175

UFO

преди 13 години

Моссад заснеха извънземни същества, очаквайте новини, само в 7plus7. net

174

Производител

преди 13 години

Страшно си ограничен. Живеем при капитализъм, приятелю, където заплатата е функция на търсенето и предлагането. Нито в Америка, нито в държавите от ЕС учителите и полицаите са богати. Някои от лекарите, но много малко, са от върха на средната класа, повечето са от низините на средната класа. Най-богати в развитите общества са предприемачите, хората, които създават добавена стойност.Който не разбира това или не го приема може да отиде в Куба - че май само там социализмът е жив?!

173

Калин

преди 13 години

членски внос .. плащал ли е в овцевъдната асоциация ? мен туй *** интересува.. не ми дреме .. че боко е звънял.. да урежда на терминала телкаджията футболист Вучката ..където играел мачле с него !!

172

Даола

преди 13 години

Кушлев и кушлевци вън от държавните служби - каквото и да е напрежението, каквато и да е отговорноста, когато хората работят за по 300- 400 лв не може да се разхищават така парите на данъкоплатците. Това е просто цинизъм.Той не плаща и данъци, защото на държавните чиновници -хрантутници ги плащаме ние - от нашите данъци.

171

Калин

преди 13 години

сега ли се.. светнаха ? членувал.. в един клуб .. и някава асоциация .. ама те гърбавите .. са някви .. почтенни и чисти... абе болшевишка му работа :)боко громи престъпноста.. боко е капацитет.. а гърбавите болшевики...те горките ..с едни честни.. големи.. влажни очи :)

170

Анонимен

преди 13 години

човека работи под много голям стрес. Тук става дума както ви казах за това да си под психоза дали няма да ти изколят семейството и близките! Това са кървави пари! Семейството му също живее под стрес! Така трябва! Той, съдии, полицаи и пожарникари и лекари и учители! Те трчбва да са най-платените и със суми далеч над нашите доходи! Така корупцията ще се сведе до почти нула!

169

e

преди 13 години

ZA6TO NQMA *** ZA HORATA KOITO PROTESTIRAHA PRED MINISTERSTVOTO NA BRADATIQ SEMERJIEV? HORATA PROTESTIRAHA SRE6TU, MONOPOLISTITE NA ENERGIINITE I VODNITE OLIGOFRENI. PROTIV PRENOSA I PREVOZA. ILI PO VAJNITE *** SA, SKAPI ELA DA TI GO TURQ.

168

Nobody

преди 13 години

Учил човека овцевъдство. Що пък да не практикува малко....

167

Анонимен

преди 13 години

АЗ ПЪК ЕДНО МОГА ДА ВИ КАЖА! ЗА ЧОВЕКА КОЙТО ВЗЕМА ИМОТИТЕ НА МИТЬО ОЧИТИЕ, ВАЛЬО ТОПЛОТО, И ОЩЕ НЕ МАЛКО НЕБЕЗИЗВЕСТНИ МУТРИ! ЗАЩО ДА НЕ ВЗЕМА 9 БОНА!? АМИ КАТО ИЗЖИВЕЕТЕ СТРЕСА ВИЕ ДА МИСЛИТЕ ПО 25 4АСА ОТ 24 ... КАКВО СЕ СЛУЧВА С БЛИЗКИТЕ ВИ И ДАЛИ НЯМА ДА ГИ НАМЕРИТЕ ЗАКЛАНИ... МИСЛЯ ЧЕ ПАРИТЕ ЗАСЛУЖАВАТ. А И ТОВА Е НАЙ-ЧЧЕСТНИЯ ЧОВЕК В ДЪРЖАВАТА СПОРЕД МЕН. ПОНЕ ОТ ТЕЯ КОИТО СА В ПАРЛАМЕНТА И КОМИСИИТЕ. И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО. АКО ИСКАТЕ СЛОЖЕТЕ НЯКОЙ НА 1000 ЛЕВА...ДА КРАДЕ ОЩЕ 100 БОНА!

166

ДАЙ ВАР

преди 13 години

Лошото е ,че тази комисия не знае какво знае Кушлев.......

165

тя

преди 13 години

А защо вече не в пенсия??? И той ли като Гиньо Ганев се мъчи да е вечно на висок пост??? Нима няма млади и кадърни хора,та само изкуфяли дъртаци заемат апетитни длъжности??? Със сигурност има причина да го държат.Не защото е кадърен.Професор бил.На всички в България вече е ясно,колко лесно можеш да си купиш диплома ,пък и професор да станеш.Всичко се купува, а Кушлев явно има доста пари!!!Не мога да разбера защо ББ още го държи!!!Нали щеше да го сменя,а се отказа???

164

Анонимен

преди 13 години

Има хора,които работят за 120лв,то бива да си ненаяден,ама да прибираш толкова пари,като знаеш,че има хора,които живеят по пейките и ядат по 1филийка хляб на ден,трябва да си мега нагъл

163

Българин

преди 13 години

ЕЙ ХОРА АМА МНООООГО ГИ ТРАЕМ!ДА ПОМИСЛИМ ЗА ДЕЦАТА СИ ПОНЕ!!!!!!!!!!!

162

чалго-тутурудка

преди 13 години

Евала Кушлев евала!!!Да живее тресавището ЧАЛГАРИЯ!!!!!

161

куро

преди 13 години

не Кушлев, ами Гушлев... да се нагуши и той иска

160

boiko

преди 13 години

abe 6to ne vi *** *** maina i pederasi horata nqmat pari za hlqb a vie pendeli ebani iskate da vzemete ot horata i poslednata stotinka

159

Анонимен

преди 13 години

Пари придобити по престъпен начин.Кушлев самосезирай се. Поне да беше свършил нещо а то пари на вятъра. Май заплатите на държавния апарат трябва да бъдат обвързани с някакъв коефицент и минималната заплата. Не може някой да блъска за 300лв на месец а друг да имитира дейност и да взема 30 пъти повече. Още повече че са пари от нашите данъци. Кушлев дали е върнал на държавата толкова колкото харчи ведомството му или всички са му приятели.

158

Сензация

преди 13 години

Сензация - Метл краде Трийте, то и вие сте при Мтел, нали крадат, а други като 7plus7. net - разкриват какво става

157

лудото Ленче

преди 13 години

аз ако мога ше си дам 20 000 бона заплата ъъ хъхъ

156

Анонимен

преди 13 години

#176 напълно те подкрепям. Докога ще ги търпиме тия бе, събудете се. Ако не ви е грижа за вас самите помислете за децата си, които са обречени на робство, без образование, без здравеопазване ????