елизабет II.В края на 1960-те здравословното състояние на Чарли Чаплин започва бавно да се влошава. След награждаването му със специален Оскар през 1972 този процес се ускорява. Към 1977 той не може да общува и е прикован към инвалидна количка. Умира в съня си през 1977 г. на Рождество Христово на възраст от 88 години в малкия швейцарски град Веве. Погре

57

soma

преди 13 години

abe *** da me narichat ot irlandia ili isperih? ostava za vinagi

56

България

преди 13 години

Айде стига бе,ами напишете нещо за Левски,какъв ден е днес.....Чаплин е велик ,но днес и утре се пише за Левси!!!!Поместете посмъртното му писмо,това трябва ,а не изсмукани от ръкавите новини.....

55

Анонимен

преди 13 години

още малко ще го искарат и македонец..:))))

54

Анонимен

преди 13 години

И серГей получил писмо от Сър Елтън Джон, че не е украинец и е заченат порочно от Съра и иконома му.

53

Язе

преди 13 години

Епа ДОБРУТРО!!! Това по-лош или по-убав човек трее да го направи?

52

от информиран

преди 13 години

Това не е някаква тайна!Самият Чарли Чаплин посочва в автобиографията се ,че баба му по майчина линия е *** и той има *** кръв. Бащатата на Чарли е ирландец. Умира от алкохолизъм което за ирландец е характерно. По големият брат на Чарли, Сидни е с еврейска кръв. Неговия баща заминава за Африка майка му не пожелава да го придружи. Затова някой се бъркат да мислят, че и Чаплин също е евреин. Не!Той е британец с ирланско -*** потекло.Но това не е важно има значение какво е постигнал.

51

До Тет

преди 13 години

***, не пиши глупотевини.Елвис Пресли е от шотландски произход.И стига си повтарял глупостите си във всяка тема.

50

Анонимен

преди 13 години

Дам Чаплин е *** , Кастро- сърбин, Хитлер е с *** кръв... Ех ,Луно , Луно земьо македонска... :D

49

jeko

преди 13 години

Чарли Чаплин е велик актьор. Евреин е по произход, но това не му пречи да бъде един от най-великите актьори за всички времена. Поднесената информация тук е невярна. Просто евтина сензация с жълто-препикани медийни краски !